Drömstugan Kneippbyn

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 94% (80 of 85 recommend) (15 reviews)

Guest score: 94%

(80 of 85recommend)
Overall opinion 4.6 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4.7 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.6 of 5
Cleaning on arrival 4.5 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 15)

Drömstuga Kneippbyn

Most Popular by Johan, Sweden (Sweden Tue 19 Mar 2019)
“Drömstuga på Kneippbyn är ett jättebra alternativ för oss som barnfamilj som gör ett kort besök på ön för att hälsa på släkt. Lägre kostnad än hotell men ändå bra standard. Det enda vi klagar på är att man inte höjt upp värmen i stugan innan ankomst. Vi anlände ca 23:30 till stugan med 2 trötta barn. Det var ca 8 grader varmt i stugan och det tog nästan ett helt dygn innan det blev normal rumstemeratur. Om stugan varit uppvärmd iförväg hade det blivit full pott.”
Drömstugan Kneippbyn replies (Thu 18 Jul 2019)
Hej Johan, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att Er boende upplevelse var bra och att ni gillade att bo hos oss samt det uppfyllde de förväntningar Ni hade. Självklart ska det vara varmt och behagligt i våra boenden, beklagar verkligen att det tog sån tid att få upp värmen och tar självklart med oss det inför våra framtida utvecklingsarbeten. Varmt välkomna tillbaka till oss! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

En riktig drömstuga!

Most Popular by Anki, Sweden (Sweden Mon 10 Sep 2018)
“En väldigt fin stuga med det som behövs för en fin vistelse. Rent och fräscht, bra läge med några kilometer in till Visby. Promenadläge genom Södra Hällarna och havsutsikt från stugan. Återkommer gärna och kan varmt rekommenderas!”
Drömstugan Kneippbyn replies (Sat 29 Sep 2018)
Hej Anki, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att Er vistelse och boende upplevelse i Drömstugorna var bra och inte minst att Ni hade möjlighet att ta del av vår vackra och närliggande natur. Varmt välkomna tillbaka till nästa sommar! Med vänlig hälsning Annica Front Desk Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Inget o klaga på, vi åker gärna innan sä...

Most Popular by Thomas, Sweden (Sweden Tue 22 May 2018)
“Inget o klaga på, vi åker gärna innan säsong. Mindre turister billigare stuga😀 men mycket tillgängligt.”
Drömstugan Kneippbyn replies (Mon 28 May 2018)
Hej Thomas, Tack för Ditt mail. Roligt att Ni haft en bra vistelse hos oss på Gotland och i Drönstugan. Vi önskar Er varmt välkomna tillbaka. Med vänlig hälsning Annica, Front Desk Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Drömmen om bra väder

Most Popular by Pelle Panik, Sweden (Sweden Wed 24 May 2017)
“Vi hade fantastiskt väder, då funkar stugan, men att vara en hel familj iden i regn och rusk skulle inte rekommenderas, då den är på tok för liten”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Kändes fuktigt i stugan trots värme, bed...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 01 Oct 2016)
“Kändes fuktigt i stugan trots värme, bedrövligt tv-utbud, bra utrustad i övrigt”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Säsong

Most Popular by KK, Sweden (Sweden Sat 24 Sep 2016)
“Jättebra stuga. Fanns allt man behövde. Men jag skulle inte välja stugan när nöjesfältet är öppet.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Hyggeligt

Most Popular by Malene , Denmark (Denmark Tue 17 May 2016)
“Dejlig, smuk og hyggelig ø. Tusind tak for nogen flotte dage. ”
Drömstugan Kneippbyn replies (Wed 08 Jun 2016)
Tack, roligt att ni trivdes hos oss. Välkommen tillbaka till Kneippbyn och Gotland igen. Med vänliga hälsningar KNEIPPBYN RESORT VISBY Peter Nährström
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 5 of 5

Reception

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 22 Mar 2016)
“Lång väntan vid receptionen, 2 st personal på plats men endast en som kunde hjälpa oss vid incheckningen. Innan vistelsen skicka jag en fråga på Facebook till er resort om det fanns möjlighet att besöka Pippis hus trots att det inte var högsäsong, vi har ännu inte fått svar Önskar det stått information vid bokningen att resorten användes som flyktingförläggning”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Drömstuga?

Not recommended by Olena, Sweden (Sweden Tue 20 Oct 2015)
“De begär att man ska städa efter sin vistelse, men har av allt att döma ingen kontroll av det. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 2 of 5

Drömstuga 45 kvm

Most Popular by Höstweekend, Sweden (Sweden Tue 06 Oct 2015)
“Superfräscht och fint! Stugan har allt man behöver och lite till. Vi har hyrt två år i rad och har varit mycket nöjda båda gångerna. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan 17 km
  • Fårö 57 km
Rauk area
  • Lickershamn 29 km
  • Lergrav 49 km
  • Kyllaj 45 km
  • Holmhällar 76 km
  • Hoburgsgubben 77 km
  • Hammarshage 75 km
  • Gamle Hamn 63 km
  • Folhammars 41 km
  • Digerhuvud 66 km
  • Boge 32 km
Harbor
  • Visby Färjeterminal 3 km
Golf course
  • Visby Golfklubb 19 km
  • Slite Golfklubb 32 km
  • När Golfklubb 48 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 39 km
  • Gotska Golfklubb 7 km
City
  • Visby 5 km
  • Slite 35 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 42 km
  • Klintehamn 25 km
  • Hemse 42 km
  • Fårösund 56 km
  • Burgsvik 64 km
Bathing
  • Tofta strand 15 km
  • Sudersand 72 km
  • Snäckviken 9 km
  • Slite Badplats 35 km
  • Sandviken 45 km
  • Norderstrand 6 km
  • Nisseviken 53 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 33 km
  • Gustavsvik 7 km
  • Brissund 14 km
  • Blå Lagunen 53 km
  • Åminne 31 km
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 0.1 km
Airport
  • Visby Flygplats 8 km
*Distance on map is a straight line

Information


Information