Hotel, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 79% 375 of 474 recommend (83 reviews)

Guest score: 79%

(375 of 474recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Hotel condition 3.9 of 5
Room facilities 3.7 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.5 of 5
Service 3.9 of 5
Breakfast 3.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 41-50 of 83)

Ej prisvärt

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 01 Jul 2016)
“Rummet mycket litet. Fanns små myror både på toa på hotellet samt vid frukosten på borden och väggen bakom bordet. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

LITEN PLATS

Not recommended by EM, Sweden (Sweden Wed 29 Jun 2016)
“När man bokar rum för fyra personer bör man kunna röra på sig alla fyra samtidigt. Komma till dubbelsängen på båda sidor utan att klättra i den för att komma upp till huvudkudden. Önskvärt vore två stolar och ett litet bord så man kunde fika på rummet eller spela spel om vädret inte var ok. I köket fanns inte något porslin eller bestick eller övrigt. Vet inte om jag missat detta vid bokningen. På lilla terassen fanns bara två stolar inget bord, lite tråkigt. Bra om man kan torka våta badkläder i badrummet.”
Kneippbyn Hotell replies (Fri 01 Jul 2016)
Hej, vi är medvetna om att hotellrummen är små och vi försöker att vara väldigt tydliga med det i objektsbeskrivningen. Dels att det är ett standard dubbelrum med två extrabäddar, att t ex sovdelen är på drygt 10 kvm osv Köket i centrumdelen är till för att ge barnfamiljer möjligheter att kunna värma barnmat inte att användas som ett ordinarie kök. Vi hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland!
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

dålig frukost med torra bullar, inget fä...

Most Popular by Eva, Sweden (Sweden Wed 29 Jun 2016)
“dålig frukost med torra bullar, inget färskt bröd. Inga servetter fanns på de 4 frukostar vi åt. Behövs när man har barn med.”
Kneippbyn Hotell replies (Fri 01 Jul 2016)
Hej, tråkigt att ni fick en negativ upplevelse av vår frukost. Jag har vidarebefordrat dina synpunkter till ansvariga för restaurangen och får passa på och be om ursäkt för det bristfälliga. Vi hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland och hälsar er välkomna tillbaka igen!
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 2 of 5

Storlek

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 22 Jun 2016)
“Hade bokat för 3 personer, väldigt trångt med 3 sängar i detta rum!”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Hotel

Most Popular by Lena, Sweden (Sweden Tue 14 Jun 2016)
“Ett bra och prisvärt hotel. Städning av badrummet kunde dock ha varit lite bättre. Saknade en sopkorg på rummet, det fanns en liten i badrummet men den var alldeles otillräcklig. Men i det stora hela var allt till belåtenhet, en vacker utsikt och egen altan sätter ett plus på vistelsen.”
Kneippbyn Hotell replies (Thu 16 Jun 2016)
Trevligt att ni upplevde vårt hotell som bra och prisvärt, det är precis det vi strävar efter. Naturligtvis skall städningen vara bra även i badrummet, den synpunkten tillsammans med önskemål om en sopkorg skickar vi vidare till ansvarig för housekeeping och passar samtidigt på och hälsa er välkomna tillbaka till Kneippbyn och Gotland igen.
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotell Kneipbyn

Most Popular by Bodilla, Sweden (Sweden Sun 23 Aug 2015)
“Mest fräsch upplevelse. Doftade mycket av rengöringsmedel. Kväljande. Behövde vädra vid varje ankomst till rummet. Trångt. Förstår att det inte fanns särskild plats att öppna resväskorna, men det saknade vi. inte så kul att öppna en dammig resväska i den rena sängen. Sängen var för mjuk för våra ryggar. vi hade svårt sova gott en hel natt. För övrigt saknade vi inget. Personal i receptionen var trevlig och proffsig.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Djurfritt?

Most Popular by Gunilla , Sweden (Sweden Fri 21 Aug 2015)
“En stor anledning till att vi bokade just det här hotellet var att det skulle vara ett djurfritt hotell. Efter någon dag ser vi att en av de andra hotellgästerna har en liten hund med sig boendes på hotellet. Vi sa självklart till i receptionen och de skulle ta tag i det. Hotellet måste ha bättre koll tycker jag och vara ännu mer tydliga med att informera att husdjur är förbjudet. Kan man inte lita på att hotellet ser till att följa sina egna regler så vet jag inte om jag kommer bokat detta hotell igen som astmatiker. Annars bra frukost med mjölkfria och glutenfria alternativ. Hotellrummen har AC vilket var bra. Det var bekväma sängar. Det var lugnt på hotellet och man hörde inte så mycket av de andra gästerna. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra hotell

Most Popular by Matte, Sweden (Sweden Sun 02 Aug 2015)
“Ett bra litet hotell med ett bra läge både för att vara på Kneippbyn, men även då man vill åka runt och uppleva Gotland med bra avstånd till Visby.”
Kneippbyn Hotell replies (Sat 22 Aug 2015)
Bästa gäst, roligt att Er vistelse på Kneippbyn Resort Visby var bra och vi önskar Er varmt välkomna tillbaka! //Annica
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Hotell keipebyn

Most Popular by Amber 10, Sweden (Sweden Tue 28 Jul 2015)
“Det var ett bra boende med närhet till resturanger och havet. Bra med bussen in till Visby. Det som man skulle vilja var att frukosten även kunnat innehålla tex. Äggröra, prinskorv och bacon. Och även något frukt som melon.”
Kneippbyn Hotell replies (Thu 30 Jul 2015)
test
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Borde ej få kallas hotell.

Not recommended by Ove Täkte, Sweden (Sweden Thu 16 Jul 2015)
“Rummet litet och trångt, inga tavlor. 70 tals look utan några finesser. Lyhört. Ingen reception i hotellbyggnaden. Frukostmatsal i annan byggnad ca 200 m bort.”
Kneippbyn Hotell replies (Mon 20 Jul 2015)
Bästa gäst, vi hoppas att Ni trots de mindre moderna rummen, som kanske inte uppfyllde Era förväntningar, hade en bra och trivsam vistelse och önskar Er varmt välkomna till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 2 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 1 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 14/10/2021 09:12:32, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews