Hotel, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 79% 375 of 474 recommend (83 reviews)

Guest score: 79%

(375 of 474recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Hotel condition 3.9 of 5
Room facilities 3.7 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.5 of 5
Service 3.9 of 5
Breakfast 3.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 61-70 of 83)

Bra för familjen

Most Popular by Karlskronit, Sweden (Sweden Tue 08 Jul 2014)
“Som familjehotell var det mkt bra. Nära med parkeringen till rummen, okej standard på rummet med sköna sängar men några fler kvadratmeter hade inte skadat. Närheten till havet, vatten och sommarland gjorde att helheten för familjen fanns där. Som par hade vi dock inte åkt hit.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

med barnbarn nöje o kultur

Most Popular by berndt, Sweden (Sweden Tue 01 Jul 2014)
“semesterresa”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Tonårsfamilj

Most Popular by 2 st 50+ are ;), Sweden (Sweden Tue 27 Aug 2013)
“Mycket bra om man har barn i tonåren,domm skulle trivas som fisken :) Nu var vi helgen som det stängs och servicen var dålig,hade önskat att jag visste att det stänger för säsongen. Saknade krokar i badrummet att hänga handukarna i. frukosten var ok men inget mera, Men Personalen var jätte gullig :) så det ska dom ha all kredit för.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 3 of 5

Bra boende med bra läge till ett överkom...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 27 Aug 2013)
“Bra boende med bra läge till ett överkomligt pris”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Överreklamerat

Not recommended by Amå, Sweden (Sweden Mon 19 Aug 2013)
“Att kalla rummet för "familjerum" på kneippbyns hotell är nog inte ens tillåtet. Vi visste att det skulle vara litet men vi fick inte ens plats med väskor. Orimligt litet och jättedålig frukost. När det är ett barnställe så borde det vara lite mer barnanpassad frukost. Man kan ABSOLUT inte kalla boendet och frukosten för hotell med hotellfrukost. Låååångt därifrån. Annars är Gotland toppen och servicen var ju helt ok. ”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 1 of 5
Room facilities 1 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 1 of 5

Kneippbyn

Most Popular by Emma, Sweden (Sweden Thu 15 Aug 2013)
“Väldigt fin inredning på rummet, duschen/badrum kunde varit något fräschare, godkänd frukost fast yoghurten smakade som fil = urk! Dessutom tycker jag bussarna kunde gå åtminstone tills dess att skolorna börjar igen, samt ha ett lägre pris, skillnaden mellan stadsbussen är hela 20 kr, vilket är lite mkt kanske, senaste vistelsen var det gratis om jag inte missminner mig.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Trångt

Most Popular by Cissilissi, Sweden (Sweden Mon 05 Aug 2013)
“Rummet var väldigt trångt, inga krokar att tala om, lite omodern känsla i badrummet. Men det positiva var att man ju hade nära själva Kneipbyn.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

A & A

Most Popular by Mor-Anders, Sweden (Sweden Sun 28 Jul 2013)
“Vi är 2 personer i 60+åldern och mått frukansvärt bra med boendet och bussförbindelser till och från hotellet. Allt har varit som att vara utomlands då vi de senaste 15 åren har varit vid medelhavet.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Sommar/vattenland

Most Popular by Karin, Sweden (Sweden Sat 27 Jul 2013)
“Jag tycker ni skulle dela på inträdena till dom olika landen. Jag och min familj hade med oss 2 barn på 2 och 3 år. Det var lite onödigt att betala för båda landen när vi alla bara var på Sommarland som var jättekul. Vattenland var för de lite större barnen.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

I sin helhet är vi mycket nöjda med vår ...

Most Popular by Jenny, Sweden (Sweden Tue 23 Jul 2013)
“I sin helhet är vi mycket nöjda med vår vistelse på Kneippbyn. Det som drar ner vårt betyg på hotellet är att vi upptäckte att vårt rum stod olåst efter att städning utförts. När vi upptäckte detta skyllde städpersonalen ifrån sig och vi upplevde att detta inte togs på allvar förrän vi kontaktade receptionen. Vi saknade även, vanligt förekommande, informationsmaterial på rummet om bl.a. brandrutiner, frukosttider mm. Vi saknade även glas och det fanns ingen tvål när vi checkade in (fylldes på efter första natten). Vi uppskattade närheten till nöjesparken och att rummet låg i markplan med uteplats.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 01/12/2021 15:41:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews