Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Hotel, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 79% (349 of 444 recommend) (78 reviews)

Guest score: 79%

(349 of 444recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Hotel condition 3.8 of 5
Room facilities 3.7 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.5 of 5
Service 3.9 of 5
Breakfast 3.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 61-70 of 78)

Kneippbyn

Most Popular by Emma, Sweden (Sweden Thu 15 Aug 2013)
“Väldigt fin inredning på rummet, duschen/badrum kunde varit något fräschare, godkänd frukost fast yoghurten smakade som fil = urk! Dessutom tycker jag bussarna kunde gå åtminstone tills dess att skolorna börjar igen, samt ha ett lägre pris, skillnaden mellan stadsbussen är hela 20 kr, vilket är lite mkt kanske, senaste vistelsen var det gratis om jag inte missminner mig.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Trångt

Most Popular by Cissilissi, Sweden (Sweden Mon 05 Aug 2013)
“Rummet var väldigt trångt, inga krokar att tala om, lite omodern känsla i badrummet. Men det positiva var att man ju hade nära själva Kneipbyn.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

A & A

Most Popular by Mor-Anders, Sweden (Sweden Sun 28 Jul 2013)
“Vi är 2 personer i 60+åldern och mått frukansvärt bra med boendet och bussförbindelser till och från hotellet. Allt har varit som att vara utomlands då vi de senaste 15 åren har varit vid medelhavet.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Sommar/vattenland

Most Popular by Karin, Sweden (Sweden Sat 27 Jul 2013)
“Jag tycker ni skulle dela på inträdena till dom olika landen. Jag och min familj hade med oss 2 barn på 2 och 3 år. Det var lite onödigt att betala för båda landen när vi alla bara var på Sommarland som var jättekul. Vattenland var för de lite större barnen.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

I sin helhet är vi mycket nöjda med vår ...

Most Popular by Jenny, Sweden (Sweden Tue 23 Jul 2013)
“I sin helhet är vi mycket nöjda med vår vistelse på Kneippbyn. Det som drar ner vårt betyg på hotellet är att vi upptäckte att vårt rum stod olåst efter att städning utförts. När vi upptäckte detta skyllde städpersonalen ifrån sig och vi upplevde att detta inte togs på allvar förrän vi kontaktade receptionen. Vi saknade även, vanligt förekommande, informationsmaterial på rummet om bl.a. brandrutiner, frukosttider mm. Vi saknade även glas och det fanns ingen tvål när vi checkade in (fylldes på efter första natten). Vi uppskattade närheten till nöjesparken och att rummet låg i markplan med uteplats.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Kneippbyn hotell

Most Popular by Daddurs, Sweden (Sweden Sun 21 Jul 2013)
“Vi tycker att hotellet var bra, men det var inte bra städat när vi kom, det var mycket sand på golvet, men det ordnade de i receptionen efter tillsägelse. Vi hade fått information om att det var rökfritt, men vi kunde inte sitta ute på altanen eller vädra en enda dag eftersom grannarna satt och rökte. Vi gick då ner i receptionen och frågade om det var ok att röka på altanen och fick då till svar att det inte var ok, de skulle säga åt dem som bodde där. Detta skedde inte och vi gick ner till receptionen och frågade och då sa de att de diskuterat det och att de inte kunde förbjuda våra grannar att röka. Vi fick också information om (står på dörren) att de skulle byta lakan efter halva tiden om man sov mer än tre nätter, detta fick vi säga till om. Mycket små rum för oss tre, dyrt att betala så mycket för så små rum. Det var i övrigt fräscha rum och en fantastisk utsikt, om man hade kunnat njuta av den.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Bra service!

Most Popular by Tavffa21, Sweden (Sweden Wed 03 Jul 2013)
“Jätte bra service, alla trevliga och glada. Mycket att rekommendera. Prisvärt!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

I stort nöjda kunder.

Most Popular by Affe o Gunilla, Sweden (Sweden Mon 01 Jul 2013)
“Mycket nöjda med vår vistelse. Mycket tillmötesgående personal. Dock upplevde vi frukostmatsalen lite som en skolbespisning. Frukostmaten var bra.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

kneippbyn i sista minuten

Most Popular by mona, Sweden (Sweden Mon 06 Aug 2012)
“det lilla hotellet i kneippbyn är helt underbart. ett litet hotell med bara en bottenvåning. rummen har uteplats med stolar och bord och egen utgång från rummet. Då man kanske inte vill sova med altandörren öppen eftersom det är bottenplan, finns en moderna luftkonditionering på rummet. platt-tv. sängarna var väldigt sköna, mörkläggningsgardiner finns. det finns sittplatser o bänkar lite här o var på området. hotellet är väldigt ljudisolerat. på övervåningen finns en bastu och balkong med underbar utsikt över havet. frukosten är under medel, men kan man sitta ute är utsikten ljuvlig. restaurangen serverade mycket bra mat”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 2 of 5

AC

Most Popular by T.K, Finland (Finland Mon 30 Jul 2012)
“Det bästa var att rummen var kylnigngsbara, skönt i sommarhettan”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 21/09/2020 16:12:58, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews