Hotel, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 79% 375 of 474 recommend (83 reviews)

Guest score: 79%

(375 of 474recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Hotel condition 3.9 of 5
Room facilities 3.7 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.5 of 5
Service 3.9 of 5
Breakfast 3.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 71-80 of 83)

Kneippbyn hotell

Most Popular by Daddurs, Sweden (Sweden Sun 21 Jul 2013)
“Vi tycker att hotellet var bra, men det var inte bra städat när vi kom, det var mycket sand på golvet, men det ordnade de i receptionen efter tillsägelse. Vi hade fått information om att det var rökfritt, men vi kunde inte sitta ute på altanen eller vädra en enda dag eftersom grannarna satt och rökte. Vi gick då ner i receptionen och frågade om det var ok att röka på altanen och fick då till svar att det inte var ok, de skulle säga åt dem som bodde där. Detta skedde inte och vi gick ner till receptionen och frågade och då sa de att de diskuterat det och att de inte kunde förbjuda våra grannar att röka. Vi fick också information om (står på dörren) att de skulle byta lakan efter halva tiden om man sov mer än tre nätter, detta fick vi säga till om. Mycket små rum för oss tre, dyrt att betala så mycket för så små rum. Det var i övrigt fräscha rum och en fantastisk utsikt, om man hade kunnat njuta av den.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Bra service!

Most Popular by Tavffa21, Sweden (Sweden Wed 03 Jul 2013)
“Jätte bra service, alla trevliga och glada. Mycket att rekommendera. Prisvärt!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

I stort nöjda kunder.

Most Popular by Affe o Gunilla, Sweden (Sweden Mon 01 Jul 2013)
“Mycket nöjda med vår vistelse. Mycket tillmötesgående personal. Dock upplevde vi frukostmatsalen lite som en skolbespisning. Frukostmaten var bra.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

kneippbyn i sista minuten

Most Popular by mona, Sweden (Sweden Mon 06 Aug 2012)
“det lilla hotellet i kneippbyn är helt underbart. ett litet hotell med bara en bottenvåning. rummen har uteplats med stolar och bord och egen utgång från rummet. Då man kanske inte vill sova med altandörren öppen eftersom det är bottenplan, finns en moderna luftkonditionering på rummet. platt-tv. sängarna var väldigt sköna, mörkläggningsgardiner finns. det finns sittplatser o bänkar lite här o var på området. hotellet är väldigt ljudisolerat. på övervåningen finns en bastu och balkong med underbar utsikt över havet. frukosten är under medel, men kan man sitta ute är utsikten ljuvlig. restaurangen serverade mycket bra mat”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 2 of 5

AC

Most Popular by T.K, Finland (Finland Mon 30 Jul 2012)
“Det bästa var att rummen var kylnigngsbara, skönt i sommarhettan”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Bord

Most Popular by np, Sweden (Sweden Tue 26 Jun 2012)
“Saknade ett litet bord i rummet.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Rum och frukost

Most Popular by Agnes, Sweden (Sweden Sat 23 Jun 2012)
“Rummet på gränsen för litet för två personer. Frukosten kunde ha varit lite mer att välja på.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Toppen

Most Popular by Öländska, Sweden (Sweden Sat 23 Jun 2012)
“Hotellet är toppenfint och har en egen uteplats. Lugnt. Saknar en öppen pool för vuxna, Kneippbyn rekommenderar ju inte havsbad.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

nöjd

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 12 Jun 2012)
“Jag och min familj är jättenöjda med vår vistelse på Gotland. Vi bodde jättebra på hotellet. Det enda jag kan anmärka på är att jag tyckte det var kallt i vårt badrum. Det har ju inte varit så varmt ute än så jag tycker kanske att man kunde haft lite värme på i badrummet.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Mysigt

Most Popular by Piafh, Sweden (Sweden Tue 22 May 2012)
“På det stora hela hade jag och maken det bra. Vi upplevde att frukostrestaurangen var väldigt ljudlig, samt att det var synd att inte ha ngn kollektivtrafik mellan Visby och Kneippbyn. Vi är dock nöjda ändå.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 27/10/2021 13:07:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews