Hotel, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 80% 437 of 547 recommend (108 reviews)

Guest score: 80%

(437 of 547 recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Hotel condition 3.9 of 5
Room facilities 3.8 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
Service 3.9 of 5
Breakfast 3.5 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 108)

Stor och fin svit

Most Popular by Sjoedin, Sweden (Sweden Tue 30 Aug 2022)
“Det var välstädat, fint stort rum. Dock så var det lyhört när man bodde i sviten då den låg över entréingången. Så varje gång någon öppnade entredörren så hördes det upp ganska mycket. Så det var ett minus. Frukosten var vältilltagen. Dock saknade man bacon till äggröran. Men kan varmt rekommendera detta hotell. Perfekt för barn.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Strand och kaffe

Most Popular by Ann, Sweden (Sweden Tue 30 Aug 2022)
“Lite mer info om att stranden var stenig och inte särskilt badvänlig. Det kunde vara trevligt med möjlighet att laga kaffe eller te på rummet. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Besvikna

Not recommended by Weroniqqa , Sweden (Sweden Tue 23 Aug 2022)
“Kände oss lurade av bilderna man fick av hotellet. Tycker inte det stämde överens med verkligheten. Dålig info om hur långt bort det faktiskt var från Visby. Att dela balkong med andra rum/gäster var dåligt. Vi vågade inte ha balkongen öppen om natten om vi nu ville det, vi valde att inte ens sitta där och njuta ifall andra skulle komma. Man vill ha det privat! Det var smutsigt i badrummet, spindlar och spindelnät i fönster och på sängen. Det kändes som att man inte ansträngt sig för att göra det fint och fräscht på utsidan som fönster, terassen/balkongen. Vårt lakan var smutsigt:/ Ingen i vårt hus att fråga om vi undrade över något, då fick man gå till receptionen som låg en bra bit bort. Rökfritt område, det såg vi inte på hemsidan. Dock rökte andra på området. ”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 2 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 4 of 5
Service 1 of 5
Breakfast 3 of 5

Mycket lyhört då man hörde ytterdörren s...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 17 Aug 2022)
“Mycket lyhört då man hörde ytterdörren slå igen varje gång någon kom eller gick. Med tanke på färjornas ankomst var det mellan kl 3.30-6.30 på morgonen som det var riktigt störande.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Kallenbergshotell

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 15 Aug 2022)
“Jätte fint hotell, toppen fina rum. Frukosten var helt ok. Bra läge. Kommer gärna tillbaka.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Med enkla knep skulle denna resorten kunna göras så mycket bättre

Most Popular by Marie, Sweden (Sweden Wed 10 Aug 2022)
“Vi bodde i ett hotellrum standard denna gång och det var helt ok standard, fräschare än vad vi hade förvöbtat oss. Dock saknade vi en vattenkokare och vi fick ingen städning, detta framgick ingenstans Städerskan hade bara tönt papperskorgen, wj bäddat, ej tagit ipp blöta habsuka4 elle gett oss nya. När vi framförde detta när vi checkade it reageade knappt personalen och verkade inte tucka det bar nåhot proböem.. Fint läge på resorten men tycker att sp mycket kunde göra så mycket bättre med enkla ting. Tex finns det bara onyttig mat och snacks att ära när den fina restaurangen Solsidan son håller stängt både söndag, måndag inte har öppet. Man tröttnar väkdugt snabbt på pizza i hamburgare, dessutom finns inga Nyttiga snacks sol frukt att köpa på området utan mest bara glass. Inte ens en kanelbulle fanns att köpa om man KY ville ha en vanlig fika. Coop butiken vid området känns mer som ek strandnära med mest godis och baddräkter, i princip inget ätbart finns att handla där. Känns helt klart som att heka resorten behöver lite mer kärlek och omtanke om sina gäster. Vi har bott nu flera gånger men vi kommer definitivt inte att bo kvar där utan åka över dagen om det blir fler besök.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 2 of 5

Det enda vi önskade oss var ett fräscht ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 08 Aug 2022)
“Det enda vi önskade oss var ett fräscht duschdraperi för det var solkigt. rum nummer 5, häng upp ett nytt.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Bra hotell

Most Popular by Nelly, Sweden (Sweden Mon 08 Aug 2022)
“Bra prisvärt hotell. Dock kunde matutbudet på Kneippbyn varit bättre. Hade önskat att det fanns fler maträtter. Pizzerian var ingen vidare få pizzor på menyn och tyvärr brända. Annars nöjd med helheten. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 4 of 5

Superior room på standard nivå

Not recommended by Yana, Sweden (Sweden Thu 04 Aug 2022)
“Ville inleda semestern m en mysig hotellnatt o bokade därför ett superior rum. Balkongen delades m övriga rum som hade fri imsyn varje gång de passerade. Att sitta ute på vår del lockade inte eftersom utsikten bestod av en trädkrona och hotellets sopsortering. Min man fick nästan det fasta duschmunstycket i huvudet. Tack vare att han är lång fångade han munstycket precis, hade jag duschat först hade jag garanterat haft det i huvudet då jag med min längd inte hunnit uppfatta att det lossnade.Städpersonalen jag talade med tackade o bad om ursäkt för detta, receptionen svarade ojdå jag ska meddela vaktmästaren. På rummet fanns kylskåp vilket var bra. Vattenkokaren hade kort sladd o saknade en lämplig placering f att nå ett eluttag. Valet stog mellan en klädd stol, golvet eller sängbordet i metall. Det blev sängbordet vilket gjorde att jag efter användning var tvungen att flytta tillbaka tekokaren igen, då kokhet. Restaurangen som hade pizza o pasta hade visserligen glutenfri botten men personalen upplyste snorkigt om att det ”faktiskt” kostar 30 kronor extra. Frukostbuffén bestod huvudsakligen av flingor, youghurt o fil. Middag åt vi på Solsidan som hade god mat o trevlig utsikt. Städpersonalen var mycket trevlig, likaså Solsidans personal.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Dålig frukost. Dåligt påfyllning, person...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 31 Jul 2022)
“Dålig frukost. Dåligt påfyllning, personal som gick runt och drällde men inte såg vad som behövde göras. Varm juice. Vid frukosten var toaletterna ostädade sedan kvällen innan, inte trevligt. Rummet och städningen var bra.”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 1 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 25/11/2022 18:25:27, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews