Hotel, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 79% 375 of 474 recommend (83 reviews)

Guest score: 79%

(375 of 474recommend)
Overall opinion 3.8 of 5
Hotel condition 3.9 of 5
Room facilities 3.7 of 5
Cleaning 3.9 of 5
Value for money 3.5 of 5
Service 3.9 of 5
Breakfast 3.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 83)

Inte en femstjärning camping

Not recommended by Sanna, Sweden (Sweden Sun 01 Aug 2021)
“Jag anser inte denna camping/resort vara femstjärning överhuvudtaget. Vi fick ingen städning under en hel vecka i vårt hotellrum trots att städpersonalen var utanför vår dörr dagligen. Frukosten var katastrof i utbud och hur den var uppstyrd. Som glutenallergiker var det inte trevligt att upptäcka mögel på brödet samt att utbudet var väldigt dåligt generellt vid frukosten - vi blev aldrig mätta. Hela campingen består av arbetande ungdomar som inte besitter något intresse för kundservice. Vid incheckningen fick man en nyckel till sitt rum och en karta och var tvungen att fråga själv om hur campingen fungerade. Otroligt dåligt uppstyrt med parkeringen då den ibland var full och vi var tvungna att parkera långt ifrån vårt boende på Coop-parkeringen. Problemet var att ingen kontrollerade att behöriga bilar stod på rätt parkering och sommar- och vattenland-gästerna parkerade sina bilar på vår hotellparkering. Sammanfattningsvis var detta en stor besvikelse och nästa sommar ser vi oss gärna om efter en annan camping!”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 2 of 5
Room facilities 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5
Service 1 of 5
Breakfast 1 of 5

Härliga Gotland!

Most Popular by Lotta, Sweden (Sweden Thu 22 Jul 2021)
“Fick ett perfekt hotellrum med havsutsikt där man såg båtarna gick.Härligt att ha en uteplats fast man hade hotellrum.Kvällssolen var perfekt.Minus för att det inte fanns nåt kylskåp.Men ett tips som vi hade det var en eldriven kylväska.Perfekt frukostbuffé med det mesta.Pannkakor ett plus.Oxå ett plus att man fick med sig frukostpåse då man åkte med båten tidigt.Plus oxå att man fick bada i lagunen morgon/kväll.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Perfekt för barn!

Most Popular by Elina, Sweden (Sweden Thu 22 Jul 2021)
“Fin service, fin miljö, roliga aktiviteter för barn med sommarland och vattenland samt minigolf etc. Både dottern och jag kunde slappna av och ha det väldigt roligt och trevligt här!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Det enda minuset var väl att vi åkte på ...

Most Popular by MW, Sweden (Sweden Thu 01 Jul 2021)
“Det enda minuset var väl att vi åkte på "försäsong" dvs, allt var inte öppet. Sen hade det varit ett stort plus om det fanns en sandstrand vid hotellet. Det var lite knöligt med stenarna.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

GGN 2020

Most Popular by Henrik, Sweden (Sweden Tue 27 Oct 2020)
“Oerhört fint hotell och bra tider för frukost. Hela resan var jätte bra.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotell Visby Resort

Most Popular by Nettan, Sweden (Sweden Sun 09 Aug 2020)
“Mina förväntningar blev uppfyllda, jag vet vad det kostar för två personer att bo per natt i Sverige. Det var trevligt, ljust och fräscht på vårt rum. Jag blev glad att vi fick marknivå med en liten terass, då jag bor i villa och uppskattar kontakten med marken! Det var nog inget jag hade beställt, tror jag, därför ett lyckokast. Om vi åker tillbaka till Kneippbyn kommer jag absolut att ta in på detta hotell igen. Tack för god service och trevlig personal också! Agneta Röseler Kungsängen”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Fina dubbelrum med riktigt bra frukostbuffé

Most Popular by Stefan, Sweden (Sweden Wed 07 Aug 2019)
“Bra och prisvärt nära Visby. Tar bara några minuter att köra in till Visby. Vi hade en lite äldre dotter som inte riktigt var målgruppen för leklandet, men vi spelade tennis och badade ändå.”
Kneippbyn Hotell replies (Fri 09 Aug 2019)
Hej Stefan, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att Er boende upplevelse hos oss var bra och ni gillade vårt hotell. Gläder oss också mycket att höra att ni gillade vår frukostbuffé, det ska vi framföra till restaurangen. Även härligt att höra att ni trots Er dotters ålder och vad vi erbjuder i vårt sommarland att ni uppskattade våra övriga aktiviteter och vårt badland. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Snyggt och fräscht hotell nära till allt

Most Popular by Mia, Sweden (Sweden Wed 31 Jul 2019)
“Hotellet är modernt och snyggt men saknar tyvär minibar. Varma sommardagar vill man gärna ha drycker kalla. Som helhet är vi mycket nöjda.”
Kneippbyn Hotell replies (Thu 29 Aug 2019)
Hej Mia, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Gläder oss också mycket att höra att ni gillade vårt hotell och uppskattade närheten till det ni behövde. Gällande avsaknad av minibar i rummet tar vi med oss till vårt framtid utvecklings- och förbättringsarbete. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Lyxigt

Most Popular by Lisa, Sweden (Sweden Sat 27 Jul 2019)
“Fantastisk rum med stor altan med både solsängar,sköna stolar och bord Fin inredning med sköna sängar och på toaletten Ritualstvål👍”
Kneippbyn Hotell replies (Thu 29 Aug 2019)
Hej Lisa, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Det gläder oss mycket att höra att ni gillade vårt nya hotell Kallenbergs Villa som stod klart efter en stor renovering nu i juni. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Härligt!

Most Popular by Shila, Sweden (Sweden Fri 26 Jul 2019)
“Rent, fint och mycket trevligt samt väldigt barnvänlig miljö. Är barnen glada och nöjda så är vi föräldrar mycket nöjda:) ”
Kneippbyn Hotell replies (Thu 29 Aug 2019)
Hej Shila, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att Ni har haft fina dagar hos oss i sommar och att ni uppskattat våra olika miljöer för barnen. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 14/10/2021 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews