Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1346 of 1560 recommend (310 reviews)

Guest score: 86%

(1346 of 1560recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 101-110 of 310)

Campingen

Most Popular by Fia, Sweden (Sweden Tue 08 Aug 2017)
“Vi är så nöjda med både stugan och personal, så vi kommer verkligen att rekomendera er Camping, så vi tackar så mycket för allt.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Dynorna i sittgruppen var smutsiga. Spin...

Most Popular by Heléne, Sweden (Sweden Tue 08 Aug 2017)
“Dynorna i sittgruppen var smutsiga. Spindelnät med flugor i "tv rummet". Men det har vi överseende med. Det fanns det nödvändigaste i stugorna. Mycket bra ordning runtomkring i området, rent och snyggt. All personal var mycket trevliga och hjälpsamma. Maten var helt otroligt bra. Höll en hög kvalité och mycket god service. Vill skicka med det också....”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Det var lite för lite husgeråd...., Wifi...

Most Popular by inget, Sweden (Sweden Tue 08 Aug 2017)
“Det var lite för lite husgeråd...., Wifi fungerade en dag, dyrt... väldigt dammigt under sängarna”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Trevlig lägenhet

Most Popular by Cita , Sweden (Sweden Tue 08 Aug 2017)
“Fräsch lägenhet med det mesta som kan tänka behövas. Badrummet är dock väldigt litet och är i form av en "insats". Trevlig uteplats där vi åt alla frukostar. Dock ingen sol under dagen på uteplatsen. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Slitet

Not recommended by Xxx, Sweden (Sweden Tue 08 Aug 2017)
“Bra läge och planlösning men stugan upplevdes som sliten och i behov av uppfräschning. Persienner som var böjda/ knäckta, andra persienner som trillade ner varje gång man rörde dem mm. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Saknad

Most Popular by Ihrfors, Sweden (Sweden Mon 07 Aug 2017)
“Saknade en del köksutrustning,Äggkoppar,diskmedelDiskborste,Hushållsrullar”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 0 of 0
Value for money 0 of 0

Stugan är inte "fullt"utrustad tex bara ...

Most Popular by Karin & Raymond, Sweden (Sweden Mon 07 Aug 2017)
“Stugan är inte "fullt"utrustad tex bara en gryta ingen kastrull. En oerhört slö brödkniv som inte klarade av att skiva gurka engång. Mycket dåligt diskat. De två närmaste muggarna o h glasen var rena resten var smutsiga. Vi saknade ett dörrstopp till ytterdörren. Men som helhet en trevlig stuga”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 4 of 5

Stugan

Most Popular by ED, Sweden (Sweden Sun 06 Aug 2017)
“Stugan i sig var bra och vad vi eftersökte. Den kändes lite dåligt städad. Grönsakslådan i kylskåpet var sönder och vi blev lovade en ny, men fick den aldrig. Annars är vi mycket nöjda. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 4 of 5

Villavagn

Most Popular by Anki, Sweden (Sweden Sat 05 Aug 2017)
“Underbart läge med havsutsikt och fin uteplats. Trevlig och fräsch villavagn. Välutrustad och modern , saknade bara äggkoppar och bättre knivar.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Fin stuga

Most Popular by Ullis, Sweden (Sweden Sat 05 Aug 2017)
“Fin stuga med härlig utsikt. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 14/10/2021 09:12:32, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews