Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 86% (1212 of 1412 recommend) (282 reviews)

Guest score: 86%

(1212 of 1412recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 111-120 of 282)

Barnvänligt

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 14 Aug 2016)
“Barnvänligt känns tryggt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Bo i tält bekvämt men ändå som ett äventyr för barn

Most Popular by Charlotte, Sweden (Sweden Sat 13 Aug 2016)
“Familjetälten var jättemysiga och bekväma. Samtidigt som det var ett äventyr för 4 åringen att få bo i tält. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Mycket nöjd

Most Popular by Ritza, Sweden (Sweden Fri 12 Aug 2016)
“Vi bodde i en 50kvm stor lägenhet och känner oss mycket nöjda ! Om det är något som vi kan klaga på så är det toaletten/duschen. Det kändes som om man kom in på toaletten på en Finlandsfärja ( det var trångt )”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Bra stuga..

Most Popular by Lasse L, Sweden (Sweden Tue 09 Aug 2016)
“Stugan var mysig och ren vid ankomst. Tyvärr fungerade inte frysfacket och en del mat blev förstörd(lite is i den vid ankomst men vi trodde den funkade). Annars tycker vi det var en bra stuga för vårat ändamål”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Ett fantastiskt bra läge. Stugan höll do...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 09 Aug 2016)
“Ett fantastiskt bra läge. Stugan höll dock inte den standard vi förväntat oss. Mest pga att den var väldigt sliten. Personalen var mycket bra och till ötesende.”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 2 of 5

Underbart vackert läge

Most Popular by Anonymous , Finland (Finland Sun 07 Aug 2016)
“Underbart vackert läge ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Flott opphold

Most Popular by Jack, Sweden (Sweden Thu 04 Aug 2016)
“Nydelig vær, på et rolig men fartsfylt og vakkert sted”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Trevliga stugor som låg bra till med nä...

Most Popular by ingegerd, Sweden (Sweden Wed 03 Aug 2016)
“Trevliga stugor som låg bra till med närhet till sommarland och vattenland. Fullt utrustade tyst o lugnt . Minus för hotellet som låg mitt i där hotellets balkong gränsande till altanen där man skulle sitta o ha mysigt. Minus med bilparkering intill. Men läget på stugan funkar bra när man ska besöka sommarland o vatten parken. Närheten till Visby är också plus. Fina restauranger o toppenminigolfbana! Toppentrevlig personal. .”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Små extrakostnader.

Most Popular by Tältarn', Sweden (Sweden Tue 02 Aug 2016)
“Saknade för-information om alla de små extrakostnaderna för t ex duschvatten, frysklamparna till tälten i tältbyn som inte bara skulle bytas (vilket vi fick information om i receptionen) utan betalas för att bytas uppe hos butiken Handlaren osv. Det är inga stora summor att orda om och jag betalar det utan problem, men hade gärna velat ha information om sånt innan och/eller vid ankomst. Ett förslag är att införa frysboxar/väskor som går på el (ligger runt 500-1000-lappen på närmaste stora friluftsbutik) så slipper man proceduren med att byta de snabbt smältande frysklamparna mot nya minst en gång per dag. I övrigt är hela familjen supernöjda med vår vecka i Kneippbyns tältby och vi är glada att vi provade dem! ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 2 of 5

För svårt

Most Popular by Fritid, Sweden (Sweden Fri 29 Jul 2016)
“Överbäddar till funktionsnedsatta fungerar inte bra. Jag skulle vilja rekommendera att stugorna högst är för fem personer och inte för sex personer, annars mycket fina men trångt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/09/2020 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews