Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 85% (1111 of 1300 recommend) (268 reviews)

Guest score: 85%

(1111 of 1300recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 121-130 of 268)

Endast för barnfamiljer

Most Popular by Medelålders smålänning, Sweden (Sweden Mon 04 Jul 2016)
“Har man inga barn är det inte roligt att vara på Kneippbyns Camping.”
Overall opinion 2 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 2 of 5

Läget

Most Popular by Mormor, Sweden (Sweden Mon 04 Jul 2016)
“Stugan låg mycket vackert och innehöll det antal sängar som utlovades. Det fanns tvättmaskin, som dock fungerade dåligt. Efter reparation blev det bättre men inte bra. Det som drar ner vårt intryck är den mycket undermåliga städningen. Under alla möbler och i trappan var det fullt med dammråttor. Vi upptäckte det inte vid ankomsten utan efter några dagar. Det var tråkigt och jag hoppas att efterföljande gäster fick ta emot en välstädad stuga.”
Overall opinion 4 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 1 of 5

Vacker havsutsikt

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 03 Jul 2016)
“Helt underbar vistelse på en välskött, vackert belägen camping. Har njutit varje sekund av tiden och kommer absolut att boka och komma tillbaka. Är helnöjd!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Jätte trevlig vistelse, det enda jag sak...

Most Popular by TT, Sweden (Sweden Fri 01 Jul 2016)
“Jätte trevlig vistelse, det enda jag saknade var flera öppna restauranger. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Helt och rent men gammal och tråkig inr...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 29 Jun 2016)
“Helt och rent men gammal och tråkig inredning. Inte så lekvänligt för små barn med asfaltsbacke precis utanför stugan. Saknade grönområde och lekplats i anslutning till stugan.”
Kneippbyn stugor replies (Fri 01 Jul 2016)
Hej, nu kan jag inte se i vilken stuga du bodde men för de boendegäster som valt att inte besöka Sommar- och Vattenlandet finns det mindre och enklare lekplatser i anslutning till campingen på nedre Kneippbyn och i anslutning till stugbyn på övre delen av Kneippbyn. Drömstugebyn har dock ingen lekplats utan där får man ta sig till Campingens lekplats. Vi hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland och hälsar er välkomna tillbaka igen!
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

shower and toalet paper

Most Popular by Anonymous , Finland (Finland Mon 27 Jun 2016)
“Shower could be better. Toalet paper should be included to even a bit higher price. I don't know if I got a reduction price for Summer-and Waterland- forgot to tell we were staying on Kneippby. Perhaps that could be asked.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Trevligt boende i bra område

Most Popular by Andreas, Sweden (Sweden Mon 27 Jun 2016)
“Vi åkte från Västervik med Gotlandsbåtarna vilket först kan rekommenderas. Smidigt och går snabbare, två timmar ganska så exakt, vilket är en bonus. Väl på Kneippbyn bode vi i stugan på 18 m2 som ligger på campingområdet. Stugan har egen dusch och toalett men främst badbrummet är av enklare standard. Dock så ligger det väldigt fint. Vi passade även på att köpa entré till både Sommarland och Vattenland vilket vi lade en dag vardera på vilket var uppskattat för barnen. Då vi åkte veckan innan midsommar var det en hel del på området som ännu inte var öppnat och en del annat med begränsade öppettider. Värt att notera är att campingen ligger ca 5km från Visby så med facit i hand skulle det faktiskt ha vart trevligt att ta med cyklar. Kneippebyn rekommenderas.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Kan verkligen rekomenderas

Most Popular by Fruntimmret, Sweden (Sweden Sun 26 Jun 2016)
“Vi är så nöjda och kommer garanterat tillbaka”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Hårda sängar.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 22 Jun 2016)
“Hårda sängar. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Städ

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 21 Jun 2016)
“Dålig städutrustning - att ha en mop att torka golven med gör ändå bara att skiten sopas runt och blir kvar I stuga, vilket var fallet när vi kom. Orkade dock inte anmärka utan skurade upp det värsta själva med trasa och på huk. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 02/06/2020 13:57:26, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews