Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 85% (1111 of 1300 recommend) (268 reviews)

Guest score: 85%

(1111 of 1300recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 131-140 of 268)

Stugvecka

Most Popular by Burre, Sweden (Sweden Tue 21 Jun 2016)
“4-bäddsstuga men svårt tänka mig fler än 2 personer i den. Men i övrigt helt OK för oss, lugnt och tyst, inget som störde.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Gotland 2016

Most Popular by Monica, Sweden (Sweden Thu 16 Jun 2016)
“Fantastiskt väder och ett boende med en underbar utsikt. Boende funkade utmärkt för oss alla även för den av oss som är Rullstolsburen (det har varit problem förut,(toalett,handtag,svägutrymmet)”
Kneippbyn stugor replies (Tue 21 Jun 2016)
Roligt att ni hade en bra vistelse hos oss och att vädret hjälpte till med totaltupplevelsen. Vi hälsar er välkomna tillbaka till Kneippbyn och Gotland igen.
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Prisvärt boende

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 15 Jun 2016)
“Väldigt enkelt boende som var sparsamt inrett och en aning slitet. Sängarna var fräscha med nya madrasser och vi fick fin service när det fattades köksutrustning. ”
Kneippbyn stugor replies (Thu 16 Jun 2016)
Tack för er recension, det gläder oss att ni uppskattade vår service och självklart tar vi till oss synpunkterna på den saknade köksutrustningen i förbättringsarbetet framåt. Vi hoppas ni hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och på Gotland och hälsar er välkomna tillbaka igen!
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Bättre än utlandet!

Most Popular by Marie, Sweden (Sweden Thu 09 Jun 2016)
“En av de bästa semestrarna någonsin. Blev helt förälskad i Gotland från första stund! Glöm utlandssemestrar och upplev den svenska underbara naturen! Kommer garanterat åka tillbaks!”
Kneippbyn stugor replies (Sat 11 Jun 2016)
Tack för den fina recensionen, roligt att ni trivdes hos oss och att Gotland visade upp sig från sin bästa sida. Ni är varmt välkomna tillbaka igen!
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

ANKOMST ????

Not recommended by CHRISTINA TALL, Sweden (Sweden Mon 05 Oct 2015)
“VIA MAIL FRÅGADE NI NÄR VI SKULLE ANKOMMA TILL VISBY OCH JAG SVARADE ATT BÅTEN ANKOMMER KL.00:20 DEN 1/1O-15 O ATT VI KOMMER TILL ER CA:00:45. DÅ TROR MAN ATT NÄR VI BOKADE VAR RÄTT ATT DET SKULLE VARA DEN 1/10 INTE DEN 30/9 . DET STÅR INGET I BOKNINGSBEKRÄFTELSEN OM DETTA ,TYCKER NI KAN FÖRTYDLIGA DETTA VID ANMÄLAN . NU BLEV DET EN MYCKET OTREVLIG NATT I BILEN MED DÅLIGT MED SÖMN // DETTA ÄR ANLEDNINGEN ATT DET VAR FÖRSTA O SISTA GGR VI BOR HOS ER.”
Overall opinion 4 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Skulle kunna ha dynor på de stationära s...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 27 Aug 2015)
“Skulle kunna ha dynor på de stationära sofforna. De är väldigt hårda. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Daligt utrustat kök.

Not recommended by kia, Sweden (Sweden Tue 18 Aug 2015)
“Tycker att Water och Sommer land stänger alltför tidigt en sommar. Bättre med kl 18:00”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 3 of 5

När man sitter på toaletten krävs att ma...

Not recommended by Louise, Sweden (Sweden Sun 16 Aug 2015)
“När man sitter på toaletten krävs att man sitter snett så det går att stänga dörren. Gärna någon form av gardiner för fönstren. Varför ha våningssängar i så liten stuga. Dåliga sängar. Det som var bra var altanen som i sin tur kanske var lite stor. Varför inte ta lite av den för att skapa lite större "armbågsutrymme" inne.”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 2 of 5

Stugan var helt ok, Dock nogot mindre en...

Most Popular by Rolf Noremsaune , Norway (Norway Wed 12 Aug 2015)
“Stugan var helt ok, Dock nogot mindre enn førventad”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Boende på Kneippbyns camping sommaren 2015

Most Popular by angel, Sweden (Sweden Tue 11 Aug 2015)
“Receptionisten "glömde" tala om att vi fått byta ner oss till ett rum mindre pga ett tidigare vattenläckage i den stuga vi från början blivit tilldelade! Det upptäckte vi först när vi kom dit! Detta gjorde att en av oss tre var tvugna att sova i köket i en bäddsoffa och detta medförde att den personen inte fick den lugn och ro som behövdes eftersom vi andra hade olika behov vid olika tidpunkter anv köket! När vi påtalade detta för personalen i receptionen fick vi ett mkt snorkigt svar att någon visst kunde sova i soffan och när jag frågade om det inte var skillnad på priset på en trerums vagn och en tvårums så fick vi svaret att vi egentligen fått en "finare" vagn som egentligen skulle kosta 200 kr mer!!! :O Är väldigt besviken på hur vi bemöttes av personalen i raceptionen och tycker att de borde gå en charmkurs och lära sig bemöta kundet på rätt sätt. Men själva stugvagnen som sådan var vi jättenöjda med, den stod på en jättefin plats utan insyn från andra med solsken på verandan hela dan. Kan väl ändå säga att det ena sovrummet där man klämt in två sängar var i minsta laget men eftersom det bara var en person som sov där så gick det bra.”
Overall opinion 4 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 29/05/2020 01:31:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews