Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 86% (1118 of 1307 recommend) (268 reviews)

Guest score: 86%

(1118 of 1307recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 141-150 of 268)

2 dagar i Kneippbyn

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 10 Aug 2015)
“Vi har haft 2 härliga dagar hos er trots regn och kyla. Sommarland var mycket kul och barnen åkte nästa allt på vattenland tros kylan. det ända jag kan klaga på var frukosten. framförallt lite grönsaker och frukt till filen.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Villavagn

Not recommended by Familj från Göteborg, Sweden (Sweden Wed 05 Aug 2015)
“Funkade bra med villavagnen, men möjligen kunde soffan i Vrummet varit i nåt annat material än "plastöverdrag". Det kändes lite "billigt". I övrigt bra sängar och ok kök. Skulle varit ännu bättre med ugn och dískmaskin. Funkar bra med dusch och WC i "vagen", ett pluss att slippa nyttja allmänna utrymmen på campingen för dessa ärenden. Vore bra med en karta över campingen på hemsidan så att man kan få en bättre överblick var villavagnarna var och lite foton. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Köksutrustning

Most Popular by Nita, Sweden (Sweden Wed 05 Aug 2015)
“Det fanns för lite djupa tallrikar dom djupa som fanns var inte anpassade för diskmaskinen det blev fullt direkt när man la in dom. Skulle också vara bra om det fanns mindre fat (assietter). Skulle vara bra att veta innan om det finns grill, såg det vid en del stugor. Annars var stugan otroligt fräsch allt verkar vara nytt och av bra kvalite ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Stugstandard

Most Popular by Roger D., Sweden (Sweden Tue 04 Aug 2015)
“Vi upplevde stugan som mycket fräsch och fin. Dock var köket lite snålt utrustat, vi fick gå till receptionen för att låna en extra kastrull t ex. Stugan var trots allt avsedd för sex personer. Sen var sängarna antingen väldigt hårda eller mjuka, vi fick flytta om lite madrasser för att det skulle bli bra. I övrigt var stugan väldigt fin, dusch och toalett mycket fräscha. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

det enda negativa var den "bullrande" va...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 04 Aug 2015)
“det enda negativa var den "bullrande" varmvattenberedaren.. och att det skulle behövas en list för duschvattnet.”
Kneippbyn stugor replies (Tue 25 Aug 2015)
Bästa gäst, tack för Era synpunkter. Vi hoppas att Er totala upplevelse på Kneippbyn Resort Visby var positiv och vi önskar Er varmt välkomna tillbaka.//Annica
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Prisvärt och bra boende

Most Popular by Ylva, Sweden (Sweden Mon 03 Aug 2015)
“En trevlig stuga, man får vad man betalar för. Rent och snyggt även om det är lite slitet. Fräscht ändå. Mkt bra service.”
Kneippbyn stugor replies (Tue 25 Aug 2015)
Bästa gäst, roligt att Er vistelse på Kneippbyn Resort Visby var bra och vi önskar Er varmt välkomna tillbaka. //Annica
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Kallt. Kläder och handdukar torkade inte...

Most Popular by Marie, Sweden (Sweden Sun 02 Aug 2015)
“Kallt. Kläder och handdukar torkade inte. Fanns inte mycket till köksutrustning. Lägenheten hade sex bäddar och 8 st av tallrikar, glas och bestick. Detta var ok. Dock fanns det enbart små stekpannor , 2 små kastruller och en lite större. Inget durkslag. Enbart en halvstor glasskål och en liten ungs form. Detta innebar att det var omöjligt att laga mat till oss 5 personer som hyrde lägenheten. Jag hade ringt innan och frågat om köksutrustning och fått till svar att det fanns köksutrustning så att det skulle gå bra att laga mat. Det fanns ej heller några påsar att slänga matavfall i, detta ska finnas anser jag om man ska sopsortera eftersom vanliga soppåsar inte används till detta. Jag hade med "vanliga" soppåsar. Det som var bra att kylskåpet var ganska stort samt en frys som inte var väldigt stor men större än ett vanligt frysfack som det gick inte både glass och lite andra frysvaror. Önskar att det fanns barnkanalen på Tvn. Telia Wifi fick vi aldrig igång. Har trådlöst nätverkskort i datorn. Badrummet blev genom blött vid dusch och det fanns ingen skrapa att torka golvet med, vilket brukar finnas. Ramperna som var byggda var inte släta utan det var någon cm nivåskillnad vilket gör att det är omöjligt iaf för mig att självständigt ta mig fram med rullstolen upp och ned (in och ut) i lägenheten. Vore bra med en p-plats för rörelsehindrade vid lgh. Nu var jag tvungen att parkera vid sidan av parkeringen då rutorna var för små för mig. Önskar också mer framkomlighet på hela campingplatsen för rullstolar. Det service hus vi besökte bla för tvätt och fylla på pengar på kortet. Var omöjligt för mig att komma in i med rullstolen.”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

mysigt!

Most Popular by emmelie, Sweden (Sweden Tue 28 Jul 2015)
“Stugan var mkt mysig och fin utsikt! Ett litet träd stod dock ivägen för solnedgången.”
Kneippbyn stugor replies (Tue 04 Aug 2015)
Bästa gäst, vi är glada att Er vistelse har varit en positiv upplevelse och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 3 of 5

Dusch/tvättställ

Not recommended by Pernilla, Sweden (Sweden Mon 27 Jul 2015)
“Badrummet var fruktansvärt litet. Duschen och tvättstället blev helt fel för oss. Tyckte knappt man kunde vistas där inne utan att få cellskräck och då är inte vi några stora människor.”
Overall opinion 2 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 0 of 0

Drömstugan

Most Popular by Åsa, Sweden (Sweden Tue 21 Jul 2015)
“Hej, Vi bodde i Drömstugan i Kneippbyn, Gotland. Generettl så var stugan fräsch och ny. Badrumet var relativt nytt men tyvärr såg det ut som att duschörnan var skadedrabbad. Elen gick (säkring) varvid tekniker kom och fixade det väldigt snabbt efter att vi ringde receptionen. Det var jättebra.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 10/08/2020 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews