Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 86% (1212 of 1412 recommend) (282 reviews)

Guest score: 86%

(1212 of 1412recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 171-180 of 282)

Meget bra helhetlig opphold. Mange forsk...

Most Popular by Anonymous , Norway (Norway Tue 14 Jul 2015)
“Meget bra helhetlig opphold. Mange forskjellige aktiviteter på stedet som passer alle aldre. Veldig bra standard på "drømstugan" og ikke minst rent da vi kom. Rene felles toalett og annet fellesområde også. Ett minus at tørketrommelen ikke tørketK tøyet helt tørt. Vil anbefale Kneippbyen som familie feriested!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Rent och fräscht! Bra läge och tyst, det...

Most Popular by Lena, Sweden (Sweden Sun 12 Jul 2015)
“Rent och fräscht! Bra läge och tyst, det sistnämnda är a och o för oss. Alla husgeråd man behöver finns. Bra mörkläggning till natten. AC. Saknade inget utom en skönare madrass i våningssängens överslaf så att även en vuxen kan välja att sova där. Ett barn under 4-5 år vill man inte ska sova där själv. ”
Kneippbyn stugor replies (Mon 20 Jul 2015)
Bästa gäst, roligt att Er vistelse uppfyllde Era förväntningar. Era synpunkter är av största vikt för oss i vårt ständiga arbete med att förbättras. Vi önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby//Annica
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Sängar

Most Popular by Jörgen, Sweden (Sweden Tue 07 Jul 2015)
“Jag tycker att det bordes lägga lite mera pengar på bättre sängar, de som vi sov i var ungefär som att ligga på golvet med endast ett liggunderlag”
Kneippbyn stugor replies (Mon 20 Jul 2015)
Bästa gäst, Era synpunkter är värdefulla för oss i vårt arbete att utvecklas och förbättra vår anläggning. Vi hoppas att Er totala upplevelse var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka till Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Fin havsutsikt, villavagnar ligger för n...

Most Popular by Anonymous , Finland (Finland Sat 04 Jul 2015)
“Fin havsutsikt, villavagnar ligger för nära varandra”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Det mesta i stugan var ok förutom madras...

Not recommended by Robert, Sweden (Sweden Mon 29 Jun 2015)
“Det mesta i stugan var ok förutom madrasserna som låg i sängarna. De var inte dimensionerade för en vuxen. Kände hela tiden botten hur man än låg.”
Kneippbyn stugor replies (Wed 01 Jul 2015)
Bästa gäst, vi uppskattar Er synpunkt och tar med oss det i vårt fortsatta arbete att förbättras. Vi hoppas att Er totala upplevelse var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka till oss på Kneippbyn Resort Visby. //Annica
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Större

Most Popular by Larlar , Sweden (Sweden Thu 11 Sep 2014)
“Väldigt bra layout på stugan kändes större än väntat”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Teknik...

Most Popular by Marion, Sweden (Sweden Wed 03 Sep 2014)
“En enkel instruktion på den nya spisen hade varit kanon.. Löste uppgiften, men det tog lite tid :) Att få igång fjärrkontrollen löstes då jag mötte en av era medarbetare som löste batteribyte i farten.. Tack för det! Då det efter en dag utomhus, var skönt att slappa framför tv´n en stund. Uppskattar att ni höll öppet längre, så vi hundutställare fick tak över huvudet i år också :) ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 3 of 5

Enkel men funktionell

Most Popular by Luleå, Sweden (Sweden Fri 22 Aug 2014)
“Bra stuga som har de nödvändiga och passade oss bra, dock rätt sliten men hyfsat bra, allt fungerade och kändes OK.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Cabin a good size, a bit dirty on arrival

Not recommended by Anonymous , Canada (Canada Thu 21 Aug 2014)
“Cabin was a good size, in a good private location. Layout was good for our family of four, with the kids in the bunk bed room. The floors were not clean in the main living area or bathroom when we got there (there were nuts on the floor which is a bit alarming when you have a crawling 8 mth old baby). Good resort for kids and easy access to the water and amusement parks. One complaint I have regarding the resort is that there was no "free" children's playground available to use near the cabins. The only one we noticed was inside Summerland which required payment to enter. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 3 of 5

drömstuga

Most Popular by m, France (France Wed 20 Aug 2014)
“nytt och frascht stugorna star kanske lite for nara varandra - inte sa mkt intimitet”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/09/2020 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews