Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 85% (1111 of 1300 recommend) (268 reviews)

Guest score: 85%

(1111 of 1300recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 171-180 of 268)

Dröm stuga

Most Popular by Jesaica, Sweden (Sweden Fri 15 Aug 2014)
“Det enda jag egentligen har att klaga på är att det va dåligt skyltat till Dröm stugorna från vägen, man åkte förbi vägen flera gånger. Skulle ha behövt en skylt eller något liknande. Det andra är att det inte fanns någon väg fram till själva stugan utan man fick gå i högt gräs för att komma fram. Stugorna låg lite avsides så kändes inte riktigt som man tillhörde campingen.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Spindelfritt.

Most Popular by Fredrik, Sweden (Sweden Wed 13 Aug 2014)
“Hörde att det i sommar funnits en hel del problem med spindlar i inomhusmiljö på Gotland. Inte här. Våra fönster var utrustade med nät. Inga spindlar, vi sov som grisar!”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Perfekt stuga vid havet

Most Popular by Katniss, Sweden (Sweden Mon 11 Aug 2014)
“Vi bodde i en villavagn direkt vid havet, med magnifik utsikt. vi fick skåda vacker solnedgång varje kväll! Vi var nöjda med campingen, förutom att vi tyckte att det skulle behövas fler/ alt. större lekplatser för barn. Vi tyckte även att man borde tänka på att folk sopsorterar mer gärna om detta är förberedd inne i stugan med flera sopkorgar/påsar. (vi tyckte att det inte riktigt finns plats för det.) Vi använde grillplatserna där upplevde vi att det var tumult ibland (en kösystem kanske vore bra, att skriva upp sig på en lista för att boka grilltid eller något?) vi fick komma tillbaka flera gånger för att se om en grillplats är ledig.. Även tyckte vi att det vore superbra om man hade fått rabatt på inträdesbiljetten till sommarlandet/vattenlandet om man bodde i Kneippbyns camping. Personalen var trevliga ungdomar (säkert sommarjobbare) som inte hade alltid koll :) Annars hade vi en perfekt minisemester med våra barn och vi kommer säkert att komma tillbaka till Kneippbyn. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Gotlandsferie 2014

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 09 Aug 2014)
“Vi var en stor familie på 7 voksne og 5 barn som var sammen ei uke på Gotland. Egentlig skulle vi bo på Visby Strandby, men ble booket om til Kneipbyn. Vi hadde ei fantastisk uke på Gotland, og kommer gjerne tilbake.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stugan var bra, men mikroläget på stugan...

Most Popular by Knubbe, Sweden (Sweden Thu 07 Aug 2014)
“Stugan var bra, men mikroläget på stugan i stugområdet gör stor skillnad. Skulle uppskatta om man vid bokningen fick se på en karta vilken stuga man bokar. Det är stor skillnad på en stuga mitt i dröm-stugeområdet omgiven av andra stugor, eller en stuga i utkanten av området med havsutsikt. Frukostbuffen hade lite dåligt utbud grovt bröd, ingen gröt och råvarorna var inte alltid helt fräscha. Det fanns ingen frukt på frukosten! Detta var en stor brist i mitt tycke. Mer nyttig mat helt enkelt. Skönt att slutstädning finns som alternativ, men 1000 kr är i mesta laget för en liten stuga som drömstugan. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Summerlove

Most Popular by Anitha, Sweden (Sweden Wed 06 Aug 2014)
“Gillar Kneipbyns camping med sitt utomordentliga läge och faciliteter som äventyrsgolf och vattenland. Tycker att det var perfekt med luftkonditionering i villavagnen speciellt denna fantastiska sommar. Bra disponerad. Hade allt man behöver. Skulle föredragit att det hade funnits ett större bord och fler stolar ute eftersom vi var 6 pers.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Sea View Cabin

Most Popular by Patrick, Sweden (Sweden Wed 06 Aug 2014)
“The cabin was fine, a bit expensive but a lovely location right on the sea front but with a small cliff separating from the rocky beach. The beach was not good, stony and small but the facilities in Kneippbyn were just perfect for a young family so the beach was not so important.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Bra familjecamping.......

Most Popular by Mia, Sweden (Sweden Sun 03 Aug 2014)
“Trevlig stuga å trevlig personal på Kneippbyn.Det jag saknade var en badstrand vid campingen.Dålig beskrivning över Kneippbyns camping och det stod ingenstans att det inte fanns någon badplats vid campingen.Kanoncamping för barnfamiljer.Väldigt bra med Kneippbyns egen buss som gick till Visby.Och ett plus att bussen var billig.Vår familj är jättenöjda med vistelsen på Kneippbyn!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Mkt trevlig stuga med väldigt bra läge. ...

Most Popular by Linda , Sweden (Sweden Wed 30 Jul 2014)
“Mkt trevlig stuga med väldigt bra läge. De som var nackdelen eftersom att de var så varmt när vi var där. De var att alla 4 sov i samma lilla rum utan möjlighet att öppna fönster. Var väldigt dålig luft o varmt där inne pga det. Annars har vi ingenting att klaga på. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Lyxvillavagn är verkligen ingen överdriv...

Most Popular by Widar, Sweden (Sweden Wed 30 Jul 2014)
“Lyxvillavagn är verkligen ingen överdriven beskrivning av det här boendet. Hur fint som helst. Bara läget med stor altan mot havet var värt priset. Fint vardagsrum med bra AC, bra sängar och två toaletter. Klart prisvärt; ungefär 500 kronor per person och natt. Har aldrig bott så fint på en campingplats!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 22/05/2020 22:37:54, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews