Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 86% (1212 of 1412 recommend) (282 reviews)

Guest score: 86%

(1212 of 1412recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 181-190 of 282)

Mkt bra boende. Tyvärr hade det blivit f...

Most Popular by Sam, Sweden (Sweden Wed 20 Aug 2014)
“Mkt bra boende. Tyvärr hade det blivit felbokat och vi var tvungna att byta stuga efter 2 av 4 nätter. Som kompensation fick vi välja på slutstädning el kvällsshow. Vi kan tycka i efterhand att vi borde ha fått båda delarna då vi mitt i vår vistelse fick bryta upp och byta stuga vilket innebar merabete för oss och försämrade vår helhetsupplevelse av Kneippbyn. Livsmedel o dyl fick vi ha i frysväska eftersom vi inte kunde använda den andra stugan förrens klockan 15. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Tagen av Gotland

Most Popular by Anders, Sweden (Sweden Wed 20 Aug 2014)
“Priset på boende över heta sommarveckor är i regel inte rättvist. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 2 of 5

Storstuga

Most Popular by Magnus, Sweden (Sweden Mon 18 Aug 2014)
“Stugan är en bra stuga för en familj på 6 personer med fin altan med utsikt mot havet. Köket saknade lite utrustning så som durkslag, skålar och lock till kastrull och man får räkna med att vakna tidigt då det inte finns några rullgardiner eller persienner. endast gardiner i tunt tyg så vi fick försöka täcka fönster med filtar och handdukar.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Internet mm

Most Popular by Ronny, Sweden (Sweden Mon 18 Aug 2014)
“Naturligtvis ska det ingå gratis internet i en lyxstuga. Och att internet ska nå ut till alla stugor är självklart. Vi bodde längst ut (nr 10, kanonläge!!) och mottagningen räckte inte till så vi fick sitta i service-rummet när vi ville surfa. Vi påpekade detta flera gånger. Bra med bäddsoffa i allrummet men den ska gå att sitta i oxå. Uteplatsen är underbar och skulle bli ännu bättre med ett parasoll. I det relativt höga priset för stugan borde det ingå rabatterat pris till vattenlandet och "Pippi-land". Med en 1-åring är det väldigt omotiverade priser. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Dröm stuga

Most Popular by Jesaica, Sweden (Sweden Fri 15 Aug 2014)
“Det enda jag egentligen har att klaga på är att det va dåligt skyltat till Dröm stugorna från vägen, man åkte förbi vägen flera gånger. Skulle ha behövt en skylt eller något liknande. Det andra är att det inte fanns någon väg fram till själva stugan utan man fick gå i högt gräs för att komma fram. Stugorna låg lite avsides så kändes inte riktigt som man tillhörde campingen.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Spindelfritt.

Most Popular by Fredrik, Sweden (Sweden Wed 13 Aug 2014)
“Hörde att det i sommar funnits en hel del problem med spindlar i inomhusmiljö på Gotland. Inte här. Våra fönster var utrustade med nät. Inga spindlar, vi sov som grisar!”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Perfekt stuga vid havet

Most Popular by Katniss, Sweden (Sweden Mon 11 Aug 2014)
“Vi bodde i en villavagn direkt vid havet, med magnifik utsikt. vi fick skåda vacker solnedgång varje kväll! Vi var nöjda med campingen, förutom att vi tyckte att det skulle behövas fler/ alt. större lekplatser för barn. Vi tyckte även att man borde tänka på att folk sopsorterar mer gärna om detta är förberedd inne i stugan med flera sopkorgar/påsar. (vi tyckte att det inte riktigt finns plats för det.) Vi använde grillplatserna där upplevde vi att det var tumult ibland (en kösystem kanske vore bra, att skriva upp sig på en lista för att boka grilltid eller något?) vi fick komma tillbaka flera gånger för att se om en grillplats är ledig.. Även tyckte vi att det vore superbra om man hade fått rabatt på inträdesbiljetten till sommarlandet/vattenlandet om man bodde i Kneippbyns camping. Personalen var trevliga ungdomar (säkert sommarjobbare) som inte hade alltid koll :) Annars hade vi en perfekt minisemester med våra barn och vi kommer säkert att komma tillbaka till Kneippbyn. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Gotlandsferie 2014

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 09 Aug 2014)
“Vi var en stor familie på 7 voksne og 5 barn som var sammen ei uke på Gotland. Egentlig skulle vi bo på Visby Strandby, men ble booket om til Kneipbyn. Vi hadde ei fantastisk uke på Gotland, og kommer gjerne tilbake.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stugan var bra, men mikroläget på stugan...

Most Popular by Knubbe, Sweden (Sweden Thu 07 Aug 2014)
“Stugan var bra, men mikroläget på stugan i stugområdet gör stor skillnad. Skulle uppskatta om man vid bokningen fick se på en karta vilken stuga man bokar. Det är stor skillnad på en stuga mitt i dröm-stugeområdet omgiven av andra stugor, eller en stuga i utkanten av området med havsutsikt. Frukostbuffen hade lite dåligt utbud grovt bröd, ingen gröt och råvarorna var inte alltid helt fräscha. Det fanns ingen frukt på frukosten! Detta var en stor brist i mitt tycke. Mer nyttig mat helt enkelt. Skönt att slutstädning finns som alternativ, men 1000 kr är i mesta laget för en liten stuga som drömstugan. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Summerlove

Most Popular by Anitha, Sweden (Sweden Wed 06 Aug 2014)
“Gillar Kneipbyns camping med sitt utomordentliga läge och faciliteter som äventyrsgolf och vattenland. Tycker att det var perfekt med luftkonditionering i villavagnen speciellt denna fantastiska sommar. Bra disponerad. Hade allt man behöver. Skulle föredragit att det hade funnits ett större bord och fler stolar ute eftersom vi var 6 pers.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/09/2020 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews