Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1348 of 1562 recommend (310 reviews)

Guest score: 86%

(1348 of 1562recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 310)

Bra stuga

Most Popular by Micke N, Sweden (Sweden Thu 22 Jul 2021)
“Bra stuga, smart planerad. Fin utsikt. Trevlig personal, bra utbud. Skönt att kunna parkera vida stugan. Högljudda campinggäster precis vid sovrummet dock några nätter, med skällande kamphund. Vad är gränsen för tystnad i stugbyn för hög musik?”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Villavagn

Most Popular by Carro , Sweden (Sweden Wed 14 Jul 2021)
“Villavagnen hade allt du behövde för en trevlig vistelse med barnfamiljen. Sommarlandet och vattenlandet var bra placerad i resort-området. Det finns saker att göra för alla åldrar. Två förbättringspunkter, filtret till AC:n bör städas och rengöras regelbundet, speciellt när det är högsommarväder mitt i sommaren. När vi skulle sätta på AC:n såg vi att filtret var full av damm så vi avstod att använda den. Ville inte andas in damm i lungorna. Det andra är att glödlampor till läslamporna i sovrummen blir hett ganska fort och min dotter brände fingret efter att vi haft lampan tänt bara några minuter vid läggningen. Därför bör de bytas från halogen till LED glödlampor. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Familjesemester

Most Popular by Familjesemester, Sweden (Sweden Tue 13 Jul 2021)
“Vi bodde i villavagn och den aningen daterad. Har inget emot att det är äldre standard men soffan var obekväm och wifi fungerade inte vilket var tråkigt för regniga dagar. I övrigt fanns allt vi kunde önska oss och vi är ändå supernöjda. Extra plus för tillgång till pool på kvällen. Närheten till Pippi och vattenland är också ett stort plus för barnen.”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Rolig stugvistelse

Most Popular by Stormamma, Sweden (Sweden Tue 13 Jul 2021)
“Det blev en rolig vistelse i Kneippbyn. Stugan hade det som behövdes, varken mer eller mindre. Skönt med AC och kyl/frysmöjligheter. Lite slitet och sängen jag sov i var trasig.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Fin stuga med hög standard

Most Popular by Per, Sweden (Sweden Fri 09 Jul 2021)
“Stugan har allt man kan förvänta sig, fina material, bra utrymmen och fräscht. Tyvärr var wifitäckningen i vår stuga (25) inte alls bra. Fungerade sporadiskt och inte med särskilt bra fart.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Helt okej

Most Popular by Småbarnsförälder, Sweden (Sweden Thu 08 Jul 2021)
“Som småbarnsförälder med barnvagnar så var förbindelsen mellan drömstugan och själv sommar/vattenland sådär, antingen en jätte brant backe eller gå över bilväg utan övergångsställe. Sen kan det överlag vara lite krångligt att ta sig fram med barnvagnar lite överallt. Så ett önskemål är att det skulle vara lite mera rullstols/barnvagns anpassat. Utöver det så är det ett kanon bra ställe 👍🏻”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Trevlig stuga

Most Popular by La, Sweden (Sweden Thu 08 Jul 2021)
“Mycket trevlig Villavagn, bra med AC då det var varmt ca 27 grader på dagarna. Enda nackdelen är att stugan/villavagnen är väldigt lyhörd, hörs väldigt väl när någon pratar/spelar musik i närheten. Men helt klart positiv totalupplevelse.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Fantastiskt

Most Popular by CF, Sweden (Sweden Sat 03 Jul 2021)
“Mycket trevligt”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Underbara dagar med hela familjen

Most Popular by Sollan, Sweden (Sweden Thu 01 Jul 2021)
“Vi var ett sällskap på 11 personer som firade midsommar hos er; 1 Smöjen-stuga, 1 villavagn och 1 Kyllaj-lägenhet. Vi fick först 1 villavagn utan diskmaskin, men blev sedan uppgraderad till 1 Kyllaj-lägenhet. Det var vi SÅ nöjda med (tänker att här borde bokning samt reception vara informerade om faciliteter i de olika boenden, så det inte blir missförstånd)! Men att ni ordnade upp i missförståndet och uppgraderade oss gör att vi garanterad väljer Kneippbyn även nästa gång vi ska till Gotland! Vi hade underbara dagar med syskon, kusiner, barn och barnbarn. Det fanns aktiviteter för alla åldrar och även fantastiska cykelvägar till Visby och andra områden runt Kneippbyn. Sedan var vi så klart också väldigt glada för fritt inträde till badlandet! Det ända som drog ner lite var att det var lyhörd mellan 1a och 2a vån på Kyllaj och att det var väldigt varmt (ac vore bra). Men vi är eniga om att vi redan längtar tillbaka! ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Badparadis på härliga Kneippbyn!

Most Popular by Åsa, Sweden (Sweden Tue 29 Jun 2021)
“Hade strålande väder vilket självklart bidrog till att semestern blev kanon! Jättesjyst att vi fick gratis inträde till vattenlandet och sommarlandet och om detta erbjuds ett annat år så kommer vi definitivt att bo på campingen igen!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 17/05/2022 10:14:09, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews