Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1213 of 1413 recommend (283 reviews)

Guest score: 86%

(1213 of 1413recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 283)

Stuga smöjen

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 19 Jul 2020)
“Mycket fin stuga och perfekt boendealternativ. Bra standard. Väldigt nöjd. Stort plus att vi som boende fick tillgång till badlagunen på morgonen samt tillgång till hela vattenlandet kvällstid. Mycket bra lösning, önskvärt om detta även finns nästa gång. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Väldigt fräsch o fin stuga med stor fin ...

Most Popular by Maggan, Sweden (Sweden Tue 07 Jul 2020)
“Väldigt fräsch o fin stuga med stor fin veranda”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Fantastisk upplevelse!

Most Popular by Hannah Pettersson, Sweden (Sweden Sat 27 Jun 2020)
“Otroligt fin stuga, över all förväntan! Modernt och fräscht, ac som var tyst och effektiv. Skönt med dubbelsäng istället för enbart våningssängar. Det var en 160 säng, en 140 säng och en loftsäng i stugan. Så välplanerad! Bemötandet från personalen var oerhört serviceinriktat och med en känsla av att allt gick att lösa. Köpa glass från stängd restaurang, inga problem, det ordnade dom! Äta lunchmat vid middagstid, inga problem, det kunde också fixas! Superbra! Poolområdet- wow! Uppvärmd pool också, tack för det! Rolig minigolfbana. Ja, jag kan fortsätta länge. Ett toppenställe helt enkelt. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Otrolig Villavagn vid havet.

Most Popular by Rakke, Sweden (Sweden Fri 26 Jun 2020)
“Villavagnen var något utöver det vanliga ! Vi blev glatt överraskade när vi anlände till Kneippbyn & villavagnen , det var en otroligt smart & fint inredd vagn med absolut allt som behövdes för en trivsam semester. Placeringen av vagnen var magisk med havsutsikt som var helt underbar. Vi kommer givetvis att återvända till vår favorit vagn på kneippbyns resort & ett extra plus till all personal på anläggningen som var otroligt service inriktade & trevliga. Familjen Piotrowski tackar alla för denna gång & vi ses snart igen.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Rekommenderas verkligen

Most Popular by Kalmarbor, Sweden (Sweden Tue 23 Jun 2020)
“Mycket trevligt ställe, glad positiv personal. Nära till en hel del utflyktsmål. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Härligt läge

Most Popular by Bengt, Sweden (Sweden Thu 15 Aug 2019)
“Mycket vackert belägen stuga med närhet till Visby. Möjligen lite tätt mella stugorna men standarden är utmärkt.”
Kneippbyn stugor replies (Tue 03 Sep 2019)
Hej Bengt, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att ni gillar vår anläggning, närheten till Visby och våra stugor. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda, Front Office Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Lovely cabin has a nice ocean and waterp...

Most Popular by Odi, Sweden (Sweden Sat 10 Aug 2019)
“Lovely cabin has a nice ocean and waterpark view! You can see sunset from window:) Great facilities for kids and easy access to downtown Visby. ”
Kneippbyn stugor replies (Thu 29 Aug 2019)
Dear Odi, Thank you for taking the time to write to us. We are very happy that you enjoyed staying with us at the Kneippbyn Resort and you and your family like our facilities for kids and appreciated our Kneippbyn bus to Visby. I wish you welcome back to us at Kneippbyn! Best Regards, Linda Front Office Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bra stuga med mycket yta. Nära till somm...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 31 Jul 2019)
“Bra stuga med mycket yta. Nära till sommarland. Det negativa var att det var för varmt i stugan då det inte fanns ventilation/av eller fläkt. Alt. Myggnät mot fönster. ”
Kneippbyn stugor replies (Thu 29 Aug 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Det gläder oss mycket att höra att ni gillade Ert bokade boende och uppskattade närheten till vårt sommarland. Era synpunkter kring värmen i stugan tar vi självklart med oss i vårt utvecklings- och förbättringsarbete inför nästkommande säsong. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Stugan var toppen👍

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 31 Jul 2019)
“Stugan var toppen👍 Det var en underbar glamping och mina barn och barnbarn stormtrivdes. Skönt att kunna ta ett morgondopp varje dag. Massor av aktiviteter att göra för barnbarnen hagarna i ända. Klagar bara på att lampan i taket utomhus inte blev bytt fast jag påpekade det redan första dagen. Sedan var golven inte speciellt ren vilket jag också påpeckade första dagen. Annars var allt helt perfekt. 🌞🌞🌞🌞🌞”
Kneippbyn stugor replies (Thu 29 Aug 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Gläder oss också mycket att höra att ni gillade våra Glamingtält och dom olika aktiviteter vi erbjuder till våra gäster samt även sen förra året kunna erbjuda morgondopp i vår nya bad lagun. Gällande era klagomål så tar vi självklart mede oss det och det ska naturligtvis åtgärdas under Er vistelse hos oss. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 5 of 5

Om du ska bo i Öja, läs detta.

Most Popular by Alex, Sweden (Sweden Sun 28 Jul 2019)
“Det är svårt att inte förälska sig i Gotland. Vi bodde i en Öja stuga som låg en bit från campingen. Som en familj på 4 personer, utan djur, var jag tveksam till att boka denna stuga då det var en stuga som tog emot djur. Jag brukar var mycket känslig mot dofter och har en kattallergi. Eftersom det var väldigt få bilder på Öja stugorna på webbsidan var jag desto mer orolig för vad jag egentligen gett mig in på. De flesta bilderna på stugor i Kneippbyn är på nyare stugor. Tyvärr var alla andra alternativ (förutom campingplats) redan bokade, vilket gav lite utrymme att vara kräsen. Men vilken fantastisk överraskning det blev när vi anlände. Stugan var stor, rymlig, luftig, fräsch och jag kände inte det minsta besvär från allergi. Stugan låg precis ovanför vattenlandet och kvällarna bjöd på fantastisk solnedgång över havet som lyste upp stugan med sitt varma ljus. Jätteskönt att det låg avsides och inte mitt i campingen. Egen parkering precis utanför stugan. Ska man nörda in sig på att peka ut detaljer som ev. skulle dra ner betyget så skulle det vara saker som att de borde hänga om dörren på kylen - så den öppnas utan att man behöver klättra in i den eller råka köra över tårna med dörren, kylen är även skapt så att det är möjligt. Lite mer putsade fönster hade gett den där magiska andetaget, samt att de glömt att ta bort tidigare besökares hår i duschen (nere vid avloppet). Wifit som ingick i campingen nådde inte upp till vår stuga, detta hjälpte dock en väldigt trevligt, bemötande. serviceminded personal oss med och löste det dag 3 (av 7 dagar), förhoppningsvis hjälper det även efterkommande gäster. Ja ni hör, det är verkligen mikrodetaljer i jämförelse med att allt annat som var underbart. Vi hade gärna stannat här hela sommaren om plånboken tillät oss. Öja har mina varmaste rekommendationer.”
Kneippbyn stugor replies (Thu 29 Aug 2019)
Hej Alex, Ett stort tack för att du tog dig tid att skicka till oss. Det gläder oss mycket att Ni gillade vår stuga Öja och att det överträffade de förväntningar ni hade. Kommentarer på förbättringar tackar vi särskilt för då det är genom våra gästers upplevelser och synpunkter vi kan använda det inför vårt utvecklings- och förbättringsarbete inför kommande år. Önskar Er varmt välkomna åter till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning, Linda, Front Office Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 01/01/2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews