Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 86% (1118 of 1307 recommend) (268 reviews)

Guest score: 86%

(1118 of 1307recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 191-200 of 268)

Kunde varit bättre

Not recommended by Golfaren, Sweden (Sweden Sun 29 Jun 2014)
“Mycket sliten stuga, inga element som fungerade. Läget i området var dock bra vilket uppvägde en del. Bristfälligt städad vid ankomst. Lite ofräscha sängkläder, dags att byta!”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 2 of 5

midsommar 2014

Most Popular by tua, Finland (Finland Fri 27 Jun 2014)
“Vi firade en fin midsommar på kneipbyn. Vi var där med om en super fin midsommar buffe mrd super fint program.Tack till dem som höll i trådarna där. Enda dåliga vi tyckte var duschens golv som var gungit i stugan kändes som att vi trillar ner igenom det,”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Goda utsikter

Most Popular by LeiBir, Sweden (Sweden Fri 27 Jun 2014)
“En mycket välplanerad stuga som innehöll allt man behöver samt ett läge i FRÄMRE raden med fin utsikt över Resorten och horisonten. Är mera tveksam till att hyra andra hus som är belägna mitt inne i "röran" av bostäder och där ,man från altanen, endast ser husväggar!!”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Villavagn

Most Popular by Mary, Sweden (Sweden Thu 26 Jun 2014)
“Vi bodde både i villa vagn och på hotellet. Måste säga att villavagnen var klart bäst.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Absolut prisvärt!

Most Popular by Catta, Sweden (Sweden Sat 21 Jun 2014)
“Jättemysig stuga som har allt man behöver! Massa plus för att det fanns TV och en stor altan!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Kanonläge men fel tidpunkt...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 16 Jun 2014)
“Fin stuga, kanonfint läge och trevlig personal. Tyvärr visste vi inte att det skulle bli en motorcykelträff (Lelleträffen) helgen efter vi var där... Dessa anlände redan under veckan och man kan väl säga att de inte riktigt tog den hänsyn en normal funtad person gör på en camping.. Sista natten somnade vi runt 02.00 efter att de sista slutat dunka ut musik i en volym som hade gjort hultsfred avundsjuka! Man bör kanske påpeka detta vid bokning så inte barnfamiljer som vi t.ex åker dit runt denna helg... ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Underbart!

Most Popular by Johanna, Sweden (Sweden Sat 14 Jun 2014)
“Önskar att vi bokat hel veckan på Kneippbyn, så himla fin stuga med underbar utsikt och trevlig personal. Enda grejen var väl att vi hade missat att det var den sk lelleveckan, vilket ledde till en hel del motorcykelljud dygnet runt. Men som sagt, det kanske vi borde tagit reda på innan.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Camping med magisk utsikt!

Most Popular by Anki Alfredsson, Sweden (Sweden Tue 10 Jun 2014)
“Fantastiskt läge och husvagnen var bra! Lite trång vid vissa utrymmen t.e.x dörrarna mellan toaletter och hall samt stora sovrummet. Kunde kanske varit dragspelsdörr i stället? Lite trång passage mellan kök och hall/sovdel. Bra standard i husvagnen och bra köksutrustning. Fantastisk utsikt och en fin altan. Några fler stolar utomhus och kanske ett större bord vore önskvärt. Kan och kommer varmt att rekommendera anläggningen!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Vi saknade lekplatser för små barn mära ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 07 Jun 2014)
“Vi saknade lekplatser för små barn mära stugan, typ en sandlåda och några gunger. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Min drömstuga

Most Popular by 1958 års återvändare, Sweden (Sweden Tue 03 Jun 2014)
“Min drömstuga (nr 2) uppfyllde helt mina förväntningar. Läget med den fria utsikten mot Östersjön var fantastiskt. Själva stugan hade allt jag önskade mig med råge. Enda missen var att det krävdes en dammsugaromgång då det låg mycket damm på golven, kanske längesedan någon bott där före mig? Om jag återkommer till Gotland bor jag gärna här.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 13/07/2020 11:33:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews