Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 85% (1111 of 1300 recommend) (268 reviews)

Guest score: 85%

(1111 of 1300recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 201-210 of 268)

En trevlig och mysig vistelse

Most Popular by Cissi, Sweden (Sweden Thu 29 May 2014)
“Vi hade en bra vistelse på Kneippbyn! Det var Lagom för våra barn i de åldrarna (2-5 år sommarlandet). Lite jobbigt att det skulle komma en hel skol klass Just då! Men det var mest jobbigt första kvällen! Personalen Var jätte trevlig! Någon mer åkattraktion hade varit roligt, med lite mer fart och fläkt!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Bodde i Bobo boet som verkligen var en f...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 27 Aug 2013)
“Bodde i Bobo boet som verkligen var en fin och prisvärd stuga!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Booking

Most Popular by norskan, Norway (Norway Sun 25 Aug 2013)
“Beklageligvis oppstod misforståelse da vi ønsket å leie vår stuga heke uken, men det ble så vi måtte flytte i hurten og sturten og det ble litt leit da vi satt i middag, men vi fikk annen stuga og alt gikk bra, men kanskje dere må være nøyere med og få tastet alt inn i dataen sånn at alt blir rett. Ellers hadde vi det kjempe fint. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Trivsamt för alla

Most Popular by Therese, Sweden (Sweden Sun 25 Aug 2013)
“Kul o trevligt, passar alla. Vi kommer tillbaka.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Trevlig camping med enbart några brister

Most Popular by Thobias, Sweden (Sweden Tue 20 Aug 2013)
“Som helhet bra, saknade: - Bättre rabatter till sommar/vattenland för boende. - bättre utbud av livsmedel i Minilivs - Möjligheten att kunna få två stugor bredvid varandra var extremt begränsad. För småbarnsfamiljer som reser ihop är detta nästan helt avgörande för umgänget kvällstid. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

En sann drömstuga

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 14 Aug 2013)
“Stugan var helt fantastisk. Det enda som vi saknade var en äggskivare och ytterligare en större kastrull för pastakok. Vi hade en underbar utsikt mot vattnet. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Fräsch!

Most Popular by Nettan, Sweden (Sweden Mon 12 Aug 2013)
“Mycket fin och välplanerad stuga med möjlighet att sitta på altanen och mysa och bara njuta av utsikten. En del av oss uppskattade särskilt insektsnäten i de öppningsbara fönstren... Nöjda!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Bra hytte

Most Popular by Elena, Norway (Norway Thu 08 Aug 2013)
“Det er en veldig bra hytte med god standard. Mangler litt lekeområdet til barn for de som bor her hvor små barn kan leke sammen. Grønnarealet var ikke ferdig, regner med at det bedrer seg til neste år :-) ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

I stort sett utmärkt

Most Popular by Magnus Z., Sweden (Sweden Thu 08 Aug 2013)
“Informationen om att det fanns en livsmedelsaffär vid vägen stämmer inte då den är nedlagd. I övrigt finns det inget att klaga på. Om man får önska så vore det toppen om det går att få in en pool som har ett varierat djup som passar barn 3-6 år som kan användas för att öva sig på simning.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

En vecka under bigaråträden

Most Popular by Dino, Sweden (Sweden Sun 04 Aug 2013)
“Trevligt inslag med efterrätten utanför stugan. Trivsamt område och trevlig stuga. Men överlag så verkade personalen trött och oengagerad. Möter genom att titta bort. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 03/06/2020 09:10:04, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews