Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1213 of 1413 recommend (283 reviews)

Guest score: 86%

(1213 of 1413recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 201-210 of 283)

Bra med många fönster. Fick dock gärna v...

Most Popular by Malena , Sweden (Sweden Mon 21 Jul 2014)
“Bra med många fönster. Fick dock gärna vara en rullgardin eller markis över köksfönstret då det blev väldigt varmt i köket. Svårt att reglera värmen i duschen för barnen. Gärna någon extra kudde. Annars ok.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Liten men mycket funktionell stuga

Most Popular by Daniel, Sweden (Sweden Tue 15 Jul 2014)
“Bra boende i ett par dagar med väldigt bra planerad stuga med soffhörna, sovrum, köksdel m.m. Stugan låg bra till för besök på Kneippbyn”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Kneippbyn

Most Popular by Gugge, Sweden (Sweden Mon 07 Jul 2014)
“Stugan var mycket bra och Kneippbyn erbjöd en trevlig vistelse för oss och våra fyra barn. Servicen var mestadels bra men inte alltid. Deras kunskaper om var man kunde hyra bil, rida osv var inte alltid så goda. Jag tycker gott att Kneippbyn kunde erbjuda möjlighet till utflykter som t ex ridning. Alla har ju inte bil med sig. Annars perfekt med bussen som kunde plocka upp.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stuga med lugnt läge och havsutsikt

Most Popular by Tuija, Sweden (Sweden Fri 04 Jul 2014)
“Liten stuga med lugnt läge, ändå nära till allt! Havsutsikt över vattenlandet.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stugorna börjar bli slitna.

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 02 Jul 2014)
“Stugorna börjar bli slitna.”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 2 of 5

Kunde varit bättre

Not recommended by Golfaren, Sweden (Sweden Sun 29 Jun 2014)
“Mycket sliten stuga, inga element som fungerade. Läget i området var dock bra vilket uppvägde en del. Bristfälligt städad vid ankomst. Lite ofräscha sängkläder, dags att byta!”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 2 of 5

midsommar 2014

Most Popular by tua, Finland (Finland Fri 27 Jun 2014)
“Vi firade en fin midsommar på kneipbyn. Vi var där med om en super fin midsommar buffe mrd super fint program.Tack till dem som höll i trådarna där. Enda dåliga vi tyckte var duschens golv som var gungit i stugan kändes som att vi trillar ner igenom det,”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Goda utsikter

Most Popular by LeiBir, Sweden (Sweden Fri 27 Jun 2014)
“En mycket välplanerad stuga som innehöll allt man behöver samt ett läge i FRÄMRE raden med fin utsikt över Resorten och horisonten. Är mera tveksam till att hyra andra hus som är belägna mitt inne i "röran" av bostäder och där ,man från altanen, endast ser husväggar!!”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Villavagn

Most Popular by Mary, Sweden (Sweden Thu 26 Jun 2014)
“Vi bodde både i villa vagn och på hotellet. Måste säga att villavagnen var klart bäst.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Absolut prisvärt!

Most Popular by Catta, Sweden (Sweden Sat 21 Jun 2014)
“Jättemysig stuga som har allt man behöver! Massa plus för att det fanns TV och en stor altan!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 01/01/2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews