Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 86% (1118 of 1307 recommend) (268 reviews)

Guest score: 86%

(1118 of 1307recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 211-220 of 268)

Cost & Nytte

Most Popular by Biker Hansi -Norway, Norway (Norway Sun 04 Aug 2013)
“Vell stugan var flott, men for oss så ble den lite benyttet, siden vi valfartet øen i 3 dg. Var og lite parkeringsvennligt for MC da alle parkeringsplasser lå ovenfor stugene. Men vi kjørte på gangveier og bark og parkerte utenfor stugen. Vell en flott stuge til en noe høy pris i forhold til bruk.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Bättre information om byte av kylklampar...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 01 Aug 2013)
“Bättre information om byte av kylklampar, samt sängar där man inte känner fjädrarna vore önskvärt. Toaletter som fungerar nära tälten vore också ett lyft. Annars är vi mycket nöjda. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Lägenheten 3 rok

Most Popular by Dobben, Sweden (Sweden Wed 31 Jul 2013)
“Lägenheten var modern och allt fungerade väl. Badrummet var av husvagnstyp vilket upplevdes som trång och lite klaustrofobisk. Fönstren och fasaden var besudlade av spindelnät vilket ger ett smutsigt intryck. I övrigt ett bra boende, lugnt och en fantastisk havsutsikt. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Upp med mungiporna på personalen.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 30 Jul 2013)
“Behöver öka på servicen, bemötande och glädje hos personalen. Många ointresserade oengagerade personal i kiosker, restauranger, attraktioner i sommarlandet. Många personal sitter och skvallrar för sig själva trots att bord är ostädade etc”
Overall opinion 4 of 5
Service 1 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Fin stuga

Most Popular by Åsa, Sweden (Sweden Mon 29 Jul 2013)
“Jätte fräsch liten stuga.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Bra plats, men trångt

Not recommended by Gubben, Sweden (Sweden Thu 25 Jul 2013)
“Villavagnen (stationär husvagn) var ganska bra - helt OK. Ny, enkel, bekväm. Hela Kneippbyn är en Camping Plats - många människor, många tält och husvagn i massor rader. För barn är det roligt med Sommarland & Vattenland. Annars inte så mycket natur. Stranden är fin, men liten och många stenar. Det var helt OK där men jag tror inte att jag ska åka igen....”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Stuga nr 45

Most Popular by Nr 45, Sweden (Sweden Wed 24 Jul 2013)
“I helhet är vi nöjda med vår upplevelse och boende på Kneippbyn. Städningen kunde dock varit bättre. Våra barn hittade mögliga russinpaket under sängen och stora dammtussar. Och kylskåpet var kladdigt på insidan. Diskproppen var full med håll så det gick ju inte att diska. Det sa vi till om och fick en ny dagen efter. Väldigt smidigt. Vi städade upp det själva, vi klagade aldrig på plats. Dålig skyltning på campingen att det fanns en solterass nere vid vattnet, vilket vi märkte sista kvällen. Hade varit mysigt att suttit där varje kväll på stenstranden och njutit av utsikten. Skyltningen av att restaurang Solsidan inte hade öppet på söndagar var extremt dålig. Vi var fler familjer som stod och väntade på att det skulle öppna. Men en liten text på ett kopierat papper satt upptejpat på den stora skylten. Var helt klart svårt att uppfatta. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 4 of 5

Drömstugan

Most Popular by Ann-Sofie, Sweden (Sweden Tue 23 Jul 2013)
“Lugnt och trivsamt område. Mycket fin stuga. Vi trivdes jättebra och kommer garanterat att komma tillbaka fler gånger. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Servicehus

Most Popular by Pernilla, Sweden (Sweden Mon 22 Jul 2013)
“Köket var fint och det var bra att det fanns kylar man kunde använda eftersom vi bodde i tält. I tältet skulle dock campingen kunna sätta dit ett mindre kylskåp istället för kylväskan som man dessutom var tvungen att betala för att byta kylklampar. Duscharna var under all kritik!!! Fullt av mögel i dem och väldigt dålig standard! Dessutom att betala för dusch... Bättre att baka in det i priset, funkar på många campingar! ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Villavagn

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 22 Jul 2013)
“Några saker som gjorde att vi inte var 100% nöjda: * vagnens läge (nr 18) - mycket liv och rörelse utanför på kvällen/natten * varmvattnet var alldeles på tok för varmt! Farligt! Och dessutom blev det skållhett i duschen om någon samtidigt spolade i köket eller på toaletten. * köket var inte så välutrustat, rivjärn, mer skålar, en kastrull till samt fler tallrikar och bestick hade vi uppskattat * grill och diskmaskin var två trevliga positiva överraskningar * utsikten var magnifik!!!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 13/07/2020 11:33:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews