Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 86% (1212 of 1412 recommend) (282 reviews)

Guest score: 86%

(1212 of 1412recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 211-220 of 282)

Underbart!

Most Popular by Johanna, Sweden (Sweden Sat 14 Jun 2014)
“Önskar att vi bokat hel veckan på Kneippbyn, så himla fin stuga med underbar utsikt och trevlig personal. Enda grejen var väl att vi hade missat att det var den sk lelleveckan, vilket ledde till en hel del motorcykelljud dygnet runt. Men som sagt, det kanske vi borde tagit reda på innan.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Camping med magisk utsikt!

Most Popular by Anki Alfredsson, Sweden (Sweden Tue 10 Jun 2014)
“Fantastiskt läge och husvagnen var bra! Lite trång vid vissa utrymmen t.e.x dörrarna mellan toaletter och hall samt stora sovrummet. Kunde kanske varit dragspelsdörr i stället? Lite trång passage mellan kök och hall/sovdel. Bra standard i husvagnen och bra köksutrustning. Fantastisk utsikt och en fin altan. Några fler stolar utomhus och kanske ett större bord vore önskvärt. Kan och kommer varmt att rekommendera anläggningen!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Vi saknade lekplatser för små barn mära ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 07 Jun 2014)
“Vi saknade lekplatser för små barn mära stugan, typ en sandlåda och några gunger. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Min drömstuga

Most Popular by 1958 års återvändare, Sweden (Sweden Tue 03 Jun 2014)
“Min drömstuga (nr 2) uppfyllde helt mina förväntningar. Läget med den fria utsikten mot Östersjön var fantastiskt. Själva stugan hade allt jag önskade mig med råge. Enda missen var att det krävdes en dammsugaromgång då det låg mycket damm på golven, kanske längesedan någon bott där före mig? Om jag återkommer till Gotland bor jag gärna här.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 5 of 5

En trevlig och mysig vistelse

Most Popular by Cissi, Sweden (Sweden Thu 29 May 2014)
“Vi hade en bra vistelse på Kneippbyn! Det var Lagom för våra barn i de åldrarna (2-5 år sommarlandet). Lite jobbigt att det skulle komma en hel skol klass Just då! Men det var mest jobbigt första kvällen! Personalen Var jätte trevlig! Någon mer åkattraktion hade varit roligt, med lite mer fart och fläkt!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Bodde i Bobo boet som verkligen var en f...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 27 Aug 2013)
“Bodde i Bobo boet som verkligen var en fin och prisvärd stuga!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Booking

Most Popular by norskan, Norway (Norway Sun 25 Aug 2013)
“Beklageligvis oppstod misforståelse da vi ønsket å leie vår stuga heke uken, men det ble så vi måtte flytte i hurten og sturten og det ble litt leit da vi satt i middag, men vi fikk annen stuga og alt gikk bra, men kanskje dere må være nøyere med og få tastet alt inn i dataen sånn at alt blir rett. Ellers hadde vi det kjempe fint. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Trivsamt för alla

Most Popular by Therese, Sweden (Sweden Sun 25 Aug 2013)
“Kul o trevligt, passar alla. Vi kommer tillbaka.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Trevlig camping med enbart några brister

Most Popular by Thobias, Sweden (Sweden Tue 20 Aug 2013)
“Som helhet bra, saknade: - Bättre rabatter till sommar/vattenland för boende. - bättre utbud av livsmedel i Minilivs - Möjligheten att kunna få två stugor bredvid varandra var extremt begränsad. För småbarnsfamiljer som reser ihop är detta nästan helt avgörande för umgänget kvällstid. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

En sann drömstuga

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 14 Aug 2013)
“Stugan var helt fantastisk. Det enda som vi saknade var en äggskivare och ytterligare en större kastrull för pastakok. Vi hade en underbar utsikt mot vattnet. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/09/2020 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews