Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 85% (1111 of 1300 recommend) (268 reviews)

Guest score: 85%

(1111 of 1300recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 221-230 of 268)

pappersväggar

Most Popular by Lotta, Sweden (Sweden Mon 22 Jul 2013)
“Trevligt med villavagn,men det slår förstås inte en riktig stuga. Läget med havsutsikt samt att det faktiskt är på Kneippbyn gör det knappt värt de ca 1200 kr/natt som vi betalade. Väggarna är tunna som papper, vilket gör att man hör varenda steg som går förbi utanför, och när grannarna talar lågmält på sin uteplats 2 m från "sovrumsfönstren". Myror inne i vagnen. Plus för bra tryck i duschen, som annars kan tendera till ett mesigt strilande. Vi kommer gärna tillbaka till Kneippbyn, men kommer inte välja villavagn nästa gång. För övrigt otroligt bra för barnfamiljer - förstås! Minigolf, kvällsöppen servicebutik, Vattenlandet och sommarlandet, restaurang Solsidan med härlig lekpark för barnennära-vänner-familjer, så vårt helhetsintryck blir ändå 10 av 10!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

stugan

Not recommended by Anonymous , Finland (Finland Sun 21 Jul 2013)
“Sovrummet där det fanns våningssäng var extremt litet, ca 2x1.20m, alltså det var i princip endast sängen som ryndes in i det rummet, plus ca 30cmx2m att röra sig på! Mindre än vi förväntade oss!Det va mest negativt ang stugan. I övr va det ganska ok. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 2 of 5

Trädkoja i Kneippbyn!

Most Popular by Pernilla Rask, Sweden (Sweden Sat 20 Jul 2013)
“Mysigt boende men det framgick inte att den låg brevid lekplatsen. Var lite störande med alla barn och föräldrar som ville kolla och sprang upp vid kojan trots skyltarna. Sängarna Där nere var något korta för oss vuxna 1,65 cm och 1,80 cm men det gick bra att sova på sovloftet. Barnen älskade stugan trots att det inte fanns någon tv. Ett boende alla borde testa åtminstone en natt. Frukosten som ingick var bra men vi saknade riktig laktosfri mjölk, det fanns bara soya och havremjölk, på tok för söt att dricka till frukost. När jag frågade efter laktosfri mjölk fanns det inte, vilket var märkligt för till lunch fanns det... Överlag har vi haft en fantastisk semester.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Parasoll saknas. Wc-golvet är urdåligt m...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 19 Jul 2013)
“Parasoll saknas. Wc-golvet är urdåligt med alla ojämnheter - det är svårt att ta bort vatten med gummirakan (för liten) och dessutom är det svårt att styra rullstolen exakt dit man vill. Det saknas en förbindelse mellan nivån vi bodde på - och över till receptionen. Som det är idag måste man åka ner tio höjdmetrar och sedan åka upp tio höjdmetrar - istället för att bara gena och komma fram bakom receptionen/vattenlandet som ligger på samma nivå. Att jag som har rullstol tvingas betala inträde till vattenlandet är lite sniket av er eftersom jag inte åker i rören och rutschkanorna. Jag är bara där med barnbarnen. Med vänlig hälsning, Björn Billung”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Naturboende

Most Popular by Annelie Johan och Simon från Örebro, Sweden (Sweden Fri 19 Jul 2013)
“Vi bodde i trädkoja två nätter vilket var en härlig upplevelse för både mina två söner 10 och 13 år som för mig själv. Det var äventyr och avkoppling i ett och samma upplevelse. Kneippbyn ligger så vackert och det är rent och snyggt ,bra restauranger med bra priser. Vi kommer absolut att återvända med hela vår familj och då prova på att bo i något av stugorna.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Duschen skulle behövas rustas upp, ialla...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 15 Jul 2013)
“Duschen skulle behövas rustas upp, iallafall byta ut blandaren. Sen skulle det behövas kapas ner lite träd, fågelskit och körsbär hela altan eftersom fåglarna sitter å äter i träden.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Havsutsikt

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 14 Jul 2013)
“Lägenheten var modern och bra planerad. Tyvärr mycket lyhörd så vi vaknade på nätterna då grannarna ovanför gick. Lugnt läge på campingen med jättefin utsikt. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Vi tycker att det har varit bra i stort ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 13 Jul 2013)
“Vi tycker att det har varit bra i stort sett. Det var mycket lyhört i lägenheten och det är tråkigt att få tjata på barnen så fort de rör sig för att inte störa andra boende. Vi hade köpt till frukostpaket och den var helt okej, men för er egen skull så borde det vara någon kontroll när man kommer och äter frukost. Vi gick in alla 3 dagarna och åt utan att någon frågade om vi hade frukostbiljett. När det är uppträdande på anläggningen, så kunde priset vara något lägre för boende på kneippbyn. Det blir ändå mycket pengar man lägger på anläggningen, då man betalar inträde till lek- och badland flera dagar. Dessutom blir det ju en del glass och mat.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Super nöjda med vistelsen!

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 11 Jul 2013)
“Super nöjda med vistelsen!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Hyrde stuga närmast havet.

Most Popular by Anders, Strömstad, Sweden (Sweden Tue 09 Jul 2013)
“Stugan på klinten med havet som utsikt var fantastisk! Närheten till Visby gjorde att cykel var ett bra alternativ.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 22/05/2020 22:37:54, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews