Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 86% (1212 of 1412 recommend) (282 reviews)

Guest score: 86%

(1212 of 1412recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 221-230 of 282)

Fräsch!

Most Popular by Nettan, Sweden (Sweden Mon 12 Aug 2013)
“Mycket fin och välplanerad stuga med möjlighet att sitta på altanen och mysa och bara njuta av utsikten. En del av oss uppskattade särskilt insektsnäten i de öppningsbara fönstren... Nöjda!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Bra hytte

Most Popular by Elena, Norway (Norway Thu 08 Aug 2013)
“Det er en veldig bra hytte med god standard. Mangler litt lekeområdet til barn for de som bor her hvor små barn kan leke sammen. Grønnarealet var ikke ferdig, regner med at det bedrer seg til neste år :-) ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

I stort sett utmärkt

Most Popular by Magnus Z., Sweden (Sweden Thu 08 Aug 2013)
“Informationen om att det fanns en livsmedelsaffär vid vägen stämmer inte då den är nedlagd. I övrigt finns det inget att klaga på. Om man får önska så vore det toppen om det går att få in en pool som har ett varierat djup som passar barn 3-6 år som kan användas för att öva sig på simning.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

En vecka under bigaråträden

Most Popular by Dino, Sweden (Sweden Sun 04 Aug 2013)
“Trevligt inslag med efterrätten utanför stugan. Trivsamt område och trevlig stuga. Men överlag så verkade personalen trött och oengagerad. Möter genom att titta bort. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Cost & Nytte

Most Popular by Biker Hansi -Norway, Norway (Norway Sun 04 Aug 2013)
“Vell stugan var flott, men for oss så ble den lite benyttet, siden vi valfartet øen i 3 dg. Var og lite parkeringsvennligt for MC da alle parkeringsplasser lå ovenfor stugene. Men vi kjørte på gangveier og bark og parkerte utenfor stugen. Vell en flott stuge til en noe høy pris i forhold til bruk.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Bättre information om byte av kylklampar...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 01 Aug 2013)
“Bättre information om byte av kylklampar, samt sängar där man inte känner fjädrarna vore önskvärt. Toaletter som fungerar nära tälten vore också ett lyft. Annars är vi mycket nöjda. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Lägenheten 3 rok

Most Popular by Dobben, Sweden (Sweden Wed 31 Jul 2013)
“Lägenheten var modern och allt fungerade väl. Badrummet var av husvagnstyp vilket upplevdes som trång och lite klaustrofobisk. Fönstren och fasaden var besudlade av spindelnät vilket ger ett smutsigt intryck. I övrigt ett bra boende, lugnt och en fantastisk havsutsikt. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Upp med mungiporna på personalen.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 30 Jul 2013)
“Behöver öka på servicen, bemötande och glädje hos personalen. Många ointresserade oengagerade personal i kiosker, restauranger, attraktioner i sommarlandet. Många personal sitter och skvallrar för sig själva trots att bord är ostädade etc”
Overall opinion 4 of 5
Service 1 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Fin stuga

Most Popular by Åsa, Sweden (Sweden Mon 29 Jul 2013)
“Jätte fräsch liten stuga.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Bra plats, men trångt

Not recommended by Gubben, Sweden (Sweden Thu 25 Jul 2013)
“Villavagnen (stationär husvagn) var ganska bra - helt OK. Ny, enkel, bekväm. Hela Kneippbyn är en Camping Plats - många människor, många tält och husvagn i massor rader. För barn är det roligt med Sommarland & Vattenland. Annars inte så mycket natur. Stranden är fin, men liten och många stenar. Det var helt OK där men jag tror inte att jag ska åka igen....”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/09/2020 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews