Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 86% (1118 of 1307 recommend) (268 reviews)

Guest score: 86%

(1118 of 1307recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 231-240 of 268)

Bodde i tält

Not recommended by Johanna, Sweden (Sweden Sun 07 Jul 2013)
“Det ena tältet av två vi hyrde hade värmefläkt vilket var bra för det blev mkt kallt å fuktigt under nätterna. Hade varit bra med fläkt i alla tält. Sen tycker jag inte man borde behöva betala för att duscha. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 2 of 5

Boende

Most Popular by Vanjo, Sweden (Sweden Mon 01 Jul 2013)
“Måste säga att stugan inte var bra städad när vi kom, vi lämnade den i betydligt bättre skick. Städningen är viktig för att få ett bra första intryck.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 4 of 5

Bra med toalett o dusch

Most Popular by Efwert, Sweden (Sweden Mon 01 Jul 2013)
“Tyckte det var mycket bra service med både toalett, dusch och kök med rinnande vatten. Det gjorde vistelsen mycket trevligare än om man hade behövt gå till en servicestation.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stuga 32

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 29 Jun 2013)
“Trädäcket o utskikten, restaurang, service m m är jättebra. Några förbättringstips . . . Duschen läcker Ett parasoll på uteplatsen och en grill Brödrost Hängare till handduken i köket En rengjord soffa Bättre ventilation i sovrummet ”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 2 of 5

Friendly

Most Popular by Sumon, Sweden (Sweden Tue 25 Jun 2013)
“The cabin was very gud n clean. Location also very gud. Staffs are very friendly. We are satisfied with our csbin.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

65kvm stuga

Most Popular by Lotta , Sweden (Sweden Sat 22 Jun 2013)
“Väldigt stort och bra för 8personer och ett barn. Stor trädgård med utsikt över havet. Utemöbler och egen parkering. Enskilt. Väldigt varmt på loftena dock och inga myggfönster. Lite skruttigt badrum men ok. Bra med torktumlare, tvättmaskin och diskmaskin. På morgonen var det nästan rått och kallt i huset av ngn anledning. Men skulle absolut åka tillbaka. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Livligt stugområde

Most Popular by Nina, Sweden (Sweden Sun 09 Jun 2013)
“Mysiga välplanerade stugor med närhet till allt!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

En mysig lagon liten/stor stuga. Vi hade...

Most Popular by lotta, Sweden (Sweden Tue 28 Aug 2012)
“En mysig lagon liten/stor stuga. Vi hade hundar med och det var en stor härlig altan med ordentligt staket så lite kompostgaller så fick dom en uteplats utan att kunna rymma.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Gotland 2012

Most Popular by babbsan, Sweden (Sweden Tue 28 Aug 2012)
“Vi hade bokat stuga 33 men fick nr 34 så vi behövde inte trängas vi var fyra personer. Vi hade hundar med oss så de fick sova i bilen och övrig tid vid stugan var de i en stor hage som vi hade med oss, så det gick bra ändå. Stugan var jätte fin och bra läge. Vi är nöjda med vistelsen.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stuga nr 45

Most Popular by Daniel, Sweden (Sweden Thu 23 Aug 2012)
“Vad jag tycker så är lite drygt 3000kr för 3 nätter inkl frukost en väldigt prisvärd vistelse. Då kanske man inte fullt ut kan räkna med lyxstandard utan man tar det som det kommer. Jag tycker stugan hade allt man behövde även om det inte var nyligen renoverat. I övrigt ligger Kneippbyn på lagom avstånd från Visby, det går att ta sig med cykel till stan och vill man inte det så finns allt man behöver på campingen. mat, affär och restaurang precis vid en fantastisk strand där man kan sitta och njuta av utsikten vid Östersjön.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 13/07/2020 11:33:22, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews