Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  Show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 86% (1213 of 1413 recommend) (283 reviews)

Guest score: 86%

(1213 of 1413recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 231-240 of 283)

Bra plats, men trångt

Not recommended by Gubben, Sweden (Sweden Thu 25 Jul 2013)
“Villavagnen (stationär husvagn) var ganska bra - helt OK. Ny, enkel, bekväm. Hela Kneippbyn är en Camping Plats - många människor, många tält och husvagn i massor rader. För barn är det roligt med Sommarland & Vattenland. Annars inte så mycket natur. Stranden är fin, men liten och många stenar. Det var helt OK där men jag tror inte att jag ska åka igen....”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Stuga nr 45

Most Popular by Nr 45, Sweden (Sweden Wed 24 Jul 2013)
“I helhet är vi nöjda med vår upplevelse och boende på Kneippbyn. Städningen kunde dock varit bättre. Våra barn hittade mögliga russinpaket under sängen och stora dammtussar. Och kylskåpet var kladdigt på insidan. Diskproppen var full med håll så det gick ju inte att diska. Det sa vi till om och fick en ny dagen efter. Väldigt smidigt. Vi städade upp det själva, vi klagade aldrig på plats. Dålig skyltning på campingen att det fanns en solterass nere vid vattnet, vilket vi märkte sista kvällen. Hade varit mysigt att suttit där varje kväll på stenstranden och njutit av utsikten. Skyltningen av att restaurang Solsidan inte hade öppet på söndagar var extremt dålig. Vi var fler familjer som stod och väntade på att det skulle öppna. Men en liten text på ett kopierat papper satt upptejpat på den stora skylten. Var helt klart svårt att uppfatta. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 4 of 5

Drömstugan

Most Popular by Ann-Sofie, Sweden (Sweden Tue 23 Jul 2013)
“Lugnt och trivsamt område. Mycket fin stuga. Vi trivdes jättebra och kommer garanterat att komma tillbaka fler gånger. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Servicehus

Most Popular by Pernilla, Sweden (Sweden Mon 22 Jul 2013)
“Köket var fint och det var bra att det fanns kylar man kunde använda eftersom vi bodde i tält. I tältet skulle dock campingen kunna sätta dit ett mindre kylskåp istället för kylväskan som man dessutom var tvungen att betala för att byta kylklampar. Duscharna var under all kritik!!! Fullt av mögel i dem och väldigt dålig standard! Dessutom att betala för dusch... Bättre att baka in det i priset, funkar på många campingar! ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Villavagn

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 22 Jul 2013)
“Några saker som gjorde att vi inte var 100% nöjda: * vagnens läge (nr 18) - mycket liv och rörelse utanför på kvällen/natten * varmvattnet var alldeles på tok för varmt! Farligt! Och dessutom blev det skållhett i duschen om någon samtidigt spolade i köket eller på toaletten. * köket var inte så välutrustat, rivjärn, mer skålar, en kastrull till samt fler tallrikar och bestick hade vi uppskattat * grill och diskmaskin var två trevliga positiva överraskningar * utsikten var magnifik!!!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

pappersväggar

Most Popular by Lotta, Sweden (Sweden Mon 22 Jul 2013)
“Trevligt med villavagn,men det slår förstås inte en riktig stuga. Läget med havsutsikt samt att det faktiskt är på Kneippbyn gör det knappt värt de ca 1200 kr/natt som vi betalade. Väggarna är tunna som papper, vilket gör att man hör varenda steg som går förbi utanför, och när grannarna talar lågmält på sin uteplats 2 m från "sovrumsfönstren". Myror inne i vagnen. Plus för bra tryck i duschen, som annars kan tendera till ett mesigt strilande. Vi kommer gärna tillbaka till Kneippbyn, men kommer inte välja villavagn nästa gång. För övrigt otroligt bra för barnfamiljer - förstås! Minigolf, kvällsöppen servicebutik, Vattenlandet och sommarlandet, restaurang Solsidan med härlig lekpark för barnennära-vänner-familjer, så vårt helhetsintryck blir ändå 10 av 10!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

stugan

Not recommended by Anonymous , Finland (Finland Sun 21 Jul 2013)
“Sovrummet där det fanns våningssäng var extremt litet, ca 2x1.20m, alltså det var i princip endast sängen som ryndes in i det rummet, plus ca 30cmx2m att röra sig på! Mindre än vi förväntade oss!Det va mest negativt ang stugan. I övr va det ganska ok. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 2 of 5

Trädkoja i Kneippbyn!

Most Popular by Pernilla Rask, Sweden (Sweden Sat 20 Jul 2013)
“Mysigt boende men det framgick inte att den låg brevid lekplatsen. Var lite störande med alla barn och föräldrar som ville kolla och sprang upp vid kojan trots skyltarna. Sängarna Där nere var något korta för oss vuxna 1,65 cm och 1,80 cm men det gick bra att sova på sovloftet. Barnen älskade stugan trots att det inte fanns någon tv. Ett boende alla borde testa åtminstone en natt. Frukosten som ingick var bra men vi saknade riktig laktosfri mjölk, det fanns bara soya och havremjölk, på tok för söt att dricka till frukost. När jag frågade efter laktosfri mjölk fanns det inte, vilket var märkligt för till lunch fanns det... Överlag har vi haft en fantastisk semester.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Parasoll saknas. Wc-golvet är urdåligt m...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 19 Jul 2013)
“Parasoll saknas. Wc-golvet är urdåligt med alla ojämnheter - det är svårt att ta bort vatten med gummirakan (för liten) och dessutom är det svårt att styra rullstolen exakt dit man vill. Det saknas en förbindelse mellan nivån vi bodde på - och över till receptionen. Som det är idag måste man åka ner tio höjdmetrar och sedan åka upp tio höjdmetrar - istället för att bara gena och komma fram bakom receptionen/vattenlandet som ligger på samma nivå. Att jag som har rullstol tvingas betala inträde till vattenlandet är lite sniket av er eftersom jag inte åker i rören och rutschkanorna. Jag är bara där med barnbarnen. Med vänlig hälsning, Björn Billung”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Naturboende

Most Popular by Annelie Johan och Simon från Örebro, Sweden (Sweden Fri 19 Jul 2013)
“Vi bodde i trädkoja två nätter vilket var en härlig upplevelse för både mina två söner 10 och 13 år som för mig själv. Det var äventyr och avkoppling i ett och samma upplevelse. Kneippbyn ligger så vackert och det är rent och snyggt ,bra restauranger med bra priser. Vi kommer absolut att återvända med hela vår familj och då prova på att bo i något av stugorna.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/11/2020 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews