Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 86% (1212 of 1412 recommend) (282 reviews)

Guest score: 86%

(1212 of 1412recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 241-250 of 282)

Havsutsikt

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 14 Jul 2013)
“Lägenheten var modern och bra planerad. Tyvärr mycket lyhörd så vi vaknade på nätterna då grannarna ovanför gick. Lugnt läge på campingen med jättefin utsikt. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Vi tycker att det har varit bra i stort ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 13 Jul 2013)
“Vi tycker att det har varit bra i stort sett. Det var mycket lyhört i lägenheten och det är tråkigt att få tjata på barnen så fort de rör sig för att inte störa andra boende. Vi hade köpt till frukostpaket och den var helt okej, men för er egen skull så borde det vara någon kontroll när man kommer och äter frukost. Vi gick in alla 3 dagarna och åt utan att någon frågade om vi hade frukostbiljett. När det är uppträdande på anläggningen, så kunde priset vara något lägre för boende på kneippbyn. Det blir ändå mycket pengar man lägger på anläggningen, då man betalar inträde till lek- och badland flera dagar. Dessutom blir det ju en del glass och mat.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Super nöjda med vistelsen!

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 11 Jul 2013)
“Super nöjda med vistelsen!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Hyrde stuga närmast havet.

Most Popular by Anders, Strömstad, Sweden (Sweden Tue 09 Jul 2013)
“Stugan på klinten med havet som utsikt var fantastisk! Närheten till Visby gjorde att cykel var ett bra alternativ.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Bodde i tält

Not recommended by Johanna, Sweden (Sweden Sun 07 Jul 2013)
“Det ena tältet av två vi hyrde hade värmefläkt vilket var bra för det blev mkt kallt å fuktigt under nätterna. Hade varit bra med fläkt i alla tält. Sen tycker jag inte man borde behöva betala för att duscha. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 2 of 5

Boende

Most Popular by Vanjo, Sweden (Sweden Mon 01 Jul 2013)
“Måste säga att stugan inte var bra städad när vi kom, vi lämnade den i betydligt bättre skick. Städningen är viktig för att få ett bra första intryck.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 4 of 5

Bra med toalett o dusch

Most Popular by Efwert, Sweden (Sweden Mon 01 Jul 2013)
“Tyckte det var mycket bra service med både toalett, dusch och kök med rinnande vatten. Det gjorde vistelsen mycket trevligare än om man hade behövt gå till en servicestation.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stuga 32

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 29 Jun 2013)
“Trädäcket o utskikten, restaurang, service m m är jättebra. Några förbättringstips . . . Duschen läcker Ett parasoll på uteplatsen och en grill Brödrost Hängare till handduken i köket En rengjord soffa Bättre ventilation i sovrummet ”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 2 of 5

Friendly

Most Popular by Sumon, Sweden (Sweden Tue 25 Jun 2013)
“The cabin was very gud n clean. Location also very gud. Staffs are very friendly. We are satisfied with our csbin.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

65kvm stuga

Most Popular by Lotta , Sweden (Sweden Sat 22 Jun 2013)
“Väldigt stort och bra för 8personer och ett barn. Stor trädgård med utsikt över havet. Utemöbler och egen parkering. Enskilt. Väldigt varmt på loftena dock och inga myggfönster. Lite skruttigt badrum men ok. Bra med torktumlare, tvättmaskin och diskmaskin. På morgonen var det nästan rått och kallt i huset av ngn anledning. Men skulle absolut åka tillbaka. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/09/2020 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews