Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 85% (1111 of 1300 recommend) (268 reviews)

Guest score: 85%

(1111 of 1300recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 261-268 of 268)

Drömsemester

Most Popular by Sophie, Sweden (Sweden Sat 09 Jun 2012)
“Jag och min pojkvän hade en underbar semester hos er!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Gräddhyllan

Most Popular by Farmor Yvonne, Sweden (Sweden Tue 05 Jun 2012)
“Vi bodde i 2 olika stugor, men stuga 36 nära parkeringen med utsikt även mot havet, var extra fin. Vi hade tur med vädret och kunde äta utomhus och njuta av den fina utsikten. Även inuti var stugan originell och läcker. Jag kan verkligen rekommendera denna stuga”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Personalen var mycket serviceminded och ...

Most Popular by maria, Sweden (Sweden Thu 25 Aug 2011)
“Personalen var mycket serviceminded och hjälpte till med allt. Rekomendation att försöka ha något att erbjuda vid dåligt väder. Kanske ett hus med spel, film osv. Då kanske familjer stannar som annars drar vidare.”
Overall opinion 4 of 5

bättre än förväntat

Most Popular by primadonnan, Sweden (Sweden Fri 19 Aug 2011)
“Vi fick den absolut bästa utsikten på campingen - havsutsikt uppe från en kulle. Ingen granne bakom och ingen framför var skönt. Jag har aldrig campat förr och var skiträdd att det skulle vara äkligt och jobbigt. Men det var god standard. Allt fungerade bättre än väntat. Visst är det jobbigt att inte ha badrum direkt på rummet, som på hotell, men jag överlevde. Besvärligast var att det inte fanns en spegel i tältet. Kunde man ju tagit med sig själv visserligen, men allt kan man inte släpa med sig. Med spegel hade man sluppit många promenader fram och tillbaka för att se hur man såg ut i olika kläder. ”
Overall opinion 4 of 5
Value for money 5 of 5

Tält

Most Popular by Patrik, Sweden (Sweden Thu 11 Aug 2011)
“Vi bodde inte i stuga utan tält med el och det var sköna sängar, bra att det fanns en värmefläkt också! Vi är jättenöjda, mycket fin utsikt mm”
Overall opinion 4 of 5
Value for money 3 of 5

Hyra tält

Most Popular by Kattis, Sweden (Sweden Mon 08 Aug 2011)
“Att hyra redan uppslaget tält var en bekväm variant på att campa. Sängarna var riktigt bra i tältet. Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma. Det är endast en kylväska i tältet och det kostar att byta ut klamparna mot nya kalla. Ett tips är att ta med en elektrisk kylväska och en vattenkokare. Annars har allt varit toppen.”
Overall opinion 4 of 5
Value for money 3 of 5

stuga på ägarens tomt

Most Popular by kerstin, Sweden (Sweden Tue 02 Aug 2011)
“Stugan var bra, bra standard, lägre pris än övriga stugor på samma plats, troligtvis pga att det inte gick att se havet samt att den låg inne på ägarens tomt vilket gav vissa begränsningar i rörelsefriheten utomhus. Bra planering av stugan. Ett sovrum för våra tre barn/tonåringar och i vardagsrummet en soffa som kunde vikas ut till en ordentlig dubbesäng för två vuxna. Stor platt tv, Ac inomhus (mkt bra). Det förekom visst buller på morgnarna då det grävdet bakom huset. ”
Overall opinion 4 of 5
Value for money 4 of 5

En naturupplevelse

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 26 Jul 2011)
“Vår vistelse på "Trolltippen" var magisk. Huset var underbart vackert. Inredningen av ett skepp, med de spröjsade fönstren, var tilltalande. Stegen upp till de små sovrummen gav den dagliga träningen i balans och koordination.Naturen runtom var frodig och lite lik en djungel.Träden med alla bären lockade till sig fåglar som också passade på att bada i de orensade takrännorna. Och de många olika konstverken , somliga rostangripna, men ändock fantasieggande. Men det jag saknade var en möjlighet att ta sig ett dopp utan alla levnadsglada barn och ungdomar. Skulle varit skönt med en lugn plats med pool och solstol.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Value for money 0 of 0

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 29/05/2020 01:31:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews