Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 86% 1213 of 1413 recommend (283 reviews)

Guest score: 86%

(1213 of 1413recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 271-280 of 283)

Handukstork

Most Popular by np, Sweden (Sweden Tue 26 Jun 2012)
“Handukstork saknades.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

midsommar

Most Popular by Vetlanda, Sweden (Sweden Tue 26 Jun 2012)
“Vi var mycket nöjda med hela vistelsen. Totalbetyget blev tyvärr lite lägre pga utbudet i livsmeddelsaffären. Vi hade önskat mer att välja på när det gällde att handla mat. För övrigt var vi mycket nöjda, och återkommer gärna !”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

mycket dåligt städad vid ankomst, vid på...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 25 Jun 2012)
“mycket dåligt städad vid ankomst, vid påpekande av detta möttes vi av nonchalans i receptionen. Jobbar för många unga människor som inte verkade ta sitt jobb på allvar. Mycket dyr stuga för den standarden.”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 2 of 5

Boendegäster på Kneippbyn skulle haft ra...

Most Popular by Marie, Sweden (Sweden Sun 24 Jun 2012)
“Boendegäster på Kneippbyn skulle haft rabatter på inträde till vattenland och sommarland även under lågsäsong. Det stod i bokningen att man som boende skulle få det, inget annat, men väl på plats gällde det bara under högsäsong. Det framgick inte. Det är dåligt. Annars är vi nöjda med vår vistelse.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 4 of 5

Mysig och trivsam stuga.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 23 Jun 2012)
“Mysig och trivsam stuga. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 5 of 5

Drömsemester

Most Popular by Sophie, Sweden (Sweden Sat 09 Jun 2012)
“Jag och min pojkvän hade en underbar semester hos er!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Gräddhyllan

Most Popular by Farmor Yvonne, Sweden (Sweden Tue 05 Jun 2012)
“Vi bodde i 2 olika stugor, men stuga 36 nära parkeringen med utsikt även mot havet, var extra fin. Vi hade tur med vädret och kunde äta utomhus och njuta av den fina utsikten. Även inuti var stugan originell och läcker. Jag kan verkligen rekommendera denna stuga”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Personalen var mycket serviceminded och ...

Most Popular by maria, Sweden (Sweden Thu 25 Aug 2011)
“Personalen var mycket serviceminded och hjälpte till med allt. Rekomendation att försöka ha något att erbjuda vid dåligt väder. Kanske ett hus med spel, film osv. Då kanske familjer stannar som annars drar vidare.”
Overall opinion 4 of 5

bättre än förväntat

Most Popular by primadonnan, Sweden (Sweden Fri 19 Aug 2011)
“Vi fick den absolut bästa utsikten på campingen - havsutsikt uppe från en kulle. Ingen granne bakom och ingen framför var skönt. Jag har aldrig campat förr och var skiträdd att det skulle vara äkligt och jobbigt. Men det var god standard. Allt fungerade bättre än väntat. Visst är det jobbigt att inte ha badrum direkt på rummet, som på hotell, men jag överlevde. Besvärligast var att det inte fanns en spegel i tältet. Kunde man ju tagit med sig själv visserligen, men allt kan man inte släpa med sig. Med spegel hade man sluppit många promenader fram och tillbaka för att se hur man såg ut i olika kläder. ”
Overall opinion 4 of 5
Value for money 5 of 5

Tält

Most Popular by Patrik, Sweden (Sweden Thu 11 Aug 2011)
“Vi bodde inte i stuga utan tält med el och det var sköna sängar, bra att det fanns en värmefläkt också! Vi är jättenöjda, mycket fin utsikt mm”
Overall opinion 4 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 01/01/2000 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews