Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 86% (1118 of 1307 recommend) (268 reviews)

Guest score: 86%

(1118 of 1307recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 51-60 of 268)

Villavagn med havsutsikt under lägervecka

Most Popular by Sandra , Sweden (Sweden Sun 13 Aug 2017)
“Vi är i stort sett nöjda med Villavagnen vi bodde i (nr 6). Läget nära havet var jättefint. Men det känns som den skulle behöva fräschas upp. Köket kändes gammalt och omodernt. Vissa bänkytor var svåra att få rena. Soffan och fåtöljen kändes gamla och ofräscha. Vi var inne i en annan villavagn (nr 24), där våra vänner bodde. Den kändes modernare och mer uppfräschad. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 2 of 5

Biltrafik inom stugområdet/campingen

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 12 Aug 2017)
“Det behövs någon form av hastighetsbegränsning inom området, exempelvis gupp, då många bilar körde väldigt fort inom området. Eftersom barn springer och leker är detta viktigt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 3 of 5

Trädkoja

Most Popular by Thomas, Finland (Finland Fri 11 Aug 2017)
“Bodde i trädkoja, en suverän upplevelse för barn. Allt fungerade suveränt! Det som kunde förbättras är städningen, fick börja med att städa när vi anlände. Trädkojan var bredvid lekparken vilket var bra med tanke på små barn men det som kunde förbättras är t.ex. En ordentlig grind vid trappan så andra gäster är medvetna om att det är ett boende, nu sprank flera barn och rykte i dörren.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 3 of 5

har bott nu flera år här i samband med h...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 10 Aug 2017)
“har bott nu flera år här i samband med hundutställningen Och har bara gott att säga ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Förvånad

Not recommended by Doris, Sweden (Sweden Thu 10 Aug 2017)
“Av någon anledning fick vi en handikappanpassad villavagn. Diskbänken var alldeles för låg. Köksbordet jättehögt. Omöjligt för annat än barn att ta sig upp i loftsängen. Fick lägga madrassen direkt på golvet.”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

The cabin was really nice. Extra credit ...

Most Popular by Anonymous , Finland (Finland Thu 10 Aug 2017)
“The cabin was really nice. Extra credit for the good recycling facilities!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Kombinerad utställnings och semestervecka

Most Popular by Lundblad, Sweden (Sweden Wed 09 Aug 2017)
“Enkel, något sliten stuga där endel var trasigt men den var helt OK för oss med barn och hundar. Vi uppskattade självhushållet, bra storlek på stugan och närheten till Kneippbyn, Visby och hundutställningsområdet. Vi kommer boka igen nästa år och kommer gärna tillbaka till denna stuga.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Tält med tältsängar

Most Popular by Birgitta, Sweden (Sweden Wed 09 Aug 2017)
“Bra större tält än vad jag hade föreställt mig. Fin utsikt där tältet var uppställt. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

Campingen

Most Popular by Fia, Sweden (Sweden Tue 08 Aug 2017)
“Vi är så nöjda med både stugan och personal, så vi kommer verkligen att rekomendera er Camping, så vi tackar så mycket för allt.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Dynorna i sittgruppen var smutsiga. Spin...

Most Popular by Heléne, Sweden (Sweden Tue 08 Aug 2017)
“Dynorna i sittgruppen var smutsiga. Spindelnät med flugor i "tv rummet". Men det har vi överseende med. Det fanns det nödvändigaste i stugorna. Mycket bra ordning runtomkring i området, rent och snyggt. All personal var mycket trevliga och hjälpsamma. Maten var helt otroligt bra. Höll en hög kvalité och mycket god service. Vill skicka med det också....”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 22/07/2020 13:40:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews