Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 86% (1212 of 1412 recommend) (282 reviews)

Guest score: 86%

(1212 of 1412recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 61-70 of 282)

Sommar på Gotland

Most Popular by Karin, Sweden (Sweden Tue 15 Aug 2017)
“Trevlig stuga, trevligt område. Nära till Visby och hav.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

lav standard

Not recommended by Torbjørn, Sweden (Sweden Sun 13 Aug 2017)
“Vi opplevde standarden som lav. Dårlige senger, simple løsninger, og enormt mange edderkopper inne i hytta. Fantastisk beliggenhet:)”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Skulle va bra med ett tvättstuga ställe ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 13 Aug 2017)
“Skulle va bra med ett tvättstuga ställe till..och att kylskåpen uppgraderas i bb stugorna.3”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 4 of 5

Wi-fi

Most Popular by Annica, Sweden (Sweden Sun 13 Aug 2017)
“Det är det enda jag kan tycka var dåligt med Kneippbyn, att det inte var gratis wi-fi. Betalar man så mycket för ett boende borde det finnas utrymme till det”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Villavagn med havsutsikt under lägervecka

Most Popular by Sandra , Sweden (Sweden Sun 13 Aug 2017)
“Vi är i stort sett nöjda med Villavagnen vi bodde i (nr 6). Läget nära havet var jättefint. Men det känns som den skulle behöva fräschas upp. Köket kändes gammalt och omodernt. Vissa bänkytor var svåra att få rena. Soffan och fåtöljen kändes gamla och ofräscha. Vi var inne i en annan villavagn (nr 24), där våra vänner bodde. Den kändes modernare och mer uppfräschad. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 2 of 5

Biltrafik inom stugområdet/campingen

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 12 Aug 2017)
“Det behövs någon form av hastighetsbegränsning inom området, exempelvis gupp, då många bilar körde väldigt fort inom området. Eftersom barn springer och leker är detta viktigt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 1 of 5
Value for money 3 of 5

Trädkoja

Most Popular by Thomas, Finland (Finland Fri 11 Aug 2017)
“Bodde i trädkoja, en suverän upplevelse för barn. Allt fungerade suveränt! Det som kunde förbättras är städningen, fick börja med att städa när vi anlände. Trädkojan var bredvid lekparken vilket var bra med tanke på små barn men det som kunde förbättras är t.ex. En ordentlig grind vid trappan så andra gäster är medvetna om att det är ett boende, nu sprank flera barn och rykte i dörren.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 2 of 5
Value for money 3 of 5

har bott nu flera år här i samband med h...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 10 Aug 2017)
“har bott nu flera år här i samband med hundutställningen Och har bara gott att säga ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Förvånad

Not recommended by Doris, Sweden (Sweden Thu 10 Aug 2017)
“Av någon anledning fick vi en handikappanpassad villavagn. Diskbänken var alldeles för låg. Köksbordet jättehögt. Omöjligt för annat än barn att ta sig upp i loftsängen. Fick lägga madrassen direkt på golvet.”
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

The cabin was really nice. Extra credit ...

Most Popular by Anonymous , Finland (Finland Thu 10 Aug 2017)
“The cabin was really nice. Extra credit for the good recycling facilities!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/09/2020 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews