Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Holiday Cottage, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 85% (1111 of 1300 recommend) (267 reviews)

Guest score: 85%

(1111 of 1300recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.4 of 5
Cabin condition 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3.9 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 81-90 of 268)

Balkongerna

Most Popular by Sanna, Sweden (Sweden Tue 18 Jul 2017)
“Skulle önska en avgränsning mellan balkongerna i lägenhetskomplexet där vi bodde, det var många barn som sprang rakt igenom vår balkong, för att komma ut till trapphuset.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Drömstuga

Most Popular by Sandra, Sweden (Sweden Tue 18 Jul 2017)
“En mysig och fräsch stuga som motsvarade våra förväntningar. Gott om utrymme, gediget utbud av husgeråd av god kvalité och trevlig planlösning. Extra plus för stugan läge då det var lugnt och gemytligt men ändå med promenadavstånd till såväl hav som reception, restaurang och butik. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stuga

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 18 Jul 2017)
“En barnstol skulle vart toppen! Barnbestick? Sedan var standarden på sängar/madrasser lite i underkant. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 3 of 5

Fin stuga fräscht och snyggt. Ljust, bra...

Most Popular by Anna, Sweden (Sweden Tue 18 Jul 2017)
“Fin stuga fräscht och snyggt. Ljust, bra läge. Det saknades frysfack, eller jag hittade det inte. Varmvattnet blev aldrig varmt, är termostaten nedställd? Golvmopp saknades. Skaft och tvätthons stod på utsidan när vi kanjon första dagen. Men överlag är vi mkt nöjda!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Gotland 2017

Most Popular by Carola, Sweden (Sweden Mon 17 Jul 2017)
“Väldigt fint ställe för stora o små . Lugnt o skönt med bästa havsutsikten . Nära Visby centrum.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Stuga

Most Popular by Lena, Sweden (Sweden Mon 17 Jul 2017)
“Man bor bra tre vuxna då en säng är väldigt kort. Man har det man behöver för att laga mat. Ett minus för att man bor granne med en arbetarbod där arbetet startar kl 07.00 men ett jättepluss för den pånyttöppnade affären. Där finns allt och världens godaste frukostbröd. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Mycket bra. Bra med hushållsgrejer. Bra...

Most Popular by Bertil, Sweden (Sweden Fri 23 Jun 2017)
“Mycket bra. Bra med hushållsgrejer. Bra att det fanns diskmedel etc. Bra att ha besiktning innan man lämnar Vi var i Vimmerby förra sommaren. Det här kändes ännu bättre. Förbättring: jag kunde inte se på hemsidan hur utrustad stugan var så jag tog med mig lite bestick mm. Hade inte behövt det.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 3 of 5

10

Most Popular by Linda, Finland (Finland Wed 14 Jun 2017)
“Vi råkade få stuga 10 vilket bidrog till att vistelsen blev angenäm, med tanke på stugans läge! Dagen på sommarlandet var succé med mycket trevlig personal! Dock kändes vissa attraktioner lite osäkra. Ex. Den mycket svajande träd-gången som började vid "längsta/minsta människa". ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 4 of 5

Good escape to gotland

Most Popular by Awtar Flora, Sweden (Sweden Wed 31 May 2017)
“Every thing fall as per plan and we had great time and lovely weather. kneippbyn cottage was great !!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5

Hyrde en privat stuga på Kneippbyn

Most Popular by Svempah, Sweden (Sweden Tue 30 May 2017)
“Hyrde en stuga (32) på Kneippbyn för första gången. Gick väldigt smidigt att göra det via nätet. Kom till Gotland med sena kvällsfärjan. Ringde över från fastlandet innan och meddelade sen ankomst, men det var inga problem alls. De höll öppet i receptionen tills jag hämtat nyckel. Fantastiskt! I stugan fanas det som behövdes, porslin, bestick och glas. Diskmedel och toapapper fanns även det. Saknade dock en radio och hushållspapper. Sedan hade väggklockan stannat men det hade mindre betydelse. Slutbetyget blir: Jag återkommer gärna.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 06/04/2020 12:23:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews