Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 85% 1318 of 1559 recommend (305 reviews)

Guest score: 85%

(1318 of 1559 recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.5 of 5
Condition 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 305)

Trivsamt o bra.

Most Popular by Roine A. Skoj på hoj. , Sweden (Sweden Sat 10 Sep 2022)
“Ligger i ett paradis i havet, trevlig miljö och mycket gemytlig befolkning , ÄK Till Gottland På Lelleträffen 2023 1 måste när man åker Mc. VÄL MÖTT KÖMPISAR 2023 MVH ROINE ALMSGÅRD 🏍️🏍️🏍️🏍️🏍️🏍️, HA DE GÖTT ALLA MC ÄKARE SAMT DEN UNDEBARA PERSONAL MM SOM LÄGGER NER MYCKET TID PÅ BRA UPPTRÄDANDE O ALLT DÄR IKRING. 💖💖💖”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Lelleträffen på kneippbyn.

Most Popular by Robbanbus, Sweden (Sweden Tue 06 Sep 2022)
“En helt fantastisk upplevelse med bra arrangemang och underbara människor. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Condition 0 of 0

Amazing camping - but more info could be given

Most Popular by Jonas, Denmark (Denmark Tue 23 Aug 2022)
“The campsite was super nice. Next to the water, sommerland and waterpark. There were SO many things to do and the facilities were all in good condition. However, it would have been nice if the reception would hand out a list + prices for all the things you can do on the resort. Even better if staying at the campsite would lead to some discounts e.g. to the waterpark.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Matutbud och pris!

Most Popular by Sara, Sweden (Sweden Mon 22 Aug 2022)
“Jag anser de måltider vi åt på solsidan var bra men det var överpris på brända enkla hamburgare på Boston Diner! Pizzorna på Gusto var mycket goda men det var det enda som var aktuellt att äta där för att betala 195 kr för en pasta carbonara som man tillagar för en bråkdel av priset själv är inte rimligt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Härlig semester

Most Popular by Debbie, Sweden (Sweden Tue 16 Aug 2022)
“Vi trivdes väldigt bra på Kneippbyns camping plats. Barnen älskade att gå ner till stranden och utforska alla de olika stenarna som finns där. Simstunderna för boende var väldigt uppskattade. Det ända vi kanske skulle klaga på var att vi bodde så nära avloppet. Lukten kom inte fram till oss där vi åt, men den hälsade oss välkomna hem på kvällen.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5

Semester

Most Popular by Pp, Sweden (Sweden Mon 15 Aug 2022)
“Om man ska klaga så tycker jag att dom som städar på toaletten borde visa större hänsyn. När man kommer på toaletten ska inte jag behöva flytta på mig. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Få toaletter och stäng inte diskställen mitt i frukosten.

Most Popular by Lelle, Sweden (Sweden Mon 15 Aug 2022)
“Alltid kö till toaletter. Stängde av disk och matlagningshus mitt i frukosten kl 0830 varje morgon. Vi var många som störde sig på det. Trevligt personal i receptionen. Tips, se över hur ni stavar era skyltar. (både fasta och tillfälliga) Känns oseriöst att ni särskriver och inte ens kan stava till restaurang.. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Städning

Most Popular by Krister Paglert, Sweden (Sweden Sun 14 Aug 2022)
“Det jag kan anmärka på är att jag påpekade för städpersonalen att det var stopp i avloppet i flera av duscharna samt att tvålen och pappret var slut i en av toaletterna vid köket i servicehuset. Det tog dock ett par dagar innan tvålen kom dit och stoppet i duscharna blev inte åtgärdat alls vad jag kunde se. (Jag förstår att det kan snabbt bli stopp då det är många som duschar och mycket hår åker ner, så det är inte helt lätt att hålla rent) Vi hade problem med getingar/bin till och från, speciellt en morgon helt oförklarigt kändes det som då det var ca 60-70 bin runt oss. Er vaktmästare kom ner efter någon timme och kollade men då hade de försvunnit. Vi kom dock på efter några mornar vad som lockade dem, det var vårt kaffe som de drogs till. Har aldrig hört talas om det men när vi drack morgonkaffe började de svärma runt oss och efter så försvann de. Flera kröp dessutom ner i kaffepannan. Så för oss var det väldigt tydligt att det var kaffet som lockade de. Ett tips ni kan föra vidare till andra kanske..?.. Tack för denna gång!! =)”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Familjevänligt

Most Popular by Gotland is the best., Sweden (Sweden Sat 13 Aug 2022)
“Trivsam camping med magisk utsikt. Mycket för barnen att hitta på o bra med tillgång till pool utanför vattenlandets öppettider. Servicehusen kunde städats bättre.... en gigantisk hall o sen bara tre pyttesmå toaletter... kunde omfördelat den ytan lite. Duscharna var inte trevliga o insyn rakt in i ombytesrum då salondörren öppnas av sig själv. Väldigt höga priser i restaurangerna vilket kan vara tufft för familjer. Synd med extremt kallt vatten vid vattenrutschbanorna o värdeskåp som nummer ej syntes på. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

uppfyller mina önskemål

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 13 Aug 2022)
“Trevlig camping men lite trång tältplats.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 25/11/2022 18:25:27, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews