Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 1179 of 1401 recommend (232 reviews)

Guest score: 84%

(1179 of 1401recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 91-100 of 232)

Städningen på servicehusen var inget vid...

Most Popular by Stefan H, Sweden (Sweden Wed 19 Jul 2017)
“Städningen på servicehusen var inget vidare .... Hårbollar i duscharna ,ostädade toaletter på morgonen .. Dyrt för boende på campingen att besöka vattenland och äventyrspark... Skitigt vatten i vattenlandet .. Men vi är nöjda ändå ... fin camping , bra läge bra väder och trevlig personal ..”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Toalett

Most Popular by Maria, Sweden (Sweden Tue 18 Jul 2017)
“Hej! Tyvärr upplevde vi att toaletterna var dåligt städade, ofta utan tvål och toalettpapper. Och köket dåligt utrustat för de som tältar. Jag frågade er innan om det fanns tex vattenkokare, micro o så o fick ett kort svar att det fanns ett kök att laga mat i. Tyvärr funkade ju inte vattenkokaren som fanns. Betyget blir inte tipptopp tyvärr! ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Vi hade en mycket trevlig vistelse på Kn...

Most Popular by Ludvigsson, Sweden (Sweden Tue 18 Jul 2017)
“Vi hade en mycket trevlig vistelse på Kneipbyn. Roligt med aker att göra och vacker omgivande natur. Tyvärr gick det inte att lösa enbart till sommarland. Vattenland och sommarland gick på 325 kr. Barnen vill gärna gå på sommarland men är lite får små för vattenrutchkanorna på vattenlandet - tyckte vi. Ekonomibyggnaden låg när och bra och det var alltid rent och på tolatetter och i kök. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5

Bra läge, bra kök. Dåligt uppmärkt servi...

Most Popular by Camilla, Sweden (Sweden Mon 17 Jul 2017)
“Bra läge, bra kök. Dåligt uppmärkt servicehus, borde vara uppdelat för män och kvinnor. Rinnande toaletter borde repareras inte minst för att spara vatten. Total upplevelse ändå bra. Trevlig personal!!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Camping

Most Popular by Pappa till 2, Sweden (Sweden Mon 17 Jul 2017)
“Campingen är sliten, servicehusen låg för långt bort och nästan tillsammans, underbar utsikt, men inget havsbad!, mycket saker som var slitna/ på väg att bli trasigt, låg standard för att vara 5 stjärnigt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Toaletter

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 13 Jul 2017)
“Saknar urinoar, måste vara smidigare när ni har så lite toaletter för herrar. Fanns heller inget tvättrum i nya bygg för herr ?”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5

Långt att bära vatten, för få platser me...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 12 Jul 2017)
“Långt att bära vatten, för få platser med avlopp o vatten ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Tyvärr så tycker vi inte toaletterna och...

Not recommended by Angela, Sweden (Sweden Tue 11 Jul 2017)
“Tyvärr så tycker vi inte toaletterna och duscharna var så fräscht. Varmvattnet tog slut vid flera tillfällen. För att vara en femstjärnig camping var det en besvikelse.”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Kallvatten

Most Popular by Birgitta Melinder, Sweden (Sweden Tue 11 Jul 2017)
“Vi fick alltid duscha kallt trots att vi betalt för duschen. Barnen matade på med korten då de tänkte att om de betalade mer så skulle det komma varmvatten.Vi använde också tvättstugan , tvättmaskinerna funkade bra men torktumlaren funkade inte fast vi matade på med kortet.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Dyrt

Most Popular by Anneli, Sweden (Sweden Mon 10 Jul 2017)
“Bra med stora campingplatser, mysigt att platserna ligger i olika höjder. Dåligt att varmvattnet i det gula servicehuset inte räckte för var inte ens ljummet och då var vi dit olika tider. Så det gick inte att duscha där. Dyr campingavgift och dåligt att sommarlandet och vattenlandet inte ingick när man bor där dftersom campingavgiften var så dyr så borde ha ingått eller i alla fall vara mycket billigare än vad det var. Annars väldigt mysigt med sommarlandet och jättemysigt att strosa runt där. Bor gärna där igen 😛”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 01/12/2021 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews