Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  Show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 84% (1036 of 1232 recommend) (198 reviews)

Guest score: 84%

(1036 of 1232recommend)
Overall opinion 4 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 111-120 of 198)

Njutbart

Most Popular by Mirra, Sweden (Sweden Sat 02 Jul 2016)
“Vi bodde på Kneippbyns Camping i vår husbil och fick en kanon fin plats utsikt över havet och nära till servicehuset. Jätte bra camping för barnfamiljer med toppen fint äventyrsbad och Villa Ville Kulla. Det var den bästa camping som vi har bott på. 5km in till mysiga Visby, bra promenad och cykelvägar! Vi kunde inte klaga på något inte ens vädret som var toppen fint! Detta var min första gång på Gotland och vi kommer att återkomma till denna fantastiska Ö, men då tar vi med oss våra två barnbarn så de får uppleva äventyret på campingen!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Prissätting

Most Popular by Anonym, Denmark (Denmark Wed 29 Jun 2016)
“Til den relativt høje pris ville jeg forvente, at wifi og ducher var inkluderet.”
Kneippbyn Camping replies (Fri 01 Jul 2016)
Hej, vi tar till oss era synpunkter angående prissättning på dusch och WiFi på campingen men hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland! Med vänliga hälsningar KNEIPPBYN RESORT VISBY Peter Nährström
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Öppet tider

Most Popular by Elisabeth, Sweden (Sweden Tue 21 Jun 2016)
“Hade varit bra om ni öppnat aktiviteter tidigare på dagen ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5

Köket på campingen

Most Popular by Monica p, Sweden (Sweden Wed 02 Sep 2015)
“Kunde ha funnits några enkla kökstillbehör,fick låna ut till två tjejer som stekte bacon.Köp lite billiga tillbehör,så knycks det nog inte heller.Rent och fint i alla lokaler, även toaletter. ,,”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Underhåll behövs

Most Popular by Frassfrass, Sweden (Sweden Wed 02 Sep 2015)
“Lyktstolpar lös ej på flertalet ställen på kvällarna,vissa lös i onödan på dagen,botten proppar till diskhoarna saknades,betalningssystem kunde inte räkna rätt,när man inte har full service kanske man borde sänka priserna.frånluft i duscharna behöver rengöras,nu har ni fått lite tips på underhåll ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

Bra camping

Most Popular by Titti, Sweden (Sweden Sun 16 Aug 2015)
“Bra camping med bra läge och eftersom vi kom i slutet på säsongen fanns det gott om platser att välja på vilket gjorde att vi hade en kanonplats. Personalen i receptionen var väldigt trevliga och tillmötesgående. Tyvärr så var det ett "stormöte" på campingen våra sista nätter vilket gjorde att nattsömnen blev störd av discomusik och gap och röster mitt i natten (fram till 3-4 på morgonen).”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Massa saker att göra men….

Not recommended by Anonymous , Norway (Norway Tue 11 Aug 2015)
“På campingen finns det massa saker/aktiviteter att göra vilket säkert är bra. Vi prövade mini-golfen och den var väldigt fin. Men tältplatserna var väldigt små, vi har ett litet fjäll-tält, men det var bara precis att det fick plats på den platsen vi hade fått, det var heller inte möjligt att ställa bilen vid sidan av tältet vilket gjorde att man verkligen bodde uppe på sin granne. Städningen på toaletter och duschar var ok, men inte det jag hade väntat mig på en 5 stjärnig camping. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

Tvättstugan

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 10 Aug 2015)
“Provade köra en tvätt. Fungerade mycket bra. En ide att sälja tvättmedelsportioner? Torktumlare provade vi också. Här saknade jag en till torktumlare samt en tydligare tidsinfo per program. Fick gissa mig till.. Gäller tvättstugan nere bortanför 47.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5

diverse

Most Popular by Fredrik, Sweden (Sweden Mon 10 Aug 2015)
“Det var lite tröga avlopp o mindre bra städat på toaletterna. Med tanke på priset på campingplatsen så borde det, likt många gästhamnar på sjön, vara gratis att duscha. Med tanke på hur få det är som rimligtvis använder sig av kylklampar så blev jag lite förvånad att mina tre kylklampar (för hemfärdens matsäck) inte kunde hanteras av receptionen. Istället hänvisades till den lokala affären som skulle ha 5 kr/st. Underlaget på campingen var nästintill omöjligt att få ner tältpinnarna i då det var sten nästan överallt. På tältdelen på en campingen bör det inte vara så. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Jättebra camping för barnfamiljer - utan...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 10 Aug 2015)
“Jättebra camping för barnfamiljer - utan barn är det lite väl intstivt och finns inget bra havsbad men vi visste detta innan så inte campingen fel. Vi bodde enbart här för att alla andra campingar var fullbokade runt om Visby. Mkt bra läge dock och finns utsikt!”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/11/2020 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews