Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 1179 of 1401 recommend (232 reviews)

Guest score: 84%

(1179 of 1401recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 121-130 of 232)

Bra bättre bäst

Most Popular by henke, Sweden (Sweden Thu 28 Jul 2016)
“Det skulle behövas städas mer i servicehusen dom såg riktigt tråkiga ut alltid rätt så ostädat. Lite för dyrt med sommar och vattenland. Borde bli mer rabatterat när man ligger 2 veckor eller mer. Barnklubben tycker vi va mycket bra. Även underbara platser för husvagn.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 4 of 5

Fint men inte femstjärnigt.

Most Popular by Carro, Sweden (Sweden Wed 27 Jul 2016)
“Campingen låg väldigt fint vid havet och nära Visby centrum och det fanns saker att göra för barnen. Vi har bott vid en femstjärnig camping förut och Kneippbyn nådde tyvärr inte upp till den standarden. Det behövs fler diskhoar samt diskställ vid dessa. Städningen i hygienutrymmen vid duscharna var dålig med tanke på hur mycket folk som bor på campingen. I taket hängde flertal spindelnät med halvstora spindlar. Fönstren var smutsiga. Sedan tycker jag att det är lite snålt att man ska betala 5 kr för att duscha i 4 min. Jag och min dotter hann aldrig få ur balsam ur håret på den tiden vilket gjorde varje duschning dyrare för oss. Med tanke hur stor campingavgiften är så borde det inte kosta alls eller vara billigare per minut. Det kan bli en del penger för en hel familj som stannar lite längre. Sedan vore det bra att sätta skyltar vid färskvattenkranarna på området så att man vet om det är dricksvatten i dem.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Gotland i högsäsong

Most Popular by Annica med Familj, Sweden (Sweden Wed 27 Jul 2016)
“Campingen var ok, men vi hade förväntat oss mer för att den är 5-stjärnig. Nästan ständiga köer till disk, toaletter och dusch. Finns för få toaletter och diskplatser. Städningen bör även utföras oftare när campingen är fullbelagd, framförallt på toaletterna. Kommer från Gustavsviks camping i Örebro som också är 5-stjärnig och den campingen har en helt annan standard, mer att göra på campingen för alla familjemedlemmar som inte kostar, bättre lekland och äventyrspark. Där finns mycket att titta på för Kneippbyn.... Det Kneippbyn har är dess fantastiska läget som dock kompenserar lite grann, iaf för oss vuxna....”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Allt bra förutom städning i dusch och to...

Most Popular by Hanna, Sweden (Sweden Wed 27 Jul 2016)
“Allt bra förutom städning i dusch och toalett utrymmen. Vid högsäsong bör det städas oftare. Under vår vecka låg samma smuts i duscharna”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Kneipp

Not recommended by Bleking, Sweden (Sweden Tue 26 Jul 2016)
“Ska vara en 5-stjärnig camping men utan badland o lekland så tycker jag att själva campingen bara är 3-stjärnig. Servicehusen ok, restaurangerna dyra o inte särskilt bra. 250 kr/per för att bada är dyrt för en barnfamilj o det finns ingen badstrand man kan använda. Det ligger vackert vid havet men som sagt ingen 5:a.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Städning

Most Popular by Ankan, Sweden (Sweden Tue 26 Jul 2016)
“Vi var mycket nöjda med camping vistelsen. Det kunde ha funnits ett servicehus till. Lite för få toaletter och duschar. Även vid köket var det kö för att diska . Det fattades toapapper vid ett flertal gånger på toaletten. Sedan borde det finnas något som drog ner hastigheten (farhinder) inne på campingen. En del bilar m.m.kom lite väl fort ibland. Men i det stora hela så var vi nöjd. Visstja ! Saknade lite information om vad som gällde på campingen. När skulle det vara tyst tex.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Mycket trevlig camping men tyvärr lite f...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 25 Jul 2016)
“Mycket trevlig camping men tyvärr lite få servicehus för så mycket gäster”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5

En trevlig camping med välskötta service...

Most Popular by Semesterfiraren, Sweden (Sweden Fri 22 Jul 2016)
“En trevlig camping med välskötta serviceutrymmen. Tyvärr var diskmaskinen sönder under hela vår vistelse och övriga diskutrymmen var något få. Uppskattad av barnen för alla aktiviteter som fanns tillgängliga! ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Fantastiskt läge men bristande serviceutbud

Most Popular by P, Sweden (Sweden Fri 22 Jul 2016)
“Vi hade en fantastiskt fin husbilsplats med vacker utsikt över havet. Läget är oslagbart och närheten till sommar- och badland är bra. Vi var dock inte helt nöjda med att diskmaskin i servicehus inte funkade under vår tid där och det var kö i köket. Även kö till toa. Enkel utomhus-diskställe hade varit toppen och fler toaletter. Matbutiken borde man satsa mer på. Allt kött slutsålt och brödet vi köpte var mögligt och felaktigt datummärkt. Totalt sett är vi jättenöjda men prisnivån är väldigt hög sett till bristerna som nämns ovan. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 1 of 5
Condition 4 of 5

bra familje camping

Most Popular by Igge, Sweden (Sweden Thu 21 Jul 2016)
“Kanon om man har barn, de stormtrivdes.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 24/11/2021 17:25:55, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews