Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 1179 of 1401 recommend (232 reviews)

Guest score: 84%

(1179 of 1401recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 141-150 of 232)

Tömning av latrinen

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 07 Jul 2016)
“Mycket dålig latrintömning. Tömma i en helt vanlig vask, som det var stopp i. Fick tömma i gråtankstömningen istället. Tur vi bara hade "ettan" i den”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5

Veckan på Kneipbyn

Most Popular by Stefan, Sweden (Sweden Tue 05 Jul 2016)
“Bra läge trevlig personal men det känns långt mellan stämningarna på toaletter och duschar.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Längtar tillbaka

Most Popular by Karin, Sweden (Sweden Mon 04 Jul 2016)
“Hela familjen är mycket nöjda med vistelsen på Kneippbyns Camping. Nära till Visby centrum, utomordentligt bra service av personalen, fräscha duschrum & toaletter, kanonutsikt från vår campingtomt och dessutom SOL hela veckan!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

familjeresa

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 03 Jul 2016)
“Perfekt getaway resa med familjen där mycket fanns i märheten och barnen hade jätte roligt ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Njutbart

Most Popular by Mirra, Sweden (Sweden Sat 02 Jul 2016)
“Vi bodde på Kneippbyns Camping i vår husbil och fick en kanon fin plats utsikt över havet och nära till servicehuset. Jätte bra camping för barnfamiljer med toppen fint äventyrsbad och Villa Ville Kulla. Det var den bästa camping som vi har bott på. 5km in till mysiga Visby, bra promenad och cykelvägar! Vi kunde inte klaga på något inte ens vädret som var toppen fint! Detta var min första gång på Gotland och vi kommer att återkomma till denna fantastiska Ö, men då tar vi med oss våra två barnbarn så de får uppleva äventyret på campingen!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Prissätting

Most Popular by Anonym, Denmark (Denmark Wed 29 Jun 2016)
“Til den relativt høje pris ville jeg forvente, at wifi og ducher var inkluderet.”
Kneippbyn Camping replies (Fri 01 Jul 2016)
Hej, vi tar till oss era synpunkter angående prissättning på dusch och WiFi på campingen men hoppas att ni trots allt hade en trevlig vistelse hos oss på Kneippbyn och Gotland! Med vänliga hälsningar KNEIPPBYN RESORT VISBY Peter Nährström
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Öppet tider

Most Popular by Elisabeth, Sweden (Sweden Tue 21 Jun 2016)
“Hade varit bra om ni öppnat aktiviteter tidigare på dagen ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5

Köket på campingen

Most Popular by Monica p, Sweden (Sweden Wed 02 Sep 2015)
“Kunde ha funnits några enkla kökstillbehör,fick låna ut till två tjejer som stekte bacon.Köp lite billiga tillbehör,så knycks det nog inte heller.Rent och fint i alla lokaler, även toaletter. ,,”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Underhåll behövs

Most Popular by Frassfrass, Sweden (Sweden Wed 02 Sep 2015)
“Lyktstolpar lös ej på flertalet ställen på kvällarna,vissa lös i onödan på dagen,botten proppar till diskhoarna saknades,betalningssystem kunde inte räkna rätt,när man inte har full service kanske man borde sänka priserna.frånluft i duscharna behöver rengöras,nu har ni fått lite tips på underhåll ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

Bra camping

Most Popular by Titti, Sweden (Sweden Sun 16 Aug 2015)
“Bra camping med bra läge och eftersom vi kom i slutet på säsongen fanns det gott om platser att välja på vilket gjorde att vi hade en kanonplats. Personalen i receptionen var väldigt trevliga och tillmötesgående. Tyvärr så var det ett "stormöte" på campingen våra sista nätter vilket gjorde att nattsömnen blev störd av discomusik och gap och röster mitt i natten (fram till 3-4 på morgonen).”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 14/10/2021 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews