Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 85% 1449 of 1707 recommend (376 reviews)

Guest score: 85%

(1449 of 1707 recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.5 of 5
Condition 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 151-160 of 376)

För barnfamiljer

Not recommended by Tant, Sweden (Sweden Tue 27 Jul 2021)
“Undvik denna camping om du inte har småbarn”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Toatömning

Most Popular by Marren, Sweden (Sweden Sat 24 Jul 2021)
“Så bra med Camping cleaner, så enkelt att tömma toakasetten. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Incheckning

Not recommended by Tess, Sweden (Sweden Sat 24 Jul 2021)
“Vid incheckning kl.15 var vår campingplats ej klar. Vi fick vänta 45-50 minuter. Vi var inte nöjda med detta. Jag förstår inte hur campingen kan ha in- och utcheckning vid samma tidpunkt.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 0 of 0
Condition 0 of 0

Så nära utomland man kommer

Most Popular by Fam. Lagerqvist, Sweden (Sweden Tue 20 Jul 2021)
“Har man vädret med sig så är Gotland så nära en medelhavssemester man kan komma i Sverige. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

barnens paradis

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 19 Jul 2021)
“paradiset för mindre barn inte lika mycket för övre tonåringar :)”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Utemiljön

Not recommended by Björn 51, Sweden (Sweden Mon 19 Jul 2021)
“Mycket dåliga gräsmattor !! Dålig standard på wc/dusch !!!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Träning

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 19 Jul 2021)
“Att det fanns träning 3ggr i veckan var väldigt uppskattat och bra. Lite uppfräschning av grönområde vid stugor etc skulle uppskattas. Fläckar i dusch skulle kunna ordnas. Annars mycket bra. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Standarden

Most Popular by Renée, Sweden (Sweden Mon 19 Jul 2021)
“De hade missat att jag bokat en husbilsplats och gav mig istället en tältplats under ett träd med sluttande mark åt två håll. Nu fixade de till så att jag fick en reservplats vid tennisbanan/basketplan, den var väl ok men gräset var högt och vi blev störda av folk som var mitt i natten och studsade basketbollar på planen. Personalen var trevliga och serviceutrymmena var bra. Lite synd dock på en 5 stjärnig camping att inte ha tillgång vare sig till en badbar strand eller pool (hela dagen, man fick bada i en bassäng på Vattenlandet efter 18.15). ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Kneippbyn

Most Popular by Annis, Sweden (Sweden Mon 19 Jul 2021)
“Bokningen fungerade inte, samt gick ej att ringa för hjälp, kopplades tillbaka till telefonsvarare när man köat länge. Fakturan kom dock fram vilken vi betalade men vi fick ingen bokning! Boendet var bra. Frukosten okej. Mycket folk i Kneippbyn, omöjligt att hålla avstånd i badlandet i coronatider. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Alldeles för få toaletter och duschar i ...

Not recommended by cranky, Sweden (Sweden Sat 17 Jul 2021)
“Alldeles för få toaletter och duschar i förhållande till antal campingplatser”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Condition 0 of 0

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 20/02/2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews