Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 84% (1036 of 1232 recommend) (198 reviews)

Guest score: 84%

(1036 of 1232recommend)
Overall opinion 4 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 161-170 of 198)

Campare i tält

Most Popular by Sara, Sweden (Sweden Sat 12 Jul 2014)
“Lite vad man är ute efter så tycker man nog lite olika. Vill man ha aktiviteter nära inpå och bor i husbil/husvagn är campingen säkert perfekt. Men vi upplevde att sommarland "hamnade lite i knät" på oss. Hade gärna haft boendet lite mer vid sidan av. Köket var trångt och ni saknade frys. Vi kanske är en lätträknad skara som har kylklampar (även om vi självklart använder kylen på campingen) men det hade varit service att erbjuda frysmöjligheter och gett oss möjlighet att i tält ha lite frukt och drycker nära tillhands samt kyla till gasolen. En sommardag blir tältet som ni säkert vet mycket varmt. Personal vi träffade på var definitivt serviceminded, jättebra. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 4 of 5

Ta bort avgiften för att duscha

Most Popular by HD, Sweden (Sweden Wed 09 Jul 2014)
“Vår vistelse hos er var trevlig, med ett undantag, att varje gång man skulle duscha måsta hålla på med 5-kronor. Det måste väl vara enklare att höja priset på campingen så att man slapp hanteringen med 5-kronor. Ett tips är att skaffa en vattenraka till varje duschbås så att man kan raka bort allt vatten som stänkt runt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

saknar toapapper

Most Popular by Ebba-Lena, Sweden (Sweden Mon 07 Jul 2014)
“När det blev fler gäster på campingen saknades det toapapper och torkpapper på damtoaletten på kvällarna.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Helhet

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 01 Jul 2014)
“Jag tycker att det var generellt dyrt på de delar som barnen ville gå på som typ badet och om man då som vi har 3st plus vuxna så vart det väldigt dyrt.. Kan tycka att det borde ingå någon dag då man ändå hade bokat en vecka. Det var alltså 2400 + badet.. vilket vart 1250 för oss.. jag satte ju nåt i halsen.. men har man lovat barnen så har man..”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

på tok för dyr camping i förhållande til...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 29 Aug 2013)
“på tok för dyr camping i förhållande till utbud.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 4 of 5

Vatten

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 27 Aug 2013)
“Kändes märkligt att behöva lämna pant för att låna en vattenslang ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

En camping på värdens vackraste Ö

Most Popular by Fastlänningen, Sweden (Sweden Tue 27 Aug 2013)
“Bra och trevlig Camping som fungerar för alla. Lite dyrare, men man får valuta för de!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Modernare camping

Most Popular by Stefan, Sweden (Sweden Sat 17 Aug 2013)
“Hej jag är ganska nöjd i min helhet men önskar att ni rustar/renoverar upp dusch, toa och ect till en bättre standard. Mycket bra service och prisvärt på restaurang och så. Hade ju också varit trevligt om mi hade haft öppet Solsidan och Rotundan på söndagar. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

En väldigt lättillgänglig camping med hö...

Most Popular by Fredrik, Sweden (Sweden Thu 15 Aug 2013)
“En väldigt lättillgänglig camping med hög standard i fin miljö. Det enda dåliga var att närbutiken saknade bröd någon morgon och att brödet sålde slut omgående övriga dagar... Utbudet i butiken var väldigt begränsat och till ockerpriser! 69kr för en liter juice tex. Varför inte införa förbokning av bröd så butiken kan beställa efter behov?!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Dyr camping med bra placering

Most Popular by fd_sommargotlänning, Sweden (Sweden Wed 14 Aug 2013)
“Att denna camping har 5 stjärnor är konstigt. 4 borde vra mer trovärdigt. Att campinggäster inte får rabatt till sommar/vattenland är upprörande. sänk priset på campingplats för husvagn med 100 koronor om inte vattenlandet ingår. Att dessutom ta 5 kronor/2,5 minut i duschen är hutlöst.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/11/2020 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews