Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  Show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 84% (1036 of 1232 recommend) (198 reviews)

Guest score: 84%

(1036 of 1232recommend)
Overall opinion 4 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 171-180 of 198)

En bit bort men ändå nära!

Most Popular by Medeltidsmäniska, Sweden (Sweden Sun 11 Aug 2013)
“Lugnt och bra men ändå gång och cykelavstånd till Visby mycket trevligt för både unga och äldre.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Kneippbyns Camping

Most Popular by Kapten Grogg, Sweden (Sweden Sun 11 Aug 2013)
“En välskött campingplats med jättefint läge nära havet, bra serviceutrymmen och väl utmärkta tomter. Barnklubb i världsklass! Vår 7-åriga dotter som jämför med barnklubbar på Mallorca, Gran Canaria, Cypern etc. tyckte det här var den bästa! Fint badland, sommarland och äventyrsgolf i direkt anslutning till campingen. Krogshow som var väldigt underhållande och proffsig på restaurangen. Nära till Visby med allt vad det innebär i form av butiker, resaturanger mm. Bra service. På minussidan så måste nämnas att städningen verkligen var undermålig, under de 10 dygnen vi bodde där så fanns samma fläckar kvar på golven under hela vistelsen. Spindelnät fanns det t.ex gott om på toaletterna som för övrigt inte kändes fräscha trots att de var ganska nya och i bra skick. Varmvattnet kom och gick lite som det ville i duschar och disk. Bortsett från det så var allt väldigt bra och om vi hamnar på Gotland igen så är det förmodligen Kneippbyns Camping vi bor på!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

5 stjärnor med avdrag

Not recommended by Martin, Sweden (Sweden Sun 11 Aug 2013)
“Tekniskt sett är campingen bra. Campingupplevelsen blev medelmåttig på grund av en ständigt pågående trafik av olika servicefordon. Arbetet behöver givetvis göras på något sätt. Området är välskött och bra städat. Kneippbyn är den första camping jag besökt där det inte fanns ordnat med slang för påfyllning av dricksvatten, dock finns massor av tappställen. Detta borde framgå tydligt i info, med uppgift om vilken utrustning som behöver medföras. Jag kan inte avgöra om det är Kneippbyns storlek i sig, eller det stora antalet hyrstugor som gör att campingupplevelsen inte når upp till 5 stjärnor, möjligen 4(-). ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 0 of 0

sevicehus

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 08 Aug 2013)
“för få toaletter och duschar, standard sådär. platsen för vår husbil va mycket bra jag tycker att priset för att övernatta på campingplatser överlag har nått taket, under vår 3-veckors semester i Sverige var Kneippbyn den i särklass dyraste. Mycket trevlig personal!!”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

Campingupplevelse

Most Popular by Christina, Sweden (Sweden Thu 08 Aug 2013)
“Fantastiskt läge med strålande havsutsikt från vårt hyrda familjetält. Mycket bra planerat där campingtomterna ligger i etage för bästa utsikt. Mycket att göra och perfekt för barnfamilj.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Bra camping men kanske inte riktig 5 stjärnig standard

Most Popular by Cybbo, Sweden (Sweden Mon 05 Aug 2013)
“Bra aktiviteter för barnen men gemensamhetsutrymmen och servicehus börjar bli slitna med mögel i taket i duscharna. Städning OK men under förväntan. Affären har ett väldigt litet sortiment livsmedel till ohumana priser. Service OK och Ok matställen.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

pris

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 03 Aug 2013)
“Tältade med ICA-rabatt det bidrog till bra pris! Normalpris för tält annars i överkant!”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Dusch

Most Popular by Patrik, Sweden (Sweden Thu 01 Aug 2013)
“Det var lite smutsigt i duscharna annars mycket bra.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Inköp av mat

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 29 Jul 2013)
“Dåligt utbud av matvaror”
Overall opinion 5 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Condition 0 of 0

Mycket bra att funktionshindrade har läg...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 21 Jul 2013)
“Mycket bra att funktionshindrade har lägre pris på vattenlandet! Ni borde ha egen toalett med egen nyckel till funktionshindrade så de slipper stå i kö och vänta när "normal fungerande" använder handikappduschen. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/11/2020 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews