Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 1179 of 1401 recommend (232 reviews)

Guest score: 84%

(1179 of 1401recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 232)

barnens paradis

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 19 Jul 2021)
“paradiset för mindre barn inte lika mycket för övre tonåringar :)”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Utemiljön

Not recommended by Björn 51, Sweden (Sweden Mon 19 Jul 2021)
“Mycket dåliga gräsmattor !! Dålig standard på wc/dusch !!!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Träning

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 19 Jul 2021)
“Att det fanns träning 3ggr i veckan var väldigt uppskattat och bra. Lite uppfräschning av grönområde vid stugor etc skulle uppskattas. Fläckar i dusch skulle kunna ordnas. Annars mycket bra. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Standarden

Most Popular by Renée, Sweden (Sweden Mon 19 Jul 2021)
“De hade missat att jag bokat en husbilsplats och gav mig istället en tältplats under ett träd med sluttande mark åt två håll. Nu fixade de till så att jag fick en reservplats vid tennisbanan/basketplan, den var väl ok men gräset var högt och vi blev störda av folk som var mitt i natten och studsade basketbollar på planen. Personalen var trevliga och serviceutrymmena var bra. Lite synd dock på en 5 stjärnig camping att inte ha tillgång vare sig till en badbar strand eller pool (hela dagen, man fick bada i en bassäng på Vattenlandet efter 18.15). ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Kneippbyn

Most Popular by Annis, Sweden (Sweden Mon 19 Jul 2021)
“Bokningen fungerade inte, samt gick ej att ringa för hjälp, kopplades tillbaka till telefonsvarare när man köat länge. Fakturan kom dock fram vilken vi betalade men vi fick ingen bokning! Boendet var bra. Frukosten okej. Mycket folk i Kneippbyn, omöjligt att hålla avstånd i badlandet i coronatider. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Alldeles för få toaletter och duschar i ...

Not recommended by cranky, Sweden (Sweden Sat 17 Jul 2021)
“Alldeles för få toaletter och duschar i förhållande till antal campingplatser”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Condition 0 of 0

Plus: Fint läge vid havet Mysigt med ter...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 16 Jul 2021)
“Plus: Fint läge vid havet Mysigt med terrasserad camping Bra utegym Bra att kvälls- och morgonbad i poolen ingår Minus: Städning på toaletter/duschar för sällan Ofta slut på toapapper länge, trots att flera sa till Slitet på sina ställen, tex trasiga hängmattor som gick sönder när barn satt i dom, smutsiga kakelfogar i dusch Går ej att boka specifika platser på campingen Går ej att boka tvättider ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Service anlegg og bokning av spesifikk plats

Most Popular by Øystein, Norway (Norway Wed 14 Jul 2021)
“Campingen har en flott standard og vi stortrives, men serviceanleggene bærer preg av at de begynner å bli litt slitt samt at kapasitetene tidvis er sprengt. Kanskje et nytt anlegg lenger sør på campingen? Det skulle vært mulighet å forhåndboka noen plasser spesielt for oss med stor vogn. Betaler gjerne ekstra for å få boka spesifikk plass. Utover det, fanatisk fin plass med et flott personale! Tusen takk for oss!”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

toaletterna

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 13 Jul 2021)
“mycket dåligt städade och detta ,med unisex i samma hus är otroligt dåligt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Älskar kneippbyn, men sämre mat än som f...

Most Popular by Meta, Sweden (Sweden Tue 13 Jul 2021)
“Älskar kneippbyn, men sämre mat än som finns på Haket får man nog leta efter. Sänker slutbetyget på helhetsintrycket tyvärr, micrade gamla pannkakor ill barnen och uppvärmda pizzor? Nä bättre mat så blir det en riktig 5 stjärning camping.”
Overall opinion 5 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 24/11/2021 17:25:55, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews