Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 1186 of 1409 recommend (232 reviews)

Guest score: 84%

(1186 of 1409 recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 271)

En femstjärnig camping borde ha städning...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 19 Jul 2022)
“En femstjärnig camping borde ha städning i servicehus oftare samt att det alltid finns varmvatten i duschar och disk. Stort plus för gratis toalettkasettrengöring. Det vore bra med tomtmarkeringar ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Bra och trevlig camping

Most Popular by Glenn , Sweden (Sweden Tue 19 Jul 2022)
“En bra och fräsch camping med allt man behöver. Lätt att ta sig in och ut med husvagn. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5

Noll förståelse för service

Most Popular by Calle, Sweden (Sweden Mon 18 Jul 2022)
“Tyvärr var vistelsen i parkerna huvudmålet men pga brist på mat vid restaurangerna, långa väntetider, strömavbrott, många attraktioner avstängda kan man inte ta fullt pris eller ge nån kompensation. Ingen service alls. Bara tacka och ta emot. Många ungdomar som jobbar vilket är bra men de måste ändå ha en förståelse för att de jobbar i ett service yrke. Många utländska städare som gick och spotta fågelfrön som de tuggade på. Ofräscht.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Vi är jättenöjda!

Most Popular by Sara, Sweden (Sweden Mon 18 Jul 2022)
“För oss var det vårt allra första besök på en camping, samt vår första resa med husbil. Vi blev verkligen positivt överraskade. Rent och fint, fräscha servicehus och bra utbud av aktiviteter för både barn och vuxna. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Sysselsättning för barn

Most Popular by Amanda Nordlie , Sweden (Sweden Mon 18 Jul 2022)
“Mer kostnadsfri sysselsättning för barn. Som fler lekparksmöjligheter, fotbollsplan, barnvänlig strand osv. Varmare vatten i vattenlandet för att kunna möjliggöra bad även i svalare i väder. Underhåll på diskmaskinerna, saknades bestickshållare under hela veckan. Möjlighet att till att välja plats själv. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Mycket bättre än jag trodde

Most Popular by Elisabeth , Sweden (Sweden Mon 18 Jul 2022)
“Campingen är stor, själva campingplatsen (husbil) imponerade inte jätte mycket men äventyrsbad o parken var bra, allra bäst var att man utan extra kostnad fick bada i lagunen från kl 8 på morgonen och även efter att badet stängt på kvällen fick man bada. Det var nog det bästa på hela resan: den vuxne fick träna o barnen simma tidigt utan att vänta i flera timmar på att något ska öppna. Vi var på Snäck o Tofta efteråt, trots att man bodde på campingen fick man betala dyrt för bad, och de öppnade sent/stängde tidigt ur barn perspektiv. Så, jag är mycket nöjd över Kneippbyns camping.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Servicehus

Most Popular by Ingela , Sweden (Sweden Thu 14 Jul 2022)
“- varför kort för att komma in i servicehuset dörren otroligt trög och tung att öppna även för en vuxen. Ofta stog den öppen. - Håll efter och reparera så fort det blir trasigt. - Hastigheten inne på området av både anställda och gäster var alldeles för hög blev bättre när farthinder las ut behövs fler. - Lite stökig infar. - Trevligt bemötande i incheckningen. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Stod i bokningen plats i etage med hänfö...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 11 Jul 2022)
“Stod i bokningen plats i etage med hänförande utsikt. Skrev även i meddelande att vi vill ha nära vatten och med fin utsikt. Fick en plats bakom en häck med ingen utsikt. Var till receptionen och påtalade detta men det finns inga garantier fick jag till svar. Mailade då paketresor där vi köpt boendet men dom hänvisar till campingen. Får ett Mail dagen efter från campingen som meddelar att vi kan få byta plats dagen efter, alltså 2 dagar efter ankomst. Kändes inte mycket bättre med den platsen och dessutom skulle vi åka 2 dagar senare. Det som gör mig mest fundersam är att vi inte fått en ursäkt. Bara konstaterat att byta plats. Vi har beställt en plats med hänförande utsikt och det var det inte. Även killen i receptionen höll med.”
Overall opinion 3 of 5
Service 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 4 of 5

Bästa Camping

Most Popular by Merlin, Sweden (Sweden Mon 11 Jul 2022)
“Vi åker nu med mycket glädje att har valt rätt camping. Det vara en av personalen i receptionen som gav en annan information när vi önskade förlänga tiden för att stanna på samma plats. Jag kom tillbaka och pratade med någon annan (vår lilla ängeln) och gav en mer possitiv information och förklaring på hur skulle vi göra för att boka in flera dagar till. Dagens efter gick allt alldeles utmärkt i recetionen. Tusen tack 🙏🏼❤️”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Nöjd

Most Popular by Linda Madaj, Sweden (Sweden Mon 11 Jul 2022)
“Hej, jag är mer än nöjd, blev en tokig start med min bokade husbilsplats men personalen löste detta så fint. Fantastisk service.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 26/07/2022 14:25:13, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews