Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 1186 of 1409 recommend (232 reviews)

Guest score: 84%

(1186 of 1409 recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 231-240 of 271)

A view to the Baltic Sea and Villa Villekulla

Most Popular by Markus from Berlin, Germany (Germany Mon 21 Jul 2014)
“Ideal location to visit the Pippi Langstrumpf Villa and Visby. The kids loved the place and you can easily access the Kneippbyn Park. The Minigolf is very special and a great challenge worth the entrance fee. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Condition 0 of 0

Bad

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 16 Jul 2014)
“Underbar camping men saknade en badplats!!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Bra familjecamping

Most Popular by Jaana, Sweden (Sweden Mon 14 Jul 2014)
“Perfekt läge och trevliga terrasstomter för tält med havsutsikt. Fräscha servicelokaler och bra med närhet till vatten- och sommarland. Men utvecklingspotential finns- badmöjligheterna skulle öka betydligt om man byggde en lång badbrygga där man kunde gå nedför stegar i havet, då den steniga stranden inte är så smidig för att kliva i vattnet. Det vore även härligt med en strandbastu med brygga ut i havet. Även en pool på området vore önskvärt. Det borde även finnas fler toaletter och dessa borde städas något oftare- helst en gång mitt på dagen också.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5

Campare i tält

Most Popular by Sara, Sweden (Sweden Sat 12 Jul 2014)
“Lite vad man är ute efter så tycker man nog lite olika. Vill man ha aktiviteter nära inpå och bor i husbil/husvagn är campingen säkert perfekt. Men vi upplevde att sommarland "hamnade lite i knät" på oss. Hade gärna haft boendet lite mer vid sidan av. Köket var trångt och ni saknade frys. Vi kanske är en lätträknad skara som har kylklampar (även om vi självklart använder kylen på campingen) men det hade varit service att erbjuda frysmöjligheter och gett oss möjlighet att i tält ha lite frukt och drycker nära tillhands samt kyla till gasolen. En sommardag blir tältet som ni säkert vet mycket varmt. Personal vi träffade på var definitivt serviceminded, jättebra. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 4 of 5

Ta bort avgiften för att duscha

Most Popular by HD, Sweden (Sweden Wed 09 Jul 2014)
“Vår vistelse hos er var trevlig, med ett undantag, att varje gång man skulle duscha måsta hålla på med 5-kronor. Det måste väl vara enklare att höja priset på campingen så att man slapp hanteringen med 5-kronor. Ett tips är att skaffa en vattenraka till varje duschbås så att man kan raka bort allt vatten som stänkt runt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

saknar toapapper

Most Popular by Ebba-Lena, Sweden (Sweden Mon 07 Jul 2014)
“När det blev fler gäster på campingen saknades det toapapper och torkpapper på damtoaletten på kvällarna.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Helhet

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 01 Jul 2014)
“Jag tycker att det var generellt dyrt på de delar som barnen ville gå på som typ badet och om man då som vi har 3st plus vuxna så vart det väldigt dyrt.. Kan tycka att det borde ingå någon dag då man ändå hade bokat en vecka. Det var alltså 2400 + badet.. vilket vart 1250 för oss.. jag satte ju nåt i halsen.. men har man lovat barnen så har man..”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

på tok för dyr camping i förhållande til...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 29 Aug 2013)
“på tok för dyr camping i förhållande till utbud.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 4 of 5

Vatten

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 27 Aug 2013)
“Kändes märkligt att behöva lämna pant för att låna en vattenslang ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

En camping på värdens vackraste Ö

Most Popular by Fastlänningen, Sweden (Sweden Tue 27 Aug 2013)
“Bra och trevlig Camping som fungerar för alla. Lite dyrare, men man får valuta för de!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 26/07/2022 14:25:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews