Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 84% (984 of 1173 recommend) (196 reviews)

Guest score: 84%

(984 of 1173recommend)
Overall opinion 4 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 31-40 of 196)

Bra men lite ocharmigt

Most Popular by Malin, Sweden (Sweden Wed 04 Jul 2018)
“Då vi reste med två barn och hade som mål att besöka sommarland och att vara nära Visby så fyllde campingen vårt syfte. Vi kom från Fårö och Sudersand och hade den upplevelsen i bagaget. Jag och mannen konstaterade att vi aldrig skulle ha valt campingen om vi inte haft barn och hade sommarlandet som mål. Servicehuset var ganska ofräscht, varje gång man skulle på toa så fick man leta för att hitta en toalett som inte var äcklig. Diskdelen var fräsch men enbart tre diskhoar gjorde att det skapades kö. Då campingen saknar riktig badplats så skulle jag tycka att campingens gäster kunde få bada i Den nybyggda pooldelen till ett bra pris. Ska en familj in på vattenland varje dag blir det väldigt dyrt.”
Kneippbyn Camping replies (Sun 12 Aug 2018)
Hej Malin, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Vi beklagar att servicehusen inte hållit den standard som den skall vilket beklagligt. Den nybyggda poolen har samtliga boende gäster gratis tillgång till före Vattenlandets öppning samt senare under högsäsong även en stund på kvällen, dagtid är den integrerad med Vattenland och då behöver man lösa entré biljetter. Vi hoppas trots allt att Er totala upplevelse av Gotland och Kneippbyn varit bra och vi önskar Er välkomna tillbaka nästa sommar. Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Mysig

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 25 Jun 2018)
“Campingen var mysig. Mycket att göra och uppleva. Fint ställe nära vatten bra utsikt. Dock tycker jag att det skulle vara mordernare dusch och toa,dom var inte så trevliga.Trevlig personal fint bad och lekland. Bra camping för barnfamiljer.”
Kneippbyn Camping replies (Sun 12 Aug 2018)
Hej, Tack för Din dina synpunkter dom är viktiga för oss i vårt ständiga förbättringsarbete och vi tar med detta framåt. Det är roligt att läsa att Er totala upplevelse hos oss på Kneippbyn verkar vara positiv. Vi önskar er en fortsatt fin sommar och varmt välkomna tillbaka till nästa sommar! Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Jättebra camping på alla sätt! Synd att ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 21 Jun 2018)
“Jättebra camping på alla sätt! Synd att det inte är badvänligt i havet eller finns ngt avgiftsfritt bad att tillgå.”
Kneippbyn Camping replies (Tue 26 Jun 2018)
Hej, Va roligt att Ni är nöjda med campingen här hos oss på Kneippbyn. Efter midsommarhelgen öppnade vi vår nybyggda pool som är kostnadsfri och tillgänglig för våra boendegäster på morgonen samt på kvällen. Nästa gång Ni kommer till oss kan finns det möjlighet att nyttja den! Varmt välkomna tillbaka och fortsatt fin sommar! Med vänliga hälsningar Annica Front Desk Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Ang vår vistelse i Kneipbyn

Most Popular by Inga-Lill Hermansson, Sweden (Sweden Tue 10 Oct 2017)
“Svårt att recensera då det var stängt överallt. Tyckte att duscharna var lite sunkiga men för övrigt var det fint. Sevicehuset var fantastiskt att ha att tillgå och personalen vi mötte i receptionen väldigt hjälpsamma”
Overall opinion 5 of 5

Bra camping men med sina brister

Most Popular by Anonym, Sweden (Sweden Fri 18 Aug 2017)
“Tältade och hade en fin plats i utkanten av campingen med utsikt över havet. Personalen vi hade kontakt med var trevlig och service inriktade. Dock så upplevde vi att toaletterna bland annat inte blev städade mellan två dagar. En liten irriterande sak var att det fanns en regel för när man fick åka in på campingen, infarten var stängd ifrån 22.00, men det var fritt fram att åka ut när man ville. Vilket gjorde att vi blev väckt runt 03.00 / 04.00 en morgon då grannarna packade ihop med sina lätt trötta ungar. Antingen har man det öppet hela tiden eller så anser vi att det är rimligt att man inte heller får åka ut när man vill. Vi antar att målet är att minska störningen för de boende vilket misslyckades. I det totala hela så var det en fin camping men som på sina ställe behöver lyfta sig några snäpp.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Duschar och toaletter.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 17 Aug 2017)
“Ofta skräp på golvet. En gång när min son skulle duscha var silen full av hår. Cigarett låg också i duschen när han skulle duscha trots rökförbud på toaletterna och duscharna. Urinlukt på vissa toaletter. Jag säger detta pga att detta är en 5 stjärnig camping. Annars var det en mycket fin camping. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Div

Most Popular by Joakim, Sweden (Sweden Mon 14 Aug 2017)
“Det var ganska snålt med diskplatser i köket och det fanns inga diskställ, det var ofta lång kö för att diska. Överlag var det en bra camping”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Mycket dåligt

Most Popular by Aldrig mer, Sweden (Sweden Sun 13 Aug 2017)
“Vi bokade en vistelse för tre husbilar i Mars och fick reda på att vi var tvungna att boka husvagnsplatser på 9x9 meter för att våra bilar var så stora vi hade även önskemål om att stå tillsammans. Vid ankomst blev vi hänvisade platser på campingen som var så små att våra bilar ej fick platschef om vi ståt kvar hade vi spärrat av all trafik för övriga. Vi fick då nya platser men var då utströdda på hela campingen vilket inte var så lyckat med tanke på att vi åt tillsamns. En dag kom det en man med en trimmer och skulle klippa vallen bakom oss när vi satt och skulle äta. Han fullständigt struntade i oss och bara fortsatte klippa tills gräset för over vårt bord, mat och dricka då fick jag handgripligen stoppa honom varpå han ryckte på axlarna och gick och vi fick avsluta vår lunch. Toaletter och duschar var otroligt skitiga och äckliga papper på golv och allmänt ostädat många toalettstolar stod och rann. I duschen möttes jag en dag av en nedblodad dambinda på klädhyllan. Vi försökte göra ledningen uppmärksam på vår synpunkter men utan resultat”

Lindad fot

Not recommended by Johan, Sweden (Sweden Sat 12 Aug 2017)
“Bra camping..dåliga platser. Väldig lutning..mycket hål på våran camping plats..gäller att komma ihåg när man lägger ut tält duken. ( vi kom inte ihåg)”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

Van campare

Most Popular by Anna, Sweden (Sweden Sat 12 Aug 2017)
“Som van campare tänker man ibland att tar man alla bra saker från olika campingar o startar en egen, den för mig "perfekta". Tyvärr är det nog inget från Kneippbyn som hamnar där. På tok för långt till servicehus, det måste kännas ok var man än bor på campingen. Att det kan vara både kvinnor o män som städar är förstås helt ok, men att det inte finns separata tvättrum där man kan tvätta av sig lite på morgonen, eller gå in o fixa sig efter duschen, har jag aldrig varit med om, såg att många reagerade med mig. Och så tänker jag att om det är vattenbrist o man även för övrigt ska tänka på miljön, så är det absolut inte en bra lösning att ha 4-minuters intervall i duschen. På sudersand hade de 1 minuts intervall, det räcker oftast för att blöta ner sig/skölja sig. Då sparar man vatten! MEN det var förstås trevligt hos er oxå o utsikten är oslagbar. Alternativen är ju inte så många, så skulle rekommendera till andra.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 03/06/2020 09:10:04, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews