Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 84% (984 of 1173 recommend) (196 reviews)

Guest score: 84%

(984 of 1173recommend)
Overall opinion 4 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 41-50 of 196)

Camping

Most Popular by Campinggäst, Sweden (Sweden Thu 10 Aug 2017)
“Det var en hyfsad camping men absolut inte värd 5 stjärnor. Vissa tomter är väldigt svårtillgängliga när det gäller att placera husvagnen på rätt sätt (smalt mellan tomterna mitt emot varandra). Halvhyfsad standard i ekonomiutrymmena och få toaletter. Jag skulle ge 4 stjärnor för det där lilla extra som behövs för 5 stjärnor saknas. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

Semester på Gotlamd

Most Popular by Petra, Sweden (Sweden Thu 10 Aug 2017)
“Vi var nöjda med campingen - mycket trevlig personal! Tyvärr har många svårt att tex lämna en toalett som man själv vill finna den! Skölja ur handfatet, slänga papper och trycka nercder i korgen! Skura ur toaletten om det behövs. Använde inte servicerummet. Mycket fin tältplats med el och fin utsikt. Badlandet var en besvikelse, iskallt vatten -det blev 5 åk för barn och man, dyra åk för 840:-. Men överlag en mycket trevlig vistelse.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Camping med husdjur

Most Popular by Kalle, Sweden (Sweden Wed 09 Aug 2017)
“Trevlig campinganläggning med bra faciliteter. Saknade hunddusch då familjen reser med husdjur.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Kneippbyn

Most Popular by Patrik, Sweden (Sweden Tue 08 Aug 2017)
“Vi besökte Kneippbyn för 3:e året i rad och är lika förtjusta som första gången. Jättefin camping men supertrevlig personal som alltid hjälper till om det behövs. Jättebra allmänna utrymmen. Helt klart värt sina stjärnor ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Kneip

Most Popular by Hundägare, Sweden (Sweden Tue 08 Aug 2017)
“Trevlig camping med långa fina promenadstråk och god mjukglass. Perfekt att ha med hunden. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5

Affär

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 05 Aug 2017)
“Katastrof att det inte finns en bra livsmededelsaffär inne på området! Borde ingå vettig wi-fi användning i priset (som många andra har). Finns ganska dåligt med aktiviteter förutom badland/lekland, vilket gör att det inte finns anledning att stanna längre...”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Vatten!

Most Popular by Vatten., Sweden (Sweden Fri 04 Aug 2017)
“Hej det är tredje året i rad som jag bott hos er. alla tre åren har det pratats och informerats på era duschdörrar om att det är dåligt med vatten på Gotland. Men alla tre år har det stått och runnit vatten i flera toaletter på grund av dåligt underhåll och service.”
Overall opinion 3 of 5
Service 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 2 of 5

Fantastisk beliggenhet

Most Popular by Laila, Norway (Norway Fri 04 Aug 2017)
“Ligger i naturskjønne omgivelser. Hav utsikt.Fantastisk solnedgang. Kort vei til Visby. Fin utganspunkt for sykling. Mye å finne på for store og små på campingen. Morsomt badland og eventyrland i nærheten.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Det var bra att det var nära för oss som...

Most Popular by Familjen G, Sweden (Sweden Thu 03 Aug 2017)
“Det var bra att det var nära för oss som ville gå in på sommar/vattenlandet. För övrigt tyckte vi att campingen var rätt tråkig. När campingen kostar så mycket som den gör borde duschar ingå. Det borde finnas laddningsstationer för duschkortem på alla service hus.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

hundvänligt

Most Popular by Karolina, Sweden (Sweden Sun 30 Jul 2017)
“Hej! Vi har just varit hos er i 3 nätter. vi är en familj på fem personer plus en hund, Golden retriever. Jag är så otroligt nöjd och lycklig över hur enkelt det var att ha med hunden hos er. Hunden fick följa med överallt och det förenklar så mycket för oss som har barn i åldrarna 5-11 år. Alla kan vara med hela tiden, en slipper att hela tiden vänta någonstans med hunden. Stort tack för detta. En jättefin camping med bra nöjespark och badland, ligger otroligt vackert. Vi är mycket nöjda och längtar redan tillbaka. Om man ska förbättra något, så hade jag önskat lite mer utbud i livsmedelsbutiken. Vanligt "campingmat". ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 29/05/2020 01:31:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews