Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 1179 of 1401 recommend (232 reviews)

Guest score: 84%

(1179 of 1401recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 41-50 of 232)

Barnvänligt

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 15 Jul 2019)
“Mycket barnvänligt och fantastiskt god mat på restaurang solsidan”
Kneippbyn Camping replies (Thu 29 Aug 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Va roligt att höra att ni uppskattade vår restaurang Solsidan och att ni fick god mat och en fin dag/kväll, det ska vi framföra till restaurangen. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Ok platser med fel läge

Most Popular by Pernilla , Sweden (Sweden Sun 14 Jul 2019)
“Bokade en husbilsplats mot havet. Eftersom vi blev tillsagda att backa in fick vi ingen kvällssol. Så antingen tar ni bort den regeln eller bygger om platserna. Irriterande att tältplatsern nedanför hämtade vatten vid vår plats vela tiden.saknade också bänkar i duscharna. I övrigt allt bra. Härligt med den nya poolen i badlandet.”
Kneippbyn Camping replies (Wed 24 Jul 2019)
Hej Pernilla, Ett stort tack för att du tog dig tid att skicka till oss, det är genom våra gästers upplevelser vi kan använda det inför vårt utvecklings- och förbättringsarbete inför kommande år. Det gläder oss att höra att ni gillade vår nya pool och trots dina kommentarer hade bra dagar hos oss. Önskar dig varm välkommen åter till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning, Linda, Front Office Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Tomter

Most Popular by Bosse Bursner, Sweden (Sweden Sat 13 Jul 2019)
“Väldigt dåligt upp märkta!”
Kneippbyn Camping replies (Fri 19 Jul 2019)
Hej Bosse, Tack för att du tog dig tid att skicka till oss. Så ska det absolut inte vara eller upplevas, tar självklart med oss det inför vårat förbättringsarbete och utvärdering. Önskar dig varmt välkommen åter till oss! med vänlig hälsning, Linda, Front Office Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Bokningssystem

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 13 Jul 2019)
“Mycket dåligt bokningssystem. Att man inte i förväg kan bestämma vilken plats man vill ha och att när man reser i sällskap inte kan bli garanterad plats vid varandra.”
Kneippbyn Camping replies (Fri 19 Jul 2019)
Hej, Tack för att du tog dig tid att skicka till oss. Det var mycket tråkigt att hör att ni inte tyckte vårt bokningssystem var bra. Vi jobbar ständigt med att se till att det är uppdaterat och ska vara så enkelt som möjligt för kund at bokasjälv online. Vi erbjuder såklart också bokningsservice per telefon varje dag 09.00-15.00 för att kunna möta gäst där också. Att man inte kan innan förboka plats beror på att vi hyr ut alla våra platser per dag och inte veckovis vilket gör att få ihop hela bokningsförfarandet måste fördelning ske tidigast dagen innan men att vi då istället har att man kan ange önskemål och vi i största möjliga mån försöker se till att det uppfylls. Hoppas trots detta att ni hade fina dagar hos oss och jag hälsar er varmt välkomna åter! Med vänlig hälsning, Linda Front Office manager
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

Dyrt, små tomter och nedgånget servicehus...

Not recommended by Ylva Djerf, Sweden (Sweden Fri 12 Jul 2019)
“Ingen camping som jag kan rekommendera tyvärr. Galet små tomter och servicehuset var så unket, nedgånget och bokstavligen riktigt ofräscha. Ventilationen verkar inte funka, stopp i avloppet och en kloakstank. Städet var heller ingen höjdare.”
Kneippbyn Camping replies (Mon 22 Jul 2019)
Hej Ylva, Tack för att du tog dig tid att skicka till oss. Så ska det absolut inte vara eller upplevas, tar självklart med oss det inför vårat förbättringsarbete och utvärdering. Önskar dig varmt välkommen åter till oss! med vänlig hälsning, Linda, Front Office Manager
Overall opinion 1 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 1 of 5
Condition 1 of 5

Dåligt wi-fi , skitiga servicehus

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 12 Jul 2019)
“Dåligt wi-fi , skitiga servicehus”
Kneippbyn Camping replies (Thu 18 Jul 2019)
Hej, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Vi har från i år uppdaterat vårat wi-fi system och är nu gratis för alla våra besökare mot tidigare år då man har fått köpt till wi-fi. Självklart är vår målsättning att det ska vara bra och full täckning så mycket som möjligt men kan dessvärre svikta när anläggningen är full och alla använder detta samtidigt samt dessvärre kan vi inte påverka om leverantör har driftproblem då det ligger utanför vår kontroll. Vi tar naturligtvis med Ert klagomål gällande servicehuset i vårat förbättringsarbete inför framtiden då det verkligen inte ska upplevas skitigt. Varmt välkomna tillbaka till oss nästa sommar! Med vänlig hälsning Linda Front Office
Overall opinion 2 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 1 of 5
Condition 1 of 5

Har besökt anläggningen sedan många år t...

Not recommended by Uffe, Sweden (Sweden Thu 11 Jul 2019)
“Har besökt anläggningen sedan många år tillbaks. Börjar Bli slitet/nedgånget och städningen i servicehusen är riktigt kass, samma sak som förra året! ”
Kneippbyn Camping replies (Mon 22 Jul 2019)
Hej Uffe, Tack för att du tog dig tid att skicka till oss. Så ska det absolut inte vara eller upplevas, tar självklart med oss det inför vårat förbättringsarbete och utvärdering. Önskar dig varmt välkommen åter till oss! med vänlig hälsning, Linda, Front Office Manager
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Dålig ordning på placeringen av husvagna...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 04 Jul 2019)
“Dålig ordning på placeringen av husvagnar, huller om buller och folk stängde in varandra. ”
Kneippbyn Camping replies (Tue 16 Jul 2019)
Hej, Ett stort tack för att du tog dig tid att skriva till oss. Vi ber såklart mycke om ursäkt att du upplevde det rörigt med placeringarna av husvagnarna. Vi går campingrundor 3 ggr om dagen för att säkerhetställa att husvagnar står rätt, att folk checkar ut i tid samt att det ska vara iordning på campingen men verkar här ha misslyckats och så ska det såklart inte vara. Vi kommer självklart ta med oss dina synpunkter och feedback i vårt framtida förbättringsarbete och i introduktion och info till både ny personal och ansvariga. Varmt välkommen åter till oss! Med vänlig hälsning, Linda Front Office Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Kanonställe

Most Popular by Trollhättan, Sweden (Sweden Sun 19 Aug 2018)
“Vi var på Kneippbyn under Medeltidaveckan, och hela familjen var supernöjda. Campingen är fräsch och modern. Campingens nya pool, som var tillgänglig morgon och kväll, var superbra, speciellt när det var så varmt hela veckan. Badlandskapet är också mycket bra, och i sommarlandet hade vi också mkt kul. Även golfbanan var mycket uppskattad! Detta var andra gången vi var här, och vi återkommer gärna igen!”
Kneippbyn Camping replies (Sat 29 Sep 2018)
Hej Trollhättan, Tack för att Ni tagit ER tid att skriva till oss. Va roligt att er vistelse på Kneippbyns anläggning var en fin upplevelse för Er. Vi önskar Er varmt välkomna tillbaka nästa sommar och tills dess, njut av en fin höst. Med vänlig hälsning Annica Front Desk Manager
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5

Mycket att göra för barnfamiljer

Most Popular by Jenny , Sweden (Sweden Fri 10 Aug 2018)
“Lagom svår och ganska fin äventyrsgolfbana med 18 hål. Bra aktiviteter på sommarlandet för barn. Mina barn gillade linbanan, trampolinerna och höghöjdsbanan bäst (de är 6 och 9 år). Fin utsikt över havet från campingen. Det var väldigt varmt när vi var där och då hade vi önskat en tältplats i skuggan men det fanns inte så det blev väldigt hett i tältet på dagarna. Bra att man inte behövde nyckel till toaletterna. Mycket begränsat utbud i Kneippbyns livs. Härligt att man kunde bada i poolen (badlagunen) på kvällarna. Det finns inte någon bra badstrand i närheten men det finns en nedgång till en liten stenstrand. ”
Kneippbyn Camping replies (Sat 29 Sep 2018)
Hej Jenny, Tack för att Du tagit Dig tid att skriva till oss. Roligt att Er vistelse hos oss på Kneippbyn var lyckad och att er upplevelse av campingen likväl som parkerna uppfyllde förväntningarna. vi önskar er varmt välkomna tillbaka nästa sommar! Med vänlig hälsning Annica Front Desk Manager
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 14/10/2021 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews