Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 84% (984 of 1173 recommend) (196 reviews)

Guest score: 84%

(984 of 1173recommend)
Overall opinion 4 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.5 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 51-60 of 196)

Typisk camping för familjer med små barn...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 24 Jul 2017)
“Typisk camping för familjer med små barn, där semestern ska kretsa kring barnen. Tyvärr är det alltid något som är trasigt eller saknas på damtoaletterna i servicehuset. Med tanke på hur många som använder det behöver den ses över betydligt oftare. Vill man koppla av välj en annan camping. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 2 of 5

Bra camping med fint läge. Med en underb...

Most Popular by Henric Johansson Hjo , Sweden (Sweden Mon 24 Jul 2017)
“Bra camping med fint läge. Med en underbar busklubb för barnen med bra aktiviteter. Och roligt sommar och vattenland. Tyvärr inget havsbad som man skulle kunna önska sig. Negativ är servicehusen det stora gula va de problem med vattnet redan förra året jummet när man skulle diska och duscha. I år va de is kallt så vi blev förskylda och sjuka nästan hela familjen så nästan dom 2 första veckorna vi va där så hade vi ingen ork att göra något. Och de man fick va pengar tillbaka för de det kostade att duscha. Vi missade rätt mycket tid för att kolla runt på Gotland och göra saker. Men sen fixades vattnet till. Städningen är väl inte den bästa alltid papper på golvet och smutsigt och ofta slut på tvål. Papper är väl slarviga gäster som är mest ansvariga för. Sen tycker jag ni ber gästerna spara på vattnet i dusch o så vidare. Men att toaletterna är så dumma så dom står och rinner vatten för att spolknapparna funkar lite sådär fixas inte till. Kan ju tycka de viktigaste är väl ändå att ni som bor och har camping på Gotland ser till att spara först innan ni sätter upp lappar att gästerna ska göra de.”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Trevlig personal, bra utbud på mat, städ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 22 Jul 2017)
“Trevlig personal, bra utbud på mat, städat. Önskar en lekplats till ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Städning

Most Popular by Helen, Sweden (Sweden Thu 20 Jul 2017)
“Det var sådan otrolig skillnad i år på städning i servicehusen, tidigare har det alltid varit perfekt men i år verkade det som bortglömt. Redan tidigt på fm var det slut på tvål, toapapper på golvet mm. Trist när det annars är en så fantastisk camping med perfekt läge!”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Städningen på servicehusen var inget vid...

Most Popular by Stefan H, Sweden (Sweden Wed 19 Jul 2017)
“Städningen på servicehusen var inget vidare .... Hårbollar i duscharna ,ostädade toaletter på morgonen .. Dyrt för boende på campingen att besöka vattenland och äventyrspark... Skitigt vatten i vattenlandet .. Men vi är nöjda ändå ... fin camping , bra läge bra väder och trevlig personal ..”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Toalett

Most Popular by Maria, Sweden (Sweden Tue 18 Jul 2017)
“Hej! Tyvärr upplevde vi att toaletterna var dåligt städade, ofta utan tvål och toalettpapper. Och köket dåligt utrustat för de som tältar. Jag frågade er innan om det fanns tex vattenkokare, micro o så o fick ett kort svar att det fanns ett kök att laga mat i. Tyvärr funkade ju inte vattenkokaren som fanns. Betyget blir inte tipptopp tyvärr! ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Vi hade en mycket trevlig vistelse på Kn...

Most Popular by Ludvigsson, Sweden (Sweden Tue 18 Jul 2017)
“Vi hade en mycket trevlig vistelse på Kneipbyn. Roligt med aker att göra och vacker omgivande natur. Tyvärr gick det inte att lösa enbart till sommarland. Vattenland och sommarland gick på 325 kr. Barnen vill gärna gå på sommarland men är lite får små för vattenrutchkanorna på vattenlandet - tyckte vi. Ekonomibyggnaden låg när och bra och det var alltid rent och på tolatetter och i kök. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 4 of 5

Bra läge, bra kök. Dåligt uppmärkt servi...

Most Popular by Camilla, Sweden (Sweden Mon 17 Jul 2017)
“Bra läge, bra kök. Dåligt uppmärkt servicehus, borde vara uppdelat för män och kvinnor. Rinnande toaletter borde repareras inte minst för att spara vatten. Total upplevelse ändå bra. Trevlig personal!!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Camping

Most Popular by Pappa till 2, Sweden (Sweden Mon 17 Jul 2017)
“Campingen är sliten, servicehusen låg för långt bort och nästan tillsammans, underbar utsikt, men inget havsbad!, mycket saker som var slitna/ på väg att bli trasigt, låg standard för att vara 5 stjärnigt.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Toaletter

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 13 Jul 2017)
“Saknar urinoar, måste vara smidigare när ni har så lite toaletter för herrar. Fanns heller inget tvättrum i nya bygg för herr ?”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 29/05/2020 01:31:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews