Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 1179 of 1401 recommend (232 reviews)

Guest score: 84%

(1179 of 1401recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 71-80 of 232)

Bra camping men med sina brister

Most Popular by Anonym, Sweden (Sweden Fri 18 Aug 2017)
“Tältade och hade en fin plats i utkanten av campingen med utsikt över havet. Personalen vi hade kontakt med var trevlig och service inriktade. Dock så upplevde vi att toaletterna bland annat inte blev städade mellan två dagar. En liten irriterande sak var att det fanns en regel för när man fick åka in på campingen, infarten var stängd ifrån 22.00, men det var fritt fram att åka ut när man ville. Vilket gjorde att vi blev väckt runt 03.00 / 04.00 en morgon då grannarna packade ihop med sina lätt trötta ungar. Antingen har man det öppet hela tiden eller så anser vi att det är rimligt att man inte heller får åka ut när man vill. Vi antar att målet är att minska störningen för de boende vilket misslyckades. I det totala hela så var det en fin camping men som på sina ställe behöver lyfta sig några snäpp.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Duschar och toaletter.

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 17 Aug 2017)
“Ofta skräp på golvet. En gång när min son skulle duscha var silen full av hår. Cigarett låg också i duschen när han skulle duscha trots rökförbud på toaletterna och duscharna. Urinlukt på vissa toaletter. Jag säger detta pga att detta är en 5 stjärnig camping. Annars var det en mycket fin camping. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Div

Most Popular by Joakim, Sweden (Sweden Mon 14 Aug 2017)
“Det var ganska snålt med diskplatser i köket och det fanns inga diskställ, det var ofta lång kö för att diska. Överlag var det en bra camping”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 3 of 5

Mycket dåligt

Most Popular by Aldrig mer, Sweden (Sweden Sun 13 Aug 2017)
“Vi bokade en vistelse för tre husbilar i Mars och fick reda på att vi var tvungna att boka husvagnsplatser på 9x9 meter för att våra bilar var så stora vi hade även önskemål om att stå tillsammans. Vid ankomst blev vi hänvisade platser på campingen som var så små att våra bilar ej fick platschef om vi ståt kvar hade vi spärrat av all trafik för övriga. Vi fick då nya platser men var då utströdda på hela campingen vilket inte var så lyckat med tanke på att vi åt tillsamns. En dag kom det en man med en trimmer och skulle klippa vallen bakom oss när vi satt och skulle äta. Han fullständigt struntade i oss och bara fortsatte klippa tills gräset för over vårt bord, mat och dricka då fick jag handgripligen stoppa honom varpå han ryckte på axlarna och gick och vi fick avsluta vår lunch. Toaletter och duschar var otroligt skitiga och äckliga papper på golv och allmänt ostädat många toalettstolar stod och rann. I duschen möttes jag en dag av en nedblodad dambinda på klädhyllan. Vi försökte göra ledningen uppmärksam på vår synpunkter men utan resultat”

Lindad fot

Not recommended by Johan, Sweden (Sweden Sat 12 Aug 2017)
“Bra camping..dåliga platser. Väldig lutning..mycket hål på våran camping plats..gäller att komma ihåg när man lägger ut tält duken. ( vi kom inte ihåg)”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

Van campare

Most Popular by Anna, Sweden (Sweden Sat 12 Aug 2017)
“Som van campare tänker man ibland att tar man alla bra saker från olika campingar o startar en egen, den för mig "perfekta". Tyvärr är det nog inget från Kneippbyn som hamnar där. På tok för långt till servicehus, det måste kännas ok var man än bor på campingen. Att det kan vara både kvinnor o män som städar är förstås helt ok, men att det inte finns separata tvättrum där man kan tvätta av sig lite på morgonen, eller gå in o fixa sig efter duschen, har jag aldrig varit med om, såg att många reagerade med mig. Och så tänker jag att om det är vattenbrist o man även för övrigt ska tänka på miljön, så är det absolut inte en bra lösning att ha 4-minuters intervall i duschen. På sudersand hade de 1 minuts intervall, det räcker oftast för att blöta ner sig/skölja sig. Då sparar man vatten! MEN det var förstås trevligt hos er oxå o utsikten är oslagbar. Alternativen är ju inte så många, så skulle rekommendera till andra.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

Camping

Most Popular by Campinggäst, Sweden (Sweden Thu 10 Aug 2017)
“Det var en hyfsad camping men absolut inte värd 5 stjärnor. Vissa tomter är väldigt svårtillgängliga när det gäller att placera husvagnen på rätt sätt (smalt mellan tomterna mitt emot varandra). Halvhyfsad standard i ekonomiutrymmena och få toaletter. Jag skulle ge 4 stjärnor för det där lilla extra som behövs för 5 stjärnor saknas. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

Semester på Gotlamd

Most Popular by Petra, Sweden (Sweden Thu 10 Aug 2017)
“Vi var nöjda med campingen - mycket trevlig personal! Tyvärr har många svårt att tex lämna en toalett som man själv vill finna den! Skölja ur handfatet, slänga papper och trycka nercder i korgen! Skura ur toaletten om det behövs. Använde inte servicerummet. Mycket fin tältplats med el och fin utsikt. Badlandet var en besvikelse, iskallt vatten -det blev 5 åk för barn och man, dyra åk för 840:-. Men överlag en mycket trevlig vistelse.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Camping med husdjur

Most Popular by Kalle, Sweden (Sweden Wed 09 Aug 2017)
“Trevlig campinganläggning med bra faciliteter. Saknade hunddusch då familjen reser med husdjur.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Kneippbyn

Most Popular by Patrik, Sweden (Sweden Tue 08 Aug 2017)
“Vi besökte Kneippbyn för 3:e året i rad och är lika förtjusta som första gången. Jättefin camping men supertrevlig personal som alltid hjälper till om det behövs. Jättebra allmänna utrymmen. Helt klart värt sina stjärnor ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 24/11/2021 17:25:55, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews