Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby  show map
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Guest score: 84% (1036 of 1232 recommend) (198 reviews)

Guest score: 84%

(1036 of 1232recommend)
Overall opinion 4 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 81-90 of 198)

Underbar semester

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 02 Aug 2016)
“Andra året på Kneippbyn och vi trivdes lika bra denna gång. Rekommenderar starkt campingen, familjevänlig med hög standard.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Medelmåttig camping men Pippi och vattenlandet väger upp.

Most Popular by Åsa, Sweden (Sweden Tue 02 Aug 2016)
“På denna camping ska du bo om du tänkt besöka Pippi och vattenlandet. För i övrigt finns inte så mycket annat att göra. Lekparken för barn är underdimensionerad och överfull hela tiden så barnen bråkar om vem som ska få gunga. Det finns ingen badstrand. Vi fick köa för att diska eller laga mat i servicehuset. Men i övrigt en toppencamping med väldigt hjälpsam personal. Underbar utsikt över solnedgången. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Servicehus

Not recommended by Gunsan, Sweden (Sweden Tue 02 Aug 2016)
“För få diskmöjligheter, luktade ofta lite illa på toaletterna, duschtid utlovad 4 min, var dock endast 3 minuter, duschutrymme bra med hyllor o krokar. Bra med familjetoalett. Hittade ingenstans att återvinna pantburkar/flaskor. Bra bemötande i receptionen. Synd det inte finns badstrand vid campingen. Kunde också finnas något specialpris för boende till sommar/vattenland”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Bra camping, men vatten och servicehus ligger för långt bort

Most Popular by Erik, Sweden (Sweden Mon 01 Aug 2016)
“För långt till vatten - borde sitta i ändarna på varje rad. För långt till servicehuset när man bodde längst bort.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Tältsemester med övernattning på kneippbyn

Most Popular by Lottiz, Sweden (Sweden Sun 31 Jul 2016)
“Trevlig och fin camping som ligger precis vid havet. Platserna var bra man låg på, vi valde en husvagnsplats med el. Det fanns mycket att göra på campingen och kök, dusch, toalett. Förutom vatten och sommarland (som kostar extra) fanns en liten lekplats. Personalen serviceinriktade och hjälpsamma. Minus var städningen. Toaletterna och duscharna kändes inte fräscha, papper på golvet, smutsigt och i taken spindlar o nät. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Serviceutrymmen

Most Popular by Mangan, Sweden (Sweden Thu 28 Jul 2016)
“För få toaletter, inga kontakter vid speglar för fön, rakapparat etc. Mörka toalettutrymmen vid speglarna. Vid diskutrymme fanns bara en papperskorg i ena änden av rummet. Bra bemötande av personal. Fick t.o.m. öronproppar då vi fick tältplatsen närmast lekplatsen.. Bra att bord fanns vid tälten.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Bra bättre bäst

Most Popular by henke, Sweden (Sweden Thu 28 Jul 2016)
“Det skulle behövas städas mer i servicehusen dom såg riktigt tråkiga ut alltid rätt så ostädat. Lite för dyrt med sommar och vattenland. Borde bli mer rabatterat när man ligger 2 veckor eller mer. Barnklubben tycker vi va mycket bra. Även underbara platser för husvagn.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 4 of 5

Fint men inte femstjärnigt.

Most Popular by Carro, Sweden (Sweden Wed 27 Jul 2016)
“Campingen låg väldigt fint vid havet och nära Visby centrum och det fanns saker att göra för barnen. Vi har bott vid en femstjärnig camping förut och Kneippbyn nådde tyvärr inte upp till den standarden. Det behövs fler diskhoar samt diskställ vid dessa. Städningen i hygienutrymmen vid duscharna var dålig med tanke på hur mycket folk som bor på campingen. I taket hängde flertal spindelnät med halvstora spindlar. Fönstren var smutsiga. Sedan tycker jag att det är lite snålt att man ska betala 5 kr för att duscha i 4 min. Jag och min dotter hann aldrig få ur balsam ur håret på den tiden vilket gjorde varje duschning dyrare för oss. Med tanke hur stor campingavgiften är så borde det inte kosta alls eller vara billigare per minut. Det kan bli en del penger för en hel familj som stannar lite längre. Sedan vore det bra att sätta skyltar vid färskvattenkranarna på området så att man vet om det är dricksvatten i dem.”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Gotland i högsäsong

Most Popular by Annica med Familj, Sweden (Sweden Wed 27 Jul 2016)
“Campingen var ok, men vi hade förväntat oss mer för att den är 5-stjärnig. Nästan ständiga köer till disk, toaletter och dusch. Finns för få toaletter och diskplatser. Städningen bör även utföras oftare när campingen är fullbelagd, framförallt på toaletterna. Kommer från Gustavsviks camping i Örebro som också är 5-stjärnig och den campingen har en helt annan standard, mer att göra på campingen för alla familjemedlemmar som inte kostar, bättre lekland och äventyrspark. Där finns mycket att titta på för Kneippbyn.... Det Kneippbyn har är dess fantastiska läget som dock kompenserar lite grann, iaf för oss vuxna....”
Overall opinion 4 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Allt bra förutom städning i dusch och to...

Most Popular by Hanna, Sweden (Sweden Wed 27 Jul 2016)
“Allt bra förutom städning i dusch och toalett utrymmen. Vid högsäsong bör det städas oftare. Under vår vecka låg samma smuts i duscharna”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 23/10/2020 15:51:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews