Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 1179 of 1401 recommend (232 reviews)

Guest score: 84%

(1179 of 1401recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 232)

Dags för uppfräschning

Most Popular by Krille, Sweden (Sweden Mon 02 Aug 2021)
“Campingplatsen är bra och utbudet som helhet är väl godkänt,men städningen av allmänna utrymmen pågick när det var som mest folk som skulle nyttja utrymmena, ,poolområdet är mycket trevligt o bra med platser ,men leklandet är i stort behov av uppfräschning..trasiga eller avstängda attraktioner ger ett dåligt intryck. Bra med utegymmet och pumptrackbanan för kickbike,dock hade det varit kul med en lite längre bana då det blir trångt när fler barn åker. Som helhet en bra camping som är väl värd att besöka ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Städning

Most Popular by Mia, Sweden (Sweden Sun 01 Aug 2021)
“Inte en enda gång var det fräscht på toaletter och i duschar! De som "städade" kom vid 9!! och skickade ut folk från servicehuset då det är som mest med folk på toaletterna! Vid högsäsong borde man åtminstone städa 2 ggr/dag i servicehusen. Gör något åt detta. Mvh En trogen kund som kommer varje år.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Camping med bra läge men behov av uppdatering

Most Popular by Pernilla , Sweden (Sweden Sat 31 Jul 2021)
“Fint läge på campingen. Vi hade tomt med utsikt över havet. Bra men lite trångt kök när många ska diska och laga mat samtidigt. Diskmaskinen diskar inte rent så handdisk ett måste. Toaletter och duschar finns det gott om men de behöver renoveras då de är slitna. Plus för att dusch numera är gratis vilket är lite ovanligt på Gotland. Ingen använder bastu och jacuzzi som finns med fint läge och det beror nog mest på priset som var omkring 1500 per gång. Hade gärna bokat detta för familjen om det varit ett mer rimligt pris. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

XL tomten var liten. Städa oftare

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 29 Jul 2021)
“XL tomten var liten. Städa oftare”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Paddel

Most Popular by Mickson , Sweden (Sweden Wed 28 Jul 2021)
“Paddelbanor som närmsta granne 😡Ingen sa det vid bokningen....Fick bollar på bil o husvagn hela tiden,mkt dåligt.Påtalade det i receptionen o de sa att jag fick parkera på besöksparkeringen isf.Jag har ju rätt att ha bilen på min campingtomt i fred,utan risk för bulor av dessa bollar😡Tror ju inte Kneippbyn står för ev reparationer av bulor som uppkommit på campingen 👎Annars bra camping men kanske ta bort platserna närmast paddelbanorna,eller sätta nättak 👍”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Väldigt ofräscha toaletter och duschar. ...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 27 Jul 2021)
“Väldigt ofräscha toaletter och duschar. Behöver städas betydligt oftare/bättre. Också slitet. Mycket trafik förbi vår campingplats vilket kändes otryggt för barnen. Sommarland var toppen men ingick ej i campingavgift. Vattenland bra men något för kallt vatten. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

För barnfamiljer

Not recommended by Tant, Sweden (Sweden Tue 27 Jul 2021)
“Undvik denna camping om du inte har småbarn”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Toatömning

Most Popular by Marren, Sweden (Sweden Sat 24 Jul 2021)
“Så bra med Camping cleaner, så enkelt att tömma toakasetten. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Incheckning

Not recommended by Tess, Sweden (Sweden Sat 24 Jul 2021)
“Vid incheckning kl.15 var vår campingplats ej klar. Vi fick vänta 45-50 minuter. Vi var inte nöjda med detta. Jag förstår inte hur campingen kan ha in- och utcheckning vid samma tidpunkt.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 0 of 0
Condition 0 of 0

Så nära utomland man kommer

Most Popular by Fam. Lagerqvist, Sweden (Sweden Tue 20 Jul 2021)
“Har man vädret med sig så är Gotland så nära en medelhavssemester man kan komma i Sverige. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 24/11/2021 17:25:55, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews