Camping, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 1186 of 1409 recommend (232 reviews)

Guest score: 84%

(1186 of 1409 recommend)
Overall opinion 4.1 of 5
Service 4.2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.4 of 5
Condition 3.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 271)

Helt ok men inte mer.

Most Popular by Lite Besviken, Sweden (Sweden Thu 28 Jul 2022)
“Campingen håller en ok standard men inte mer. Restaurangen behöver nog en ny kock om man ska kalla den för italiensk mat. Vattenlandet var bra och höll vad det lovade men nöjesparken var under all kritik, hade det inte vart för alla trevliga ungdomar som jobbar där så hade vår upplevelse blivit katastrof. Inga priser i automaterna, dåligt med karuseller, lampor som inte fungerade i chokladhjulet, det fanns inte ens ”guld” där Man skulle vaska fast man tar extra betalt för det. Nä här behövs lite kärlek för att få fart på parken igen. Med tanke på att man betalar nästan 400kr per person. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 3 of 5

Dålig koll

Not recommended by Queen, Sweden (Sweden Thu 28 Jul 2022)
“Personalen har ingen koll på nånting, ville boka in mig på yogan de säger att det inte är någon yoga på lördagar, sedan på lördag morgon ser jag de köra yoga fast hon i personalen sagt att de inte alls skulle vara yoga. Ingen koll på utrustning till pingis, basket osv Dåligt städade toaletter/duschar, stopp i avlopp. Städningen skedde alltid på morgonen när de var som högst tryck, på båda servicehusen samtidigt och då stänger de av servicehusen helt. Maten på amarican diner under all kritik, dyrt, man får fel mat. Sommarjobbarna på hela camping/sommar/vattenland hade behövt få någon vuxen vägledning. De enda positiva är pippihuset och teatern med otroligt duktiga skådespelare. Poolerna i vattenlandet har iskallt vatten och ingen varmare pool som man kan gå och värma upp sig i. ”
Overall opinion 2 of 5
Service 1 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 2 of 5

Everything was very good, fantastic plas...

Most Popular by I. P. , Sweden (Sweden Thu 28 Jul 2022)
“Everything was very good, fantastic plase👌”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Condition 5 of 5

Faciliteter toa dusch sopor

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 27 Jul 2022)
“För lite duschar samt toaletter skulle varit lite mer utspritt ochså 🙃”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Alldeles för få toaletter för att vara e...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 27 Jul 2022)
“Alldeles för få toaletter för att vara en 5 stjärnig camping, men annars en fin plats och rent och snyggt överallt, en fin upplevelse med härliga cykelturer till Visby ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Städarna var otrevliga mot flera gäster ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 26 Jul 2022)
“Städarna var otrevliga mot flera gäster när dom stängde för städ. Städa kök när folk ätit frukost är nog lite fel tid. Tyvärr väldigt stökigt natt och kvällstid, ungdommar borde inte få bo där när dom kommer hem kl 04, 05 ,06 ,07 på morgonen och är mkt högljudda.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

God camping, dog tæt på legelandets larm

Most Popular by Marie, Denmark (Denmark Mon 25 Jul 2022)
“Det var en god camping generelt. Første aften og nat var der dog en koncert, som vi ikke var blevet orienteret om, da vi bookede. Vi fik tilbudt ørepropper, da vi kom, men de virkede ikke godt nok. Ingen af os sov før, koncerten var slut midt om natten, selvom vi havde kørt hele dagen og var ankommet samme dag. Det burde havde ført til en nedsat pris den nat. Samtidig oplevede vi blandt det unge personale, at en del talte engelsk til os, selvom vi talte dansk/svensk. De var ikke åbne for at fortsætte på svensk, selvom jeg tydeligt forstod det. På et tidspunkt oversatte en voksen svensker de dansk/svenske ord, jeg sagde, fordi hun sagtens forstod det, og derefter forstod den unge i receptionen. Det vil være en ide at tale med de ansatte i receptionen om en lidt mere åben tilgang til vores nordiske fællessprog. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Condition 4 of 5

Barnvänligt

Most Popular by Malin, Sweden (Sweden Sat 23 Jul 2022)
“Bra familjeduschrum, bra diskmöjligheter och tömning/påfyllning av vatten till husbil. Även bra tömningsställe för toan(automatisk). Hade önskat att man kunde boka platser i närheten av sina nära och kära, vi var tre husbilar och vi fick stå så långt ifrån de som möjligt, trots att det fanns lediga platser runt dem. Vattnet var otroligt kallt i badlandet, men det är en smaksak. Pippiteatern var kanon och det fanns något att göra för alla åldrar.”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Sommarland/vattenland och Coop

Most Popular by JennyJosefine, Sweden (Sweden Fri 22 Jul 2022)
“I butiken var det tomt i nästan alla hyllor fanns inte ens grillkorv. Otroligt dåligt, tur vi hade bil så vi kunde åka iväg och handla. Sommarland var lite eftersatt och skulle behöva en rejäl uppfräschning. Vattenlandet samma sak, varför målar man inte poolerna tex innan man fyller dem? Kändes väldigt ofräscht. Dessutom var många rutschkanor stängda från och till under veckan. Inte så kul när man har betalat. Ungdomarna som jobbade på attraktionerna pratade med varandra eller skrollade mobilen mest hela tiden och hade ingen koll alls det gällde speciellt badvakterna! Helt otroligt. Dock bra borta på go-cart banan där de hade koll på läget. Campingen var fin, bra platser, fin utsikt och fina servicehus. Lite för liten lekpark till stor camping tyckte jag dock. Men i övrigt en väldigt fin camping. Dock var inga platser uppmätta så svårt att veta vart platserna började och slutade, upplevde samma från alla som kom. Vi fick försöka stega upp mitten mellan elstolparna. ”
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Condition 4 of 5

Förlite toaletter. De va alltid köer och...

Most Popular by Mats , Sweden (Sweden Thu 21 Jul 2022)
“Förlite toaletter. De va alltid köer och dåligt städade.”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 1 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 2 of 5
Condition 3 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 26/07/2022 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews