Min sida Varukorg Bokningsvillkor

Bed and Breakfast, Kneippbyn Resort Visby

Address: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Location: Visby outside the city walls (Coastal)
Show map
Guest score: 84% 713 of 852 recommend (147 reviews)

Guest score: 84%

(713 of 852recommend)
Overall opinion 3.9 of 5
Service 4.4 of 5
B&B Condition 3.8 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Breakfast 4.1 of 5
Value for money 3.6 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 91-100 of 148)

Beställnings översikt

Not recommended by Bertil, Sweden (Sweden Tue 06 Oct 2015)
“Omöjligt att veta hur stugan såg ut inuti och inte möjligt att få tag i någon person på plats för att boka om till stuga med högre standard (dyrare) mycket konstigt 90 kunder under lågsäsong borde vara viktiga för K ...byn vill betona mycket vänligt bemötande från alla Mvh Bertil Axelsson”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 2 of 5

Kneipbyn i stort var mycket trevligt ord...

Most Popular by Eva, Sweden (Sweden Tue 25 Aug 2015)
“Kneipbyn i stort var mycket trevligt ordnat för både barn och vuxna. Trevlig personal och god serviceanda.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

trädkoja

Most Popular by tobbe, Sweden (Sweden Thu 20 Aug 2015)
“Väldigt roligt och mysigt boende även för mej ( 64 år). Skall varmt rekommendera detta boende för mina barn och barnbarn om dom någon gång skall åka till Gotland och gå på Pippiland.”
Overall opinion 5 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 5 of 5

Levde ej upp till förväntningarna.

Not recommended by Michael Ädel, Sweden (Sweden Tue 18 Aug 2015)
“Stugan (stuga 10) vi fick vid ankomst var så mögelangripen att det började klia i näsan när man gick in vilket resulterade i att vi blev utan stuga till klockan 19 på kvällen då vi fick stuga 10 för en natt. Fastighetsskötaren sa, jag citerar "Detta var riktigt otäckt". Sedan vart vi omplacerade till en liten större stuga med nummer 47 tror jag det var. Denna låg lite väl avlägset men var ok i standard. Hoppborgen stog på fram till 22 och brummande vilket var störande. Vid 3 kvällar klockan 22 tömde personalen glasflaskor i återvinningen vilket alla gånger väckte våran dotter med efterföljande kaos med både arg fru och dotter. Den totala upplevelsen av Kneippbyn var katastrofal. Aldrig mer ”
Overall opinion 2 of 5
Service 3 of 5
B&B Condition 1 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 2 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 1 of 5

Rum och mat

Most Popular by TM, Sweden (Sweden Wed 12 Aug 2015)
“Annex: jobbigt att riskera att låsa in nyckeln. Byt plats på tennisplan och lekplats (lekplats närmare restaurang). Servera både lös- och hårdkokta ägg. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 4 of 5

Lyhört

Not recommended by Jonas från Stockholm, Sweden (Sweden Sun 09 Aug 2015)
“Rummet var litet och det var mkt lyhört. Man fick inte byta till rena handdukar trots att man stannade flera nätter. Duschrummet var nyrenoverat och fräscht likaså handikapp toan. Dock ej herrtoalettena. Frukosten var över förväntan med tanke på recensionerna vi läst innan. Väldigt barnanpassat område. Dåligt matutbud om man inte vill äta hamburgare eller pizza. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 3 of 5

dusch

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 05 Aug 2015)
“För dom pengarna borde dusch ingått. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Breakfast 5 of 5
Value for money 3 of 5

Sommaren 2015

Most Popular by Jonny, Sweden (Sweden Sun 02 Aug 2015)
“Vilket underbart ställe:) ”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Sat 22 Aug 2015)
Bästa gäst, roligt att Ni hade en bra vistelse här på Kneippbyn Resort Visby. Vi önskar Er varmt välkomna tillbaka. //Annica
Overall opinion 5 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 5 of 5

Blandat!

Most Popular by Malmöbo, Sweden (Sweden Fri 31 Jul 2015)
“Kneippbyn är vår familjs förstaval att bo på när vi varje sommar är en vecka på Gotland. Perfekt ställe för barnfamiljer! Servicen och personalen är fantastisk! Men, vår stuga var ganska sunkig i jämförelse med våra vänners, och det saknas hälsosamma matalternativ på området (om man nu vill köpa färdigmat!).”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Mon 10 Aug 2015)
Bästa gäst, många av våra boenden ser olika ut men vår policy är naturligtvis att alla våra boenden ska vara, oavsett ålder och standard, rena och fräscha. Vi uppskattar Era synpunkter och tar med oss dem i vårt fortsatta arbete med att förbättra och utveckla vår anläggning. Vi hoppas att Er totala upplevelse av Kneippbyn Resort Visby var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka. //Annica
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
B&B Condition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Breakfast 3 of 5
Value for money 3 of 5

Det var helt ok, men den trasiga lampan ...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 24 Jul 2015)
“Det var helt ok, men den trasiga lampan tog ett dygn att laga och det luktade illa om avloppen i duschen. städning och sängkläder var fräscht! Bra att det fanns kylskåp men sämre att det inte fanns glas, bestick etc. Vi cyklade så vi hade inget exta med oss. A-M Norén ”
Kneippbyn Bed & Breakfast replies (Tue 04 Aug 2015)
Bästa gäst, vi uppskattar Era synpunkter och tar med oss dessa i vårt arbete att förbättra vår anläggning. Vi hoppas att Er totala upplevelse av Kneippbyn Reosrt Visby var positiv och önskar Er varmt välkomna tillbaka.//Annica
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
B&B Condition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Breakfast 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Sight
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Rauk area
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Harbor
  • Visby Färjeterminal
Golf course
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
City
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Bathing
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
  • Åminne
Attraction
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Airport
  • Visby Flygplats
*Distance on map is a straight line

Information


Information

Build: 01/01/2000 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews